haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγω περιμενω να βγαλει Pro στο body του Air..... Βασικα εγω περιμενω να βαλει retina στο air για να αλλαξω το air μου. Το εχουν κανει οι ανταγωνιστες , μαλιστα σε πολυ λεπτοτερα λαπτοπ... Σκεφτομαι την ιδεα να παω στο new macbook , αλλα ο αδυναμος επεξεργαστης και η απουσια usb/card reader με φρεναρει. Το ιδανικο θα ηταν ενα τυπου surface 3 pro ή asus t300 chi, που εχει υψηλης αναλυσης οθονη, θυρες και ειναι hybrid tablet . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και καποιες λειτουργιες που θα μπορουμε να κανουμε με το "force click " Site: Top 15 hidden Force Click features on the new 2015 MacBook (Video) Βασικα εγω περιμενω να βαλει retina στο air για να αλλαξω το air μου. Το εχουν κανει οι ανταγωνιστες , μαλιστα σε πολυ λεπτοτερα λαπτοπ... Σκεφτομαι την ιδεα να παω στο new macbook , αλλα ο αδυναμος επεξεργαστης και η απουσια usb/card reader με φρεναρει. Αυτο περιμενα και εγω air me retina αλλα με καλυψε το καινουριο macbook και θα παω σε αυτη την επιλογη γιατι δεν το εχω να περιμενω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγω βασικα το new macbook θα το παρω ως αναβαθμιση απο το Ipad, για τους λογους που προανεφερα......(full keyboard, better screen κλπ) Οποτε ουτε το ipad ειχε καποιο super-duper cpu ουτε card reader, usb.... αρα δεν θα μου κακοφανει θα ελεγα..... Αν θελω δυναμη σε επεξεργασια, υπαρχουν το Pro, το κουβαδακι, το 5κ........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγω βασικα το new macbook θα το παρω ως αναβαθμιση απο το Ipad, για τους λογους που προανεφερα......(full keyboard, better screen κλπ) Οποτε ουτε το ipad ειχε καποιο super-duper cpu ουτε card reader, usb.... αρα δεν θα μου κακοφανει θα ελεγα..... Moνο που δεν ειναι tablet το new macbook , οποτε πχ δεν ειναι τοσο ανετο στο καναπε , δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις στα ΜΜΜ και γενικοτερα on-the-go τοσο ανετα , εχει διπλασιο παχος και βαρος κλπ. Εκει υστερει σε σχεση με το ipad ή με τα hybrid που συνδυαζουν και τα 2. Σε μερικα χρονια , θα βγαλει κ η apple κατι αντιστοιχο του surface 3 pro/hybrid για να καλυψει τις αναγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Moνο που δεν ειναι tablet το new macbook , οποτε πχ δεν ειναι τοσο ανετο στο καναπε , δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις στα ΜΜΜ τοσο ανετα κλπ. Εκει υστερει σε σχεση με το ipad ή με τα hybrid που συνδυαζουν και τα 2. Ποιον καναπε ? χαχαχαχα.... για μεσα στο σπιτι το θελω? Oσο για τα MMM, εχω δουλεψει και με το Pro 15'' απο την μια μερια του Λονδινου στην αλλη..... οποτε, δεν μου κανει αισθηση πλεον. Εδω εχω δει Αlienware 17'' στα ποδια μεσα στο Τube και να κανει 3D Render on the go...... Kαι στο χερι να το κραταω, ανοιχτο, θα βρω ενα σημειο να το ακουμπησω για 5 λεπτα στο δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιον καναπε ? χαχαχαχα.... για μεσα στο σπιτι το θελω? Oσο για τα MMM, εχω δουλεψει και με το Pro 15'' απο την μια μερια του Λονδινου στην αλλη..... οποτε, δεν μου κανει αισθηση πλεον. Εδω εχω δει Αlienware 17'' στα ποδια μεσα στο Τube και να κανει 3D Render on the go...... Kαι στο χερι να το κραταω, ανοιχτο, θα βρω ενα σημειο να το ακουμπησω για 5 λεπτα στο δρομο. Τα ΜΜΜ και ο καναπες ηταν παραδειγμα, δεν ξερω ακριβως πως χρησιμοποιουσες το ipad κ γιατι τωρα θα το αντικαταστησεις με ενα new macbook . Το σιγουρο ειναι οτι αλλη χρηση εξυπηρετει ενα tablet και αλλη ενα λεπτο-αδυναμο λαπτοπ οπως το new macbook. Συχνα , ο χρηστης μπορει να κανει συμβιβασμους και να βολευτει με 1 απο τα δυο, αλλα με το surface 3 pro/asus t300chi δεν κανει τοσους συμβιβασμους, οπως δεν θα κανει και με το μελλοντικο hybrid της apple. Υ.Γ.: Τελος, αφου "δουλευεις και με το pro 15" απο την μια μερια του Λονδινου στην αλλη και δεν σου κανει αισθηση", δεν υπαρχει λογος για το new macbook. Τα γραφω αυτο για να καταλαβεις οτι ακομα και για εσενα υπαρχουν διαφορετικες χρησεις που καλυπτει το καθε μηχανημα λογω form-factor, δυναμης, παχους κλπ. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τα ΜΜΜ και ο καναπες ηταν παραδειγμα, δεν ξερω ακριβως πως χρησιμοποιουσες το ipad κ γιατι τωρα θα το αντικαταστησεις με ενα new macbook . Το σιγουρο ειναι οτι αλλη χρηση εξυπηρετει ενα tablet και αλλη ενα λεπτο-αδυναμο λαπτοπ οπως το new macbook. Συχνα , ο χρηστης μπορει να κανει συμβιβασμους και να βολευτει με 1 απο τα δυο, αλλα με το surface 3 pro/asus t300chi δεν κανει τοσους συμβιβασμους, οπως δεν θα κανει και με το μελλοντικο hybrid της apple. Μελλοντικό hybrid... πότε όμως θα γίνει αυτό; Γιατί εγώ αυτό περίμενα αλλά τελικά με κέρδισε το Surface Pro 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σε μερικα χρονια , θα βγαλει κ η apple κατι αντιστοιχο του surface 3 pro/hybrid για να καλυψει τις αναγκες σου. Η Apple θα βγάλει κάτι τέτοιο όταν θα το έχει τελειοποιήσει 100% και θα είναι σίγουρη πως θα πουλήσει τρελά. Αν ήταν η κατάλληλη εποχή τώρα, θα είχε κάνει τρελές πωλήσεις και το surface τόσο καιρό που κυκλοφορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η Apple θα βγάλει κάτι τέτοιο όταν θα το έχει τελειοποιήσει 100% και θα είναι σίγουρη πως θα πουλήσει τρελά.Αυτα είναι εικασιες ..Κ στο παρελθόν ειχε βγαλει προϊόντα που με τις επόμενες εκδοσεις τελειοποιηθηκαν κ αρχισαν να πουλανε τρελα (ακομα κ το προβληματικο, αργο air του 2008 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το πως μετα απο μερικα χρόνια που εστρωσε αρχισε να πουλαει τρελα) Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι οτι σε λιγα χρόνια θα βγάλει κατι τετοιο.. Τωρα δεν είναι ετοιμη, ειναι πολυ πισω απο της ms, γιατι δεν εχει touch mac os x. Τα convertibles και τα hybrids αποτελουν πια ενα σημαντικο ποσοστο των μικρων/premium laptops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τα ΜΜΜ και ο καναπες ηταν παραδειγμα, δεν ξερω ακριβως πως χρησιμοποιουσες το ipad κ γιατι τωρα θα το αντικαταστησεις με ενα new macbook . Το σιγουρο ειναι οτι αλλη χρηση εξυπηρετει ενα tablet και αλλη ενα λεπτο-αδυναμο λαπτοπ οπως το new macbook. Συχνα , ο χρηστης μπορει να κανει συμβιβασμους και να βολευτει με 1 απο τα δυο, αλλα με το surface 3 pro/asus t300chi δεν κανει τοσους συμβιβασμους, οπως δεν θα κανει και με το μελλοντικο hybrid της apple. Υ.Γ.: Τελος, αφου "δουλευεις και με το pro 15" απο την μια μερια του Λονδινου στην αλλη και δεν σου κανει αισθηση", δεν υπαρχει λογος για το new macbook. Τα γραφω αυτο για να καταλαβεις οτι ακομα και για εσενα υπαρχουν διαφορετικες χρησεις που καλυπτει το καθε μηχανημα λογω form-factor, δυναμης, παχους κλπ. Δεν ειπα το κανω καθε μερα φυσικα, απλα το ειπα για να δεις οτι δεν ειναι τοσο αβολο οσο νομιζεις να ανοιγω το σαφως μικροτερο macbook μεσα σε MMM. Επισης το μονο που ηθελα να κανω εκεινη την φορα ηταν απλα να γραψω κειμενο στο Word, 2-3 σελιδες περιπου.... Οποτε σαφως και θα με βολευε το new macbook ή καποιο Air παρα το τερας ή το ipad (λογω απουσιας physical keyboard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν ειπα το κανω καθε μερα φυσικα, απλα το ειπα για να δεις οτι δεν ειναι τοσο αβολο οσο νομιζεις να ανοιγω το σαφως μικροτερο macbook μεσα σε MMM. Επισης το μονο που ηθελα να κανω εκεινη την φορα ηταν απλα να γραψω κειμενο στο Word, 2-3 σελιδες περιπου.... Οποτε σαφως και θα με βολευε το new macbook ή καποιο Air παρα το τερας ή το ipad (λογω απουσιας physical keyboard) Physical keyboard μπορεις να εχεις κ στο ipad. Tablet ομως δεν είναι το new macbook. To point ειναι οτι εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες αυτες οι 2 συσκευές. Για αυτο αλλωστε ειχες παρει το ipad κ οχι καποιο air/ultrabook:γιατι εξυπηρετει διαφορετικη αναγκη απο ενα λεπτο λαπτοπ. Σε μερικα χρόνια ομως θα εχει κ η apple προταση που να είναι κ tablet κ laptop για να καλυψει αυτες τις 2 αναγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εννοειται οτι μπορω να εχω keyboard στο ipad, αλλα ειναι οσο το μεγεθος της οθονης και πιο μικρο, πραγμα που το κανει αβολο για μακροσκελες γραψιμο. Οταν θα βγαλει η apple το ξαναβλεπουμε το θεμα, μεχρι στιγμης αυτα υπαρχουν με αυτα κινουμαστε..... απλο ειναι. Με υποθεσεις, μπορει να βγαλει οποια εταιρια θελει, το οτιδηποτε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σε μερικα χρόνια ομως θα εχει κ η apple προταση που να είναι κ tablet κ laptop για να καλυψει αυτες τις 2 αναγκες. ΝΑΙ, αλλα μεχρι τοτε εαν και εφοσον ...μια χαρα μας εκατσε το νεο macbook .Eτσι και αλλιως οι υλοποιησεις των αλλων υβριδικων ειναι αθλιες. Οταν θα το βγαλει η apple απλα θα το παει σε αλλο επιπεδο και τοτε φυσικα και θα το τιμησουμε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αυτα είναι εικασιες .. Κ στο παρελθόν ειχε βγαλει προϊόντα που με τις επόμενες εκδοσεις τελειοποιηθηκαν κ αρχισαν να πουλανε τρελα (ακομα κ το προβληματικο, αργο air του 2008 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το πως μετα απο μερικα χρόνια που εστρωσε αρχισε να πουλαει τρελα) Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι οτι σε λιγα χρόνια θα βγάλει κατι τετοιο.. Τωρα δεν είναι ετοιμη, ειναι πολυ πισω απο της ms, γιατι δεν εχει touch mac os x. Τα convertibles και τα hybrids αποτελουν πια ενα σημαντικο ποσοστο των μικρων/premium laptops. Καθόλου εικασίες. Ειμαι σίγουρος πως δοκιμάζει εδώ και καιρό αντίστοιχες συσκευές και μάλιστα με δικούς της επεξεργαστές. Η ουσία όμως είναι πως η ms αυτά τα χρόνια λειτουργεί σαν το πειραματοζωο και όταν οι συσκευές αυτές θα είναι 100% έτοιμες, θα ξεπουλήσει η apple και η ms θα ψάχνει το επόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ΝΑΙ, αλλα μεχρι τοτε εαν και εφοσον ...μια χαρα μας εκατσε το νεο macbook .Eτσι και αλλιως οι υλοποιησεις των αλλων υβριδικων ειναι αθλιες. Οταν θα το βγαλει η apple απλα θα το παει σε αλλο επιπεδο και τοτε φυσικα και θα το τιμησουμε . Ηδη εχουν παει σε αλλο επιπεδο. Εχεις πιασει πχ το surface 3 pro ή το asus t300chi? Φαντάζομαι πως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα