Προς το περιεχόμενο

Νέο MacBook ανακοίνωσε η Apple με οθόνη 12 ιντσών και επεξεργαστές Intel Broadwell

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν είπα ότι το μακμπουκ δεν είναι καλό μηχάνημα....

είπα ότι δεν είναι δυνατόν 4 σελίδες τώρα να λέμε για το πόσο όμορφο είναι λες και είναι δεν ξέρω κιεγώ τι....

Υπαρχουν και 'ανθρωποι με αισθητική που τους αρεσει το "ωραιο'..να το κατακρίνουμε και αυτό τώρα??

Βέβαια δεν συζητάμε μόνο αυτό,συζητάμε επίσης ότι έχει μία απίθανη μπαταρία που δεν έχει κανένα του ανταγωνισμού, καινούριο trackpad,κορυφαίο panel και γενικότερα νέα τεχνολογία που θα την δούμε πάλι από τους ανταγωνιστές σε 3-4 μήνες..

Αλλά εδώ "έχουμε" φτάσει να συγκρίνουμε apple με dell....!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βέβαια δεν συζητάμε μόνο αυτό,συζητάμε επίσης ότι έχει μία απίθανη μπαταρία που δεν έχει κανένα του ανταγωνισμού, καινούριο trackpad,κορυφαίο panel και γενικότερα νέα τεχνολογία που θα την δούμε πάλι από τους ανταγωνιστές σε 3-4 μήνες..

Βεβαια, ξεχασες να αναφερεις οτι οι ανταγωνιστες εχουν παρουσιασει εδω και μηνες λαπτοπ fanless με κορυφαιο πανελ, σε πιο λεπτο σασι, με κανονικες θυρες, με μικροτερα bezel.

Καιρος ηταν να ακολουθησει και η apple που ειχε μεινει με το πιο χοντρο air και την κακιστη οθονη.

Πχ, samsung ATIV Book 9 12.2” που ειναι ακομα λεπτοτερο (11.7mm!!!) και φυσικα χωρεσε κανονικη usb3 (+ microhdmi, sd card reader).

http://www.theverge.com/2014/12/30/7469067/samsung-ativ-book-9-2015-announced-price-release-date

Samsung_ATIV_Book_9_back_open.0.jpg

Στο παρελθον, ειχε βγαλει παρομοια σειρα σε gold edition, οπως και η asus.

Τωρα το εβγαλε κ η apple σε τετοιο χρωμα...

samsung series 9 : 

dsc_1539_625-625x417.jpg

Asus zenbook rose gold:

4abda3787f2d20aa7fb7a9acb99cb496.jpg

Συμφωνώ με τον haha. H Apple δεν κατάφερε να αντιγράψει όπως κάνει κάθε φορά. Aσχολείται με ένα target group ανθρώπων, τα επονομαζόμενα "προβατα" όπως προαναφέρθηκε, για αυτό τα προϊόντα της είναι αποτυχία για την πλειψηφία των καταναλωτών. Ενώ γνωρίζει οτι όλοι έχουν τα ulttrabook για να βάζουν στικάκια,να πάιζουν με την touch screen  και να τα χρησιμοποιούν ως tablet, προτίμησε να ασχοληθεί με την μειοψηφία....

Κρίμα που δεν είναι σε θέση να φτιάξει ένα ultabook σαν αυτά του ανταγωνισμού. Προβλέπω να κλείνει ...

Δεν έχει καταλάβει με τους ηλιθιους που την διοικούν ότι όλοι θελουν full pc. Όλοι παίρνουν laptop  και όχι smartphone ή tablet για να κάνουν videoditing,να παίζουν παιχνίδια και να συνδεώνται με ethernet και USB. 

Mα καλά δεν βλέπουν τα στοιχεία της αγοράς....γιατί δίνουν στον κόσμο κάτι το οποίο δεν χρειάζεται,εκεί στην Apple?

YΓ. Προβλέπω αν το επόμενο μοντέλο έχει ασύρματη φόρτιση, ούτε USB  να έχει ή αν θα έχει usb ,δεν θα έχει audio jack.

Δεν ξέρουν παιδί μου εκεί στην apple..είναι άχετοι...όπως το λες θα κλείσει....αφού "μπαίνουν" μέσα κάθε μήνα!!

Βάλε και το τηλεφωνο σου να σε πάρουν τηλέφωνο να τους σώσεις....χαχαχχαχαχ

• Like 1

τα χαπια μου

λογικα μεχρι να επιστρεψω του χρονου αυστραλια θα εχουν σταθεροποιηθει και οι τιμες...προς τα κατω ελπιζω

αντε  να δωσουμε το retina 13 8gb ssd 128 και να μαζευουμε ψιλα

τα χαπια μου

λογικα μεχρι να επιστρεψω του χρονου αυστραλια θα εχουν σταθεροποιηθει και οι τιμες...προς τα κατω ελπιζω

αντε  να δωσουμε το retina 13 8gb ssd 128 και να μαζευουμε ψιλα

Η Apple ακριβαίνει τα προιόντα της. . . ! :confused:

Apple Raises Prices on Several Products in Many Countries Amid Strong U.S. Dollar

http://www.macrumors.com/2015/03/10/apple-price-increase-2015-usd/

Είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσει κάποιος την επιλογή της Apple στο θέμα της συνδεσιμότητας. Δεν προσπαθώ να κάνω αυτό. Θέλω όμως να εξηγήσω κάτι.

Το βλέπετε τελείως λάθος 1. να συγκρίνετε το macbook με άλλα λάπτοτ και 2. να λέτε αν χωράει ή όχι. 

Δεν έχει usb γιατί η Apple δεν θέλει να έχει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αφαιρεί πράγματα (πχ. cd)

και δεν είναι η πρώτη που προσπαθεί να βάλει σε μία θύρα πολλά πράγματα (βλέπε το αποτυχημένο thunderbolt).

Είναι μια επιλογή με όραμα... φυσικά μπορεί να αποτύχει.

Το ipad δεν έχει usb, card reader, κλπ. Δεν παίζει καν flash. Παρόλα αυτά είναι πολύ πετυχημένο.

Η apple έχει αυτό που λέει εμπειρία χρήσης και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο το τι κάνει ο υπολογιστής αλλά και τι κάνει ο χρήστης, είναι δηλαδή αμφίδρομο. Εδώ δεν θέλει (η apple) ο χρήστης να μπενοβγάζει usb πράγματα, γιαυτό και τον εμποδίζει. 

Δεν θα αλλάξει το macbook. Όποιος θέλει να το αγοράσει να ξέρει ότι δεν έχει usb και δεν θα αποκτήσει. Αν του είναι  ok ή μπορεί να κάνει αυτή την θυσία έχει καλός, αλλιώς να μην το πάρει γιατί μετά δεν θα το θέλει. (Σαν κάποιους που αγοράζουν mac χωρίς να ξέρουν ότι έχει mac OS και μετά φυσικά ξενερώνουν.)

ΥΓ: μπορεί επίσης το ότι έχει μόνο μία θύρα να βοηθάει στην μείωση του μεγέθους της μητρικής. 

Το macbook είναι υπέροχο, είναι κάτι νέο, ελπίζω να το απολαύσουν όσοι τολμηροί το αγοράσουν. Α, και κάντε και κάνα review για εμάς τους υπόλοιπους...

• Like 2

μπορεί κάποιος να μου πει έναν σοβαρό λόγο κάποιος να πάρει γενικά ultrabook πολύ μικρά , άβολα , αδύναμα και πάνω απ ολα πανάκριβα.......(το βάρος και την ευκολία μεταφοράς την ακούω βερεσέ στο δημοτικό κουβαλάγαμε περισσότερα κιλά καθε μέρα) 

μια τσάντα πλάτης χωράει και 17" λαπτοπ

Στην τσαντα πλατης δεν βαζεις ομως μονο το λαπτοπ σου.

Επισης, δεν εχουν ολοι τσαντα πλατης, καποιοι ειναι με χαρτοφυλακα.

Τελος, η φορητοτητα δεν αναφερεται μονο στο ποσο χωρο πιανει σε μια τσαντα, αλλα και στο ποσο πιοι ευκολα μεταφερεται σε κλειστο χωρο, πχ ποσο πιο ευκολα σηκωνεις το λαπτοπ με το ενα χερι και το μεταφερεις απο την κουζινα στο σαλονι κ μετα στο κρεβατι.

Δεν ειναι τυχαιο οτι για αυτον τον λογο τα tablets και τα ultrabooks τα μετακινουν πολυ πιο συχνα οι χρηστες τους , ακομα και εντος σπιτιου σε σχεση με ενα 15" 2-3κg.

• Like 2

μπορεί κάποιος να μου πει έναν σοβαρό λόγο κάποιος να πάρει γενικά ultrabook πολύ μικρά , άβολα , αδύναμα και πάνω απ ολα πανάκριβα.......(το βάρος και την ευκολία μεταφοράς την ακούω βερεσέ στο δημοτικό κουβαλάγαμε περισσότερα κιλά καθε μέρα) 

To τι κουβαλαγε ο καθενας στο δημοτικο ειναι  επιχειρημα?Για την χρηση που προοριζονται κυριως ,γεμιζουν το κενο αναμεσα σε tablets kai ογκωδη lap top- desktops.

Eπισης για καποιους ειναι πολυ σημαντικο το αισθητικο κομματι διοτι οι χωροι στους οποιους κινουνται η' επιχειρουν ειναι αναλογοι .

• Like 1

To τι κουβαλαγε ο καθενας στο δημοτικο ειναι  επιχειρημα?Για την χρηση που προοριζονται κυριως ,γεμιζουν το κενο αναμεσα σε tablets kai ογκωδη lap top- desktops.

Eπισης για καποιους ειναι πολυ σημαντικο το αισθητικο κομματι διοτι οι χωροι στους οποιους κινουνται η' επιχειρουν ειναι αναλογοι .

σορρυ αλλά αν κάποιος θεωρεί οτι να κουβαλά 2 κιλά παραπάνω(2.5-3.5 κιλά είναι τα τελευταία λαπτοπ) είναι πολλά τι να πω , επίσης από πότε τα εργαλεία της δουλείας(κανένα ultrabook δεν είναι κατά τι γνώμη μου τέτοιο) τα επιλέγουμε με γνώμονα αν θα αρέσουν στους γύρω μας

• Like 1

μάλον εμείς πρέπει να γελάμε που έσκασε 2700 χωρίς να ξέρεις τι αγωράζεις και τι φιλοσοφία αντιπρωσοπευει το προίον ;)

άντε και καλή μόστρα τώρα.

Ειχα παρει τον Σεπτεμβρη ενα iMac 27" στα 3.4 για να βλεπω ταινιες και ειχα προβλημα.

Με το AirPlay εβλεπα τις ταινιες στην Beovision Avant αλλα επειδη βαριομουν το πηγαινε-ελα στο IMac πηρα το Macbook

Mετα αρχισε να με κουραζει στα ποδια, 2 kg δεν τα λες και λιγα.Πηρα τελικα το Ιpad air και ειμαι κομπλε.

Η φιλοσοφια ειναι ενα θεμα που δεν το ειχα σκεφτει

Η απορια μου ειναι η εξης....

Ποσο άμπαλος μπορει να εισαι τελικα;Το τερματισες...

Να υποθεσω οτι εκανες κοπανα στο σχολειο γιατι μου εβγαλες τα ματια με την ορθογραφια

• Like 1

σορρυ αλλά αν κάποιος θεωρεί οτι να κουβαλά 2 κιλά παραπάνω(2.5-3.5 κιλά είναι τα τελευταία λαπτοπ) είναι πολλά τι να πω , επίσης από πότε τα εργαλεία της δουλείας(κανένα ultrabook δεν είναι κατά τι γνώμη μου τέτοιο) τα επιλέγουμε με γνώμονα αν θα αρέσουν στους γύρω μας

Αμα κουβαλας φωτογραφικο εξοπλισμο καμια 10αρια κιλα σε backpack, γιατι να επιβαρυνθεις αλλα 3 κιλα και οχι 1 κιλο... ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...