linkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Στα μοντέλα που αναφέρω στο συγκεκριμένο εύρος τιμών, δεν είναι όλες οι οθόνες TN. Θέλω απλά να τονίσω πως η ποιότητα μπορεί να διαφέρει ανάμεσα σε ίδιες τεχνολογίες. Μπορεί να έχεις μια άθλια ips οθόνη που να φαίνεται στο μάτι απείρως χειρότερη από μια TN. Προφανως. Στην προκειμενη ομως η οθονη του macbook air ειναι απιστευτα μετρια. Συγκρινω της γυναικας μου το mba με το δικο μου x1c και εχει πολυ κλαμα. Αλλα βεβαια τα fanboys παντα θα λενε apple=ποιοτικη οθονη. Αυτο τους ταιζουν, αυτο λενε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Προφανως. Στην προκειμενη ομως η οθονη του macbook air ειναι απιστευτα μετρια. Συγκρινω της γυναικας μου το mba με το δικο μου x1c και εχει πολυ κλαμα. Αλλα βεβαια τα fanboys παντα θα λενε apple=ποιοτικη οθονη. Αυτο τους ταιζουν, αυτο λενε. συγκρίνεις μια οθόνη full hd με αυτή του mba των 1440*900??? Συμφωνούμε τότε μιας και η δικιά μου οθόνη στο mbp-retina είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με αυτή του air...
linkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 συγκρίνεις μια οθόνη full hd με αυτή του mba των 1440*900??? Συμφωνούμε τότε μιας και η δικιά μου οθόνη στο mbp-retina είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με αυτή του air... Oταν μπορεις να βρεις φθηνοτερα laptop με πολυ καλυτερες οθονες, προφανως και τα συγκρινω.
Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Θέλω απλά να τονίσω πως η ποιότητα μπορεί να διαφέρει ανάμεσα σε ίδιες τεχνολογίες. Μπορεί να έχεις μια άθλια ips οθόνη που να φαίνεται στο μάτι απείρως χειρότερη από μια TN. Ε όχι. Μπορεί να καλυφθεί λίγο η διαφορά, αλλά TN να αποδώσει καλύτερα από IPS, nevah. Ιδίως σε laptop που η οθόνη δεν είναι ποτέ σε ευθεία με τα μάτια. 1
DJTaurus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 12-inch MacBook logic board studied, proven smaller than Raspberry Pi Third-Party Mac Developers Begin Embracing Force Touch, Led by 'Inklet' 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα