Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Logitech Media Keyboard Greek.
Eίμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το πληκτρολόγιο αλλά επειδή μετά από 9 χρόνια η απόκριση των πλήκτρων δεν είναι και τόσο καλή σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Ιδανικά, θα ήθελα το ίδιο πληκτρολόγιο με backlight φωτισμό, μιας και αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα του πληκτρολογίου, μιας και δεν ανάβω συνήθως φως, υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή; Μπάτζετ στα 50Ε χοντρικά.

Δημοσ.

αν δεν θες μηχανικο και θες μεμβρανης δες τις προσφορες της coolemaster devastator/octane/suppresor απο eshop με 10-20 ευρω παραπανω δλδ σε 60-70 ευρω πας corsair k30-40-50 αν δεν θες να υπερβεις το 50αρικο ομως κοιτα προς τα κει

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το Logitech Media Keyboard Greek.

Eίμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το πληκτρολόγιο αλλά επειδή μετά από 9 χρόνια η απόκριση των πλήκτρων δεν είναι και τόσο καλή σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Ιδανικά, θα ήθελα το ίδιο πληκτρολόγιο με backlight φωτισμό, μιας και αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα του πληκτρολογίου, μιας και δεν ανάβω συνήθως φως, υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή; Μπάτζετ στα 50Ε χοντρικά.

Ποσο σε ζηλευω.... Εγω αγοραζω μηχανικο της ταξεως 100€+ και στο μηνα το βαριεμαι και το αλλαζω :P

Στο θεμα μας. Η θα παρεις ενα απλο με 15-20 ευρω η θα παρεις μηχανικο. Το να δωσεις 50€ για να παρεις ενα μευβρανης οπου πληρωνεις φρου φρου και αρωματα κατα εμενα ειναι λαθος. Δωσε 90-100€ και παρε ενα μηχανικο οπου οχι μονο θα το εχεις μια ζωη, δεν θα το αλλαζεις κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο σε ζηλευω.... Εγω αγοραζω μηχανικο της ταξεως 100€+ και στο μηνα το βαριεμαι και το αλλαζω :P

Στο θεμα μας. Η θα παρεις ενα απλο με 15-20 ευρω η θα παρεις μηχανικο. Το να δωσεις 50€ για να παρεις ενα μευβρανης οπου πληρωνεις φρου φρου και αρωματα κατα εμενα ειναι λαθος. Δωσε 90-100€ και παρε ενα μηχανικο οπου οχι μονο θα το εχεις μια ζωη, δεν θα το αλλαζεις κιολας.

Δε διαφωνώ μαζί σου. 50Ε είναι το μάξιμουμ αλλά 20-30 σκοπεύω βασικά να δώσω, πληκτρολόγιο είναι.

Λατρεύω τη Logitech (πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, κάμερα, όλα μου τα περιφερειακά είναι Logitech) και όλα είναι σκυλιά.

Αφού σκέψου ότι το πληκτρολόγιο μπορεί τώρα να μου κάνει νερά αλλά πέραν των 9 χρόνων, έχει κι άλλα χιλιόμετρα στο καντράν του, μιας και το πήρα μεταχειρισμένo από φίλο!

Δυστυχώς όμως από ό,τι βλέπω, δεν έχει πληκτρολόγιο με φωτισμό σε αυτή την κατηγορία τιμών, ούτε καν σαν αυτό που είχα δεν έχει πια, οπότε λέω να δω την πρόταση του xtonyx για το coolermaster devastator, αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου πει μια γνώμη...

Χαράς το κουράγιο σου πάντως που αλλάζεις τόσο συχνά πληκτρολόγιο, είναι κι αυτό ένα χόμπι :P

Δημοσ.

Πωπω, πανέμορφο αυτό το Logitech, μπορεί να περιμένω να το βρω σε καμιά προσφορά.
Γι'αυτό το Hama τι γνώμη έχετε; Δεν την ξέρω την εταιρεία, λέει ότι έχει μηχανικά πλήκτρα και είναι σε δελεαστική τιμή. http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/hama-urage-exodus-pliktrologio-gaming/prod5130867pp/

Δημοσ.

Hama vs Logitech εννοειται Logitech. Αν εχεις σκοπο να παρεις πληκτρολογιο για αλλα 9+ χρονια, τοτε δεν νομιζω το Hama να αντεξει τοσο.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, καταστάλαξα στο Logitech, το βρήκα και 40Ε στην Αμερική, οπότε το Πάσχα που θα έχω επισκέψεις από εκεί, θα μου το φέρουν!

Δημοσ.

Και παλι μπραβο στην υπομονη σου! Εγω δεν παιζει να περιμενα τοσες μερες για 20 €. Μεγιες, σιγουρα θα σου αντεξει αλλα 9 + χρονια :)

• Like 2
Δημοσ.

Και παλι μπραβο στην υπομονη σου! Εγω δεν παιζει να περιμενα τοσες μερες για 20 €. Μεγιες, σιγουρα θα σου αντεξει αλλα 9 + χρονια :)

Χαχαχα, εντάξει, δεν είναι κι ότι δεν έχω πληκτρολόγιο καθόλου, αν κι εσύ από ό,τι έχω καταλάβει πρώτα θα το έπαιρνες και μετά θα ρωτούσες γνώμες :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα, εντάξει, δεν είναι κι ότι δεν έχω πληκτρολόγιο καθόλου, αν κι εσύ από ό,τι έχω καταλάβει πρώτα θα το έπαιρνες και μετά θα ρωτούσες γνώμες :P

Ενταξει μωρε απλα ξερεις ειμαι τρελα ψειρας. Αν παρω κατι και δεν μου κατσει στο ματι ή απλα βγει κατι ποιο καινουριο, απλα θα το παρω και ας μην εχω να φαω. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...