Προς το περιεχόμενο

Νέο MacBook ανακοίνωσε η Apple με οθόνη 12 ιντσών και επεξεργαστές Intel Broadwell

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Στις mobile συσκευές θα είναι πολύ καλό αν το υιοθετήσουν όλοι. Στο laptop εξακολουθώ να θέλω λύσεις τύπου magsafe. Μου σώζει το laptop σχεδόν καθημερινά τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο... Φαντάζομαι πως θα σκεφτεί κάποιος να βγάλει έναν αντάπορτα από usb-c σε magsafe.

Επίσης ελπίζω το νέο να κουμπώνει αρκετά σωστά και σταθερά όπως το lightning γιατί αν είναι σαν το micro/mini usb θα είναι χάλια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν γινεται, μαλλον οι εταιριες παρακολουθουν Insomnia...... :-D

Μέσα στην εβδομάδα η Apple ανακοίνωσε το νέο 12ιντσο MacBook χωρίς full-sized USB θύρες, κάτι το οποίο φυσικά σχολιάστηκε αρκετά. Όπως κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί η Apple, έτσι και το MacBook δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους ανταγωνιστές, που στην προκειμένη είναι οι κατασκευαστές PC.

Πρώτη είναι η Lenovo η οποία αποκαλεί το νέο MacBook «so last year» μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter και το συγκρίνει με το Lenovo Yoga 3 Pro που έχει πάχος 12.8 χλστ. ενώ το MacBook 13.1 χλστ. αλλά δεν αναφέρεται στο βάρος, όπου κερδίζει η Apple. Επίσης, στην μεταξύ τους σύγκριση δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει ότι έχει 2 θύρες USB και οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης.

lenovo-vs-macbook-570.jpg

Σειρά παίρνει η Dell η οποία επίσης μέσα από tweet «υποδέχεται» το Macbook λέγοντας ότι το Dell XPS 13 έχει 2 εκατομμύρια περισσότερα pixels, αλλά δεν αναφέρεται σε βάρος και πάχος. Το Dell XPS 13 είναι πιο βαρύ και παχύ, αλλά έχει 2 θύρες USB, mini DisplayPort και SD card reader.

dell-vs-mavbook-570.jpg

Τη σκυτάλη παίρνει η Asus και απαντά με το δικό της ZenBook UX305 το οποίo έχει πάχος 12.3 χλστ., έχει 3 θύρες USB, micro HDMI και SD card reader. Ωστόσο είναι λίγο πιο βαρύ από το MacBook και έχει οθόνη 13 ιντσών με ανάλυση 1280x1080p.

asus-vs-macbook-570.jpg

Οι κατασκευαστές PC «υποδέχονται» το νέο MacBook της Apple

Το magsafe ήταν μεγάλη αποτυχία και ευτυχώς που το καταργησαν. Δες εδώ βαθμολογία απο το επίσημο site

http://store.apple.com/us/reviews/MC461LL/A/apple-60w-magsafe-power-adapter-for-macbook-and-13-inch-macbook-pro

Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει 2 φορτιστές μέχρι τώρα και ο ένας εκτός εγγύησης.

Σαν ιδέα καλό ήταν αλλα τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί ήταν απαράδεκτα πολλά για προιον Apple

• Super Moderators

Το magsafe ήταν μεγάλη αποτυχία και ευτυχώς που το καταργησαν. Δες εδώ βαθμολογία απο το επίσημο site

http://store.apple.com/us/reviews/MC461LL/A/apple-60w-magsafe-power-adapter-for-macbook-and-13-inch-macbook-pro

Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει 2 φορτιστές μέχρι τώρα και ο ένας εκτός εγγύησης.

Σαν ιδέα καλό ήταν αλλα τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί ήταν απαράδεκτα πολλά για προιον Apple

Εδώ και τόσα χρόνια τα magsafe λειτουργούσαν άψογα (και λειτουργούν). Δεν τα αντικατέστησα ποτέ, είναι απλωμένα συνεχώς, τα πατάω, τα τραβάω, τα σφουγγαρίζω, παίζουν μαζί τους σκυλιά και γατιά και λειτουργούν ακόμη! :)

Εδώ και τόσα χρόνια τα magsafe λειτουργούσαν άψογα (και λειτουργούν). Δεν τα αντικατέστησα ποτέ, είναι απλωμένα συνεχώς, τα πατάω, τα τραβάω, τα σφουγγαρίζω, παίζουν μαζί τους σκυλιά και γατιά και λειτουργούν ακόμη! :)

Καλα, πες οτι εισαι ο τυχερος ή οι αλλοι οι ατυχοι.

Αλλα δεν εχεις πει ποτε χαλασμενο καλωδιο φορτισης macbook ή "επισκευασμενο" με μονωτικη ταινια* κλπ;

Λογω οτι το καλωδιο ειναι λεπτο, ειναι δυστυχως πολυ ευπαθες.Φαινεται κ απο τις κριτικες στο site της apple ποσοι εχουν προβληματα.

*Mια απλη αναζητηση εικονων στο google με τον ορο "tape magsafe" λεει πολλα για την "επισκευη" με ταινια:

https://www.google.gr/search?q=tape+magsafe&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pZsBVcHlNcW6UeC4gegF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1199&bih=728

Το προβλημα δεν εχει να κανει με την ιδιοτητα/ευκολια του magsafe(μαγνητης), αλλα οτι το καλωδιο ειναι πολυ λεπτο.

• Super Moderators

Καλα, πες οτι εισαι ο τυχερος ή οι αλλοι οι ατυχοι.

Αλλα δεν εχεις πει ποτε χαλασμενο καλωδιο φορτισης macbook ή "επισκευασμενο" με μονωτικη ταινια* κλπ;

Λογω οτι το καλωδιο ειναι λεπτο, ειναι δυστυχως πολυ ευπαθες.Φαινεται κ απο τις κριτικες στο site της apple ποσοι εχουν προβληματα.

*Mια απλη αναζητηση εικονων στο google με τον ορο "tape magsafe" λεει πολλα για την "επισκευη" με ταινια:

https://www.google.gr/search?q=tape+magsafe&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pZsBVcHlNcW6UeC4gegF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1199&bih=728

Το προβλημα δεν εχει να κανει με την ιδιοτητα/ευκολια του magsafe(μαγνητης), αλλα οτι το καλωδιο ειναι πολυ λεπτο.

Ένα φοβερό πράγμα ρε παιδί μου! Είμαι σε όλα τα προϊόντα της Apple τόσο τυχερός! 

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως προκύπτουν κάθε φορά όλα αυτά τα "επιβεβαιωμένα" προβλήματα? Ψυχολογία της μάζας κλπ κλπ... :P

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι μαρκετίστες των άλλων εταιρειών πως όταν μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης από μόνοι τους, καθιστούν το άλλο προϊόν reference point. Ίσον ανώτερο.

Και όταν μάλιστα το δικό τους προϊόν υπερτερεί μόνο σε 1-2 σημεία, (και αναφέρονται προφανώς μόνο σ' αυτά) έχει και πλάκα.

Θα καταλήξουν να κάνουν το νέο MBA διάσημο ενώ αντικειμενικά είναι failιά.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι μαρκετίστες των άλλων εταιρειών πως όταν μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης από μόνοι τους, καθιστούν το άλλο προϊόν reference point. Ίσον ανώτερο.

Και όταν μάλιστα το δικό τους προϊόν υπερτερεί μόνο σε 1-2 σημεία, (και αναφέρονται προφανώς μόνο σ' αυτά) έχει και πλάκα.

Θα καταλήξουν να κάνουν το νέο MBA διάσημο ενώ αντικειμενικά είναι failιά.

Ναι ρε η apple ποτέ δεν συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες εταιρίες στης παρουσιάσεις της.

Ναι ρε η apple ποτέ δεν συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες εταιρίες στης παρουσιάσεις της.

Παράδειγμα; Δεν έχω δει side-by-side φωτογραφία με μοντέλο Apple δίπλα από άλλης εταιρείας και να μας λέει με βελάκια ότι είναι 0,3mm (!) λεπτότερο από το τάδε.

• Like 1

Δε χρειάζεται καν να το ψάξω. "Bashing Android". :)

Δε βλέπω side-by-side σύγκριση συσκευών με υπερτόνιση 1-2 χαρακτηριστικών, όπως έγραψα.

Ένα φοβερό πράγμα ρε παιδί μου! Είμαι σε όλα τα προϊόντα της Apple τόσο τυχερός! 

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως προκύπτουν κάθε φορά όλα αυτά τα "επιβεβαιωμένα" προβλήματα? Ψυχολογία της μάζας κλπ κλπ... :P

Ειπαμε , εσυ μπορει να εισαι τυχερος ή οι αλλοι ατυχοι.

Για αυτο ρωταω:

Δεν εχεις δει(οχι δικο σου) ποτε χαλασμενο καλωδιο φορτισης macbook ή "επισκευασμενο" με μονωτικη ταινια κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...