Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια χαρακτηριστικά και τιμές:

Screen-Shot-2015-03-09-at-19.52.54.png

300$ κοστολογειται η διαφορα 256-512 SSD εκει στην apple ε? A οχι ενταξει, εχει και 100mhz overclock o cpu...

Τουλαχιστον επιτελους εγινε το βασικο μοντελο 8gb ram γιατι μεχρι προτινος πληρωνες το upgrade 4->8 σε αντιστοιχες ληστρικες τιμες με την αλλαγη του SSD απο πανω...

• Like 4
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω ερωτευτει το χρυσο macbook ektos απο τον σχεδιασμο που ειναι απο αλλο πλανητη ενσωματωνει πολλες νεες τεχνολογιες. Ωχχχχχ παλι θα ξηλωθουμε...

Sent from my ipad4 using Insomnia

απλα προσοχή με τον CPU, είναι πιο αδύναμος κι από τους U, αλλά σε κατανάλωση είναι άψογος...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στα 2.9Ghz πόσο να κρατάει η μπαταρία άραγε;

στα 2.9 είναι με το turbo boost και μόνο με 1 core...

Δημοσ.

απλα προσοχή με τον CPU, είναι πιο αδύναμος κι από τους U, αλλά σε κατανάλωση είναι άψογος...

Δεν με απασχολει  αυτο για την χρηση που το προοριζω.Για μενα ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει σε gadget ,χρονια ειχα να ενθουσιαστω τοσο πολυ με μια συσκευη .

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν με απασχολει  αυτο για την χρηση που το προοριζω.Για μενα ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει σε gadget ,χρονια ειχα να ενθουσιαστω τοσο πολυ με μια συσκευη .

comple τότε, δεν θα ακούς κι ήχο, fanless όπως όλα τα Core M...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά καιρό είχε να ρίξει τέτοιο product στο τραπέζι....
εγώ που το θέλω για iWork + light traktor μου ειναι άψογο.

αυτο με το USB C δεν καταλαβα. θα κουμπώνει στο φορτιστή; πχ αν θέλουμε HDMI θα πρπεπει λογικα μετά να αγωράσω USBC σε HDMI. στο USB c χωράνε κανονικά USB?

μετά έδιξε και τη πατάτα στο watch και όλοι κοιτάγανε πατώματα...

Δημοσ.

Οχι ρε γαμωτο μην μας το κανεις αυτο...Ουτε 4 μηνες δεν εκλεισα με το νεο MacBook Pro , παλι αλλαγες???

Τι κοσμημα θα ναι αυτο το χρυσο ρε παιδια παλι?

Ρε Apple ασε μας κανα φραγκο στην τσεπη , ολα θες να μας τα φας??

• Like 1
Δημοσ.

Ομορφο, αλλα βγηκε πιο χοντρο κ απο το Yoga pro 3 με τον ιδιο επεξεργαστη που εχει κ κανονικα ports και μπορεις να συνδεσεις ενα usb stick ή μια οθονη χωρις ανταπτορα.

Οταν η apple καταφερει και του βαλει touch και εχει κ αποσπωμενο πληκτρολογιο(οπως οι αλλοι κατασκευαστες), τοτε θα ειναι εξαιρετικη προταση.

Y.Γ.: Δεν υπαρχει ιδιαιτερη λογικη σε ενα καπως αδυναμο μηχανημα να το δινουν με 8gb ram και 256gb ssd, οταν στο macbook pro το αρχιζουν με 128gb ssd και το air(παλι πιο δυνατο) με 4gb ram.

Στους περισσοτερους που απευθυνεται αυτο το λαπτοπ, θα τους αρκουσε (για την χρηση που σκεφτονται) με 4gb κ με 128gb, μην πω 64gb ssd..

• Like 1
Δημοσ.

Aνοιξεεεεε............... 1300 λιρες το ''μεγαλο'' μοντελο....... :-D

Αλλα δεν αφηνει ακομα για προπαραγγελια..... :-(    Φακ "$"£%£$&$%/&$/ :mad:

Για να πω την αληθεια , ενα πραγμα με χαλασε............ η καμερα του...... 480p, ουτε καν 720p....... :-(

• Like 1
Δημοσ.

Αν δέχεται με άνεση ένα καλύτερο λειτουργικό σύστημα (χωρίς πολλές πατέντες) θα είναι εργαλείο.

Αν εννοείς windows, δε νομίζω να έχει πρόβλημα, θα τα δέχεται. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα.

Αλλά παίρνεις mac για να βάλεις windows? Σα να πηγαίνεις σε γυράδικο και να τρώς αγγουροντομάτα...

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω ότι είναι πανέμορφα και ελαφριά αλλά δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου, ειδικά το λειτουργικό (λόγω ασυμβατότητας και προγραμμάτων) οπότε I will pass.

Όποιος όμως βολεύεται με mac πιστεύω ότι θα τα λατρέψει.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα πάρω ένα ultrabook με windows γτ θέλω touchscreen. Έχω δουλέψει λίγο και είναι άλλη εμπειρία. Πιστεύω είναι το μέλλον. Σε κάναν χρόνο που θα το κάνει και η apple θα μιλάμε όλοι για πρωτοπορία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...