Fotis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καντε καμια εκτιμηση ποτε θα κυκλοφορησει στην Αφρικη(εδω δηλαδη) . Sent from my ipad4 using Insomnia 1
Makis38 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγώ το trackpad στον Air με taps τον δουλεύω, πολύ πιο πρακτικό μόλις το συνηθίσεις...
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καντε καμια εκτιμηση ποτε θα κυκλοφορησει στην Αφρικη(εδω δηλαδη) . Sent from my ipad4 using Insomnia 1-2 μήνες max.
kukukali Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αγορά MacBook pro πριν ένα μήνα 2700€. Χρειάζεται να συνδεθώ ενσύρματα,ψάχνω την ethernet...πουθενά! Πρέπει να πάρω αντάπτορα...γελάνε και τα τσιμέντα. Και καλά στο Air έχει λογική ,στο pro όμως πιο το σκεπτικό να κουβαλάς ένα ακόμα εξάρτημα; 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αυτό έπρεπε να το είχες προσέξει πριν την αγορά όμως 3
lightday Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν αντάπτορες από USB C σε USB και από USB C σε ΗDMI ή VGA. Φυσικά θα πωλούνται ξεχωριστά και αν εχεις συνδεσει εξωτερικη οθονη και θελεις να βαλεις ενα στικακι τι γινεται?
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κανένα laptop που δεν μπορεί να λειτουργήσει και σαν tablet (είτε διπλώνοντας προς τα πίσω το πληκτρολόγιο είτε αφαιρώντας το) δεν χρειάζεται μια touch οθόνη! Μια χαρα χρειαζεται για εργασιες on the go ή απλα και μονο για την εμπειρια χρησης ή γιατι θελω να εχω μια ακομα επιλογη απο ποντίκι ή touchpad.
Psyalen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με το συγκεκριμένο μηχάνημα να γράψω μουσική με cubase,logic pro;ή μήπως χρειάζεται τα μεγαλύτερα μοντέλα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
calenter2003 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 και αν εχεις συνδεσει εξωτερικη οθονη και θελεις να βαλεις ενα στικακι τι γινεται? Απλά δεν θα θέλεις. Διότι αν θέλεις πας για PRO η ΑΙR.
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 και αν εχεις συνδεσει εξωτερικη οθονη και θελεις να βαλεις ενα στικακι τι γινεται? Αγοράζεις ένα τέτοιο Site: This is the $79 accessory that replaces all the MacBook ports 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αγορά MacBook pro πριν ένα μήνα 2700€. Χρειάζεται να συνδεθώ ενσύρματα,ψάχνω την ethernet...πουθενά! Πρέπει να πάρω αντάπτορα...γελάνε και τα τσιμέντα. Και καλά στο Air έχει λογική ,στο pro όμως πιο το σκεπτικό να κουβαλάς ένα ακόμα εξάρτημα; Και στο pro υπάρχει σκεπτικό και είναι απλό: Δεν χωράει η ethernet με το πάχος που έχει στο πλάι το pro. και αν εχεις συνδεσει εξωτερικη οθονη και θελεις να βαλεις ενα στικακι τι γινεται? Φαντάζομαι πως θα βγεί κάτι που θα βγάζει εισόδους/εξόδους για όλα (φόρτιση, usb, thunderbolt). Με το αζημίωτο προφανώς! Μια χαρα χρειαζεται για εργασιες on the go ή απλα και μονο για την εμπειρια χρησης ή γιατι θελω να εχω μια ακομα επιλογη απο ποντίκι ή touchpad. Δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ή απο το γραφείο ΚΑΝΕΝΑ laptop με οθόνη αφής, που να είδα έστω και μια φορά κάποιον να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα... 1
maria.gal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και στο pro υπάρχει σκεπτικό και είναι απλό: Δεν χωράει η ethernet με το πάχος που έχει στο πλάι το pro. Φαντάζομαι πως θα βγεί κάτι που θα βγάζει εισόδους/εξόδους για όλα (φόρτιση, usb, thunderbolt). Με το αζημίωτο προφανώς! Δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ή απο το γραφείο ΚΑΝΕΝΑ laptop με οθόνη αφής, που να είδα έστω και μια φορά κάποιον να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα... Για όλα έχεις μια απάντηση άνευ ουσίας... macακιας !! what else??!!
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ή απο το γραφείο ΚΑΝΕΝΑ laptop με οθόνη αφής, που να είδα έστω και μια φορά κάποιον να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα... Αυτο δεν σημαινει για καποιους αλλους δεν ειναι χρησιμο, βασικα μου θυμίζει pc gamers που λενε οτι το gamepad ειναι αχρηστο αφου υπαρχει πληκτρολογιο+ποντίκι. Εγω αν θα αγοραζα κατι σε αυτη την κατηγορια θα διαλεγα μαλλον το Dell XPS 13.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα