Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λιγο bf4 η καρτα ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια, πιανει τα 80 μεσα στο 5λεπτο. Εχω προσπαθησει unistall και re install τα drivers με το ddu αλλα καμια βελτιωση. Οι ρυθμισεις ειναι ολα στο ultra με msaa x4, αλλα και παλι δεν νομιζω να φταινε αυτες μιας και απο γρηγορη αναζητηση που εκανα εβλεπα θερμοκρασιες στο 65-70. 

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι και αυτος εχει 80 βαθμους αλλα μονο στο 50% των fan. Εμενα δουλευουν στο 100% και ακουγεται. Αμα βαλω στο 100% στο msi afterburner να ανεβαινουν μετα τους 90 βαθμους, θα εχει θεμα η καρτα?

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες που βλεπεις στο ιντερνετ ειναι πανω σε open air bench tables οποτε δεν μπορεις να συγκρίνεις...

80 δεν ειναι πολλοι για καρτα γραφικών.

Με τι κουτι εισαι? Η Η50 πεταει τον ζεστο αέρα μεσα στο κουτι ? 

Ποσο καιρο εχει να της ρίξεις καθαρισμα (πληρες, λυσιμο ψύκτρας, αλλαγη παστας κτλ κτλ)

Δημοσ.

Για την h50, περα αν ειναι σε Pull ή push, ολα τα αλλα τι σχεση εχουν? Δεν εχω θεμα σε επεξεργαστη, αυτος ειναι στους 45-50 με το oc.

Αλλα για να απντησω, βγαζει τον ζεστο, ειναι καθαρο, την παστα ποτε, αλλα δεν εχει θεμα ο cpu, οποτε who cares. 

Ολο το συστημα ειναι στην υπογραφη (raven 3)

Δημοσ.

Ποιος σου μιλησε για επεξεργαστη αναρωτιεμαι! Αν ειχες την Η50 να ριχνει τον ζεστο μεσα στο κουτι θα σου ζεστενε ολο το κουτι και κατεπεκταση και την καρτα! Οσο για το καθαρισμα μιλαω για την καρτα οχι για την Η50.

• Like 1
Δημοσ.

Με 100% οι ανεμιστηρες και εχεις 80 βαθμους στην καρτα?

Εχω μια 7970 reference βεβαια και εχω 68-70 βαθμους στο 80% τα ανεμιστηρια.Βεβαια εχω εναν ανεμιστηρα στο πατο του κουτιου και δινει αερα απευθειας στον ανεμιστηρα της καρτας.

Εγω θα προτεινα αλλαγη παστας(καλη παστα ομως),και αν συνεχισεις να εχεις αυτες τις θερμοκρασιες δες τοτε τι γινεται με τα ρευματα,μηπως μπορεις με λιγοτερο να παιζει στα ιδια ρολογια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...