Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nVidia GeForce GTX 960 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte)

και 

Asrock Socket AM3+ 960GC-GS FX Vga GLan Audio Raid

οσο αναφορα τη συνδεσιμοτητα

Δημοσ.

Ναι φυσικά και υποστηρίζεται..

Διαθέσιμα slots 1 x PCI-Express 2.0 x 16, 1 x PCI-Express 2.0 x 1, 2 x 32-bit Master PCI bus

Δημοσ.

αν και ειναι λιγο ασχετο μα αυτο που ρωτησα τον fx 6300 που εχω απο που και πως τον κανω oc ?  ( ειμαι και ασχετος παναθεμα με )

Δημοσ.

wtf τον αγόρασες μεσα σε μια ωρα; πριν λιγο ηθελες γνωμη για a10-6970k vs fx 6300 vs i3 4150

aaany way,

1) η μητρικη που εχεις δεν τραβαει πολυ oc

2)ψυχτρα εχεις βαλει δικια σου, ή ειναι με την stock που ηρθε μαζι με τον επεξεργαστη;

----------------

3) έχε στο μυαλό σου γενικα πως εαν βαλεις ddr2 μνημες ραμ ο fx6300 δεν θα παιξει, στο λεω για να ξερεις, the more you know (μολις το εμαθα και εγω)

εαν εχεις καλη ψυχτρα και οχι την default, κανε ενα ελαφρι oc (4.2ghz) αλλα με δικο σου ρισκο. δεν υπόσχομαι τιποτα σε μητρική με 2+1 φασεις τροφοδοσιας

οχι πως παιζει να εκραγει βεβαια, απλα μπορει η μητρική να ζεσταθεί τοσο που θα σου ριχνει την ταχύτητα του επεξεργαστη..

Δημοσ.

ηθελα να  pw sε περιπτωση που τον επερνα 

ψυκτρα σκευτομαι για 

εχω ηδη 2 ddr3 4gb ram

me pio tropo 8a kanw oc( poy 8a mpv ti prepei na kanw )                       mexri poso mporei na paei apo ta 3.5ghz

Δημοσ.

εγω θα τον πηγενα το πολυ 4.1ghz με την μητρικη που εχεις.

την μητρικη την εχεις; ή σκέφτεσαι να την παρεις;

αυτην θα επαιρνα εγω για ψυχτρα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39720&cat=7&sub=211&pmanuf=147&sort=3&step=undefined

τωρα για το θεμα του oc, απλα θα ανεβασεις τον πολλαπλασιαστη του επεξεργαστη λιγο, θα το πας x20.5

εαν εχει και καμια ρυθμιση για LLC καλο θα ειναι να την βαλεις on

ολα αυτα θα τα κανεις μεσω του bios της μητικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...