Unabomber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μόλις το είδα ένα μείον Camera 480p FaceTime camera σε προλαβα... χαχαχαχα......
thodoris20s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ομορφο, αλλα βγηκε πιο χοντρο κ απο το Yoga pro 3 με τον ιδιο επεξεργαστη που εχει κ κανονικα ports και μπορεις να συνδεσεις ενα usb stick ή μια οθονη χωρις ανταπτορα. Οταν η apple καταφερει και του βαλει touch και εχει κ αποσπωμενο πληκτρολογιο(οπως οι αλλοι κατασκευαστες), τοτε θα ειναι εξαιρετικη προταση. Y.Γ.: Δεν υπαρχει ιδιαιτερη λογικη σε ενα καπως αδυναμο μηχανημα να το δινουν με 8gb ram και 256gb ssd, οταν στο macbook pro το αρχιζουν με 128gb ssd και το air(παλι πιο δυνατο) με 4gb ram. Στους περισσοτερους που απευθυνεται αυτο το λαπτοπ, θα τους αρκουσε (για την χρηση που σκεφτονται) με 4gb κ με 128gb, μην πω 64gb ssd.. Ανανέωσαν όλες τις σειρές και ξεκινάνε όλα με 8gb ram και 256gb flash 2
lifeowner771 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πανεμορφο το ατιμο..Κριμα που βγηκε το φωτιζομενο μηλο απο πισω..Μου αρεσει πολυ στο air που εχω τωρα..( Αν και δεν το βλεπω συχνα ) To space gray ειναι ονειρο
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ανανέωσαν όλες τις σειρές και ξεκινάνε όλα με 8gb ram και 256gb flash Aπο οτι ειδα, το air βγαινει στην απλη εκδοση με 4gb ram και 128gb ssd. Το macbook pro 13" αρχιζει κ αυτο απο 128gb ssd. Οτι το πιο αδυναμο απο ολα ξεκιναει με 8gb και 256gb ssd, δεν εχει πολυ νοημα.
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 <p>εμενα μαρεσε πλεον που δεν ειναι φωτιζόμενο.</p> οχι ρε συ ηταν κατι σαν trademark , με χαλασε που πλεον δεν ειναι φωτιζομενο. Sent from my ipad4 using Insomnia 2
lightday Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ωραίο , πολυ ωραίο...αλλά γαμωτο το αρμεγμα με το type c κάνει μπαμ από χιλιόμετρα..... φορτιστής+ ethernet cable + displayport +usb stick μεχρι στιγμής μου στοιχίζει 0 ευρά...πόσο θα πάει το μαλλί ρε apple στο καινούργιο? *Από ότι διάβασα στο anand o core-m θα είναι fanless..μακάρι μην αρχίζει να μπαρουτιάζει,
xaniared Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 οχι ρε συ ηταν κατι σαν trademark , με χαλασε που πλεον δεν ειναι φωτιζομενο. Sent from my ipad4 using Insomnia Φωτιζόμενο κανονικά είναι. http://youtu.be/y8zDRkWgRyE 1
calenter2003 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 παιδιά καιρό είχε να ρίξει τέτοιο product στο τραπέζι.... εγώ που το θέλω για iWork + light traktor μου ειναι άψογο. αυτο με το USB C δεν καταλαβα. θα κουμπώνει στο φορτιστή; πχ αν θέλουμε HDMI θα πρπεπει λογικα μετά να αγωράσω USBC σε HDMI. στο USB c χωράνε κανονικά USB? μετά έδιξε και τη πατάτα στο watch και όλοι κοιτάγανε πατώματα... Υπάρχουν αντάπτορες από USB C σε USB και από USB C σε ΗDMI ή VGA. Φυσικά θα πωλούνται ξεχωριστά
Hetfield Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Νομιζω θα επρεπε να ειχε και οθονης αφης. Να χαλασει ολο της το λειτουργικο και τον σχεδιασμο για να μιμηθει τις βλακειες των Windows;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κανένα laptop που δεν μπορεί να λειτουργήσει και σαν tablet (είτε διπλώνοντας προς τα πίσω το πληκτρολόγιο είτε αφαιρώντας το) δεν χρειάζεται μια touch οθόνη! 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα