ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τις προάλλες ο γιόκας μου έβλεπε ένα video στο lumia της γυναίκας μου. Το πήρε μαζί του στην τουαλέτα και εκεί έγινε το μοιραίο. Επεσε στην λεκάνη. Αμέσως το πήρα και το στέγνωνα επί 10 λεπτά καθαρίζοντας το για να μην πιάσει υγρασία η πλακέτα. Το κινητό ανοίγει αλλά η οθόνη είναι κατεστραμμένη. Δείχνει κάτι χρώματα κάθετα παντού και δεν φαίνεται τίποτα από πίσω. Το άνοιξα , εβγαλα όλα τα εξαρτήματα , το στέγνωσα και από μέσα αλλά τιποτα. Δείχνει να λειτουργει αλλά εχει κωδικό συσκευής και δεν γίνεται τίποτα. Η μια λύση ειναι να παρω οθόνη καινούργια αλλα δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει. Το συνδέω στα windows , το βλέπει το pc αλλά θέλει κωδικό για να μπορέσω να πάρω backup. Με hardware reset τα σβήνει όλα. Τι προτείνετε?
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Να το πας σε ένα service και να ζητήσεις μόνο το backup (όχι αλλαγή οθόνης δηλαδή). Δεν είναι στην κάρτα μνήμης αυτά που θέλεις ε;
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω να έχει κάρτα μνήμης εξωτερική έχεις δίκιο, δεν πρέπει να παίρνει κάρτα το συγκεκριμένο. Μόνο αυτό που σου είπα μπορώ να σκεφτώ ή να πάρεις μια φτηνή οθόνη από ebay και να την βάλεις μόνος σου για να κάνεις δουλειά... 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πηρα τηλέφωνο σε 2 καταστήματα. Τους είπα ότι το κινητό ανοίγει , το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά επειδή θελει κωδικό δεν μπορώ να το συνδεσω. Μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν backup από Nokia (μάλλον γιατί δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις τον κωδικό κλειδώματος παρά μόνο με Hard reset , αλλά τότε τι να το κάνεις???) Απλά μου είπαν να το πάω να δουν αν επισκευάζεται. Το digitizer Με την οθόνη αφής δεν πρεπει να εχει πρόβλημα. Το πρόβλημα πρέπει να είναι στην οθόνη lcd αλλά κανένας απότι ειδα δεν πουλάει σκέτη οθόνη lcd. Η θα πουλάνε σκέτο digitizer η σετ Ρε παιδιά κανένας με χαλασμένη πλακέτα Lumia 920 και να του δουλευει η οθόνη ?? Μια ρημάδα οθόνη να βλέπω τον κωδικό θέλω για να το ξεκλειδώσω και να πάρω backup. Απλά δεν θέλω να πάρω οθόνη και να εχει και άλλο πρόβλημα μετά
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Να βάλουν μια δικιά τους ίσα ίσα για να κάνεις δουλειά και να πληρωθούν για τον κόπο τους μόνο (όχι για ανταλλακτικό) δεν το αναλαμβάνουν;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Βασικά σκέφτομαι να τους το πάω να δουν και να μου πουν κόστος . Βασικά αν έχει μόνο θέμα στην οθόνη. Εγώ τους ειπα ότι εχει χαλάσει η οθόνη και ότι εχει κωδικό. Ξεκάθαρα μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν backup. Αν είναι μόνο θέμα της οθόνης lcd και όχι του digitizer πάω και παίρνω μια και την βάζω μόνος μου. Αλλά όπως έγραψα και στο προηγούμενο post δεν πουλάει κανένας σκέτη οθόνη παρά μόνο σετ με digitizer
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχει ένας στο skroutz σκέτη lcd.....αλλά την πουλάει 215€!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα