Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάνω μια σύνθεση για έναν φίλο μου και λόγω περιορισμένου budget κοιτάζω σε asrock μιας και γενικά έχω την εντύπωση ότι είναι value for money . 

Δεν έχω καμία εμπειρία με asrock μητρικές  μόνο με Asus gigabyte (θετικές σαφώς)
Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει η αγορά asrock μητρικής απο άποψη αξιοπιστίας. Εντάξει έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλα να την βγάλει την 5ετια :P 

Δημοσ.

Ωραίος. Ναι γενικά αυτό βλέπω σε διάφορα forums . Επίσης κάποιοι λένε ότι είναι τρίτη σε πωλήσεις παγκοσμίως πλεον παρόλο που θεωρείται νέα εταιρία στον χώρο . Anyway .. σε ευχαριστώ !

Δημοσ.

Γενικά λένε όσοι τις έχουν πως είναι σκυλιά και ειδικά οι high end αντέχουν πολύ oc.Οπότε νομίζω προχωράς άφοβα

Δημοσ.

Θυγατρικη της  ASUS  ειναι και στοχευει κυριως σε κατηγοριες που δεν δραστηριοπoιηται η μαμα ASUS

Δημοσ.

Θυγατρικη της  ASUS  ειναι και στοχευει κυριως σε κατηγοριες που δεν δραστηριοπoιηται η μαμα ASUS

Ήταν θυγατρική, την πάνω βόλτα την πήρε αφού ανεξαρτητοποιήθηκε.

Εποχές socket 939 έβλεπες asrock και έβαζες τα κλάματα από τρόμο.

• Like 2
Δημοσ.

τις asrock τις βγαζουνε ολοι οι reviewers σαν την ποιο value αγορα οσον αφορα το καθε tier value/mainstream/high end λογω των καλων τιμων ποιοτικων υλικων και προπαντως features.εχω μια πανω σε εναν Phenom απο το 2008 δεν εχει παθει το παραμικρο

Δημοσ.

συμφωνω με ολους τους προλαλησαντες. 

Ξεκινησε σαν θυγατρικη της ASUS και επειτα (2010) μεταφερθηκε στην ιδιοκτησια της Pegatron, η οποια -αν δεν κανω λαθος- δημιουργηθηκε απο την ASUSTEK...!  αρα στην ουσια, ισως ειναι ακομα, με εμμεσο τροπο, θυγατρικη της ASUS..! 

οντως, βγαζει VFM μητρικες, μοντελα που καλυπτουν και παλιοτερες σειρες, αλλα και High End...!  εχει εξελιχθει παρα πολυ, και εχει εξαλειψει και το μοναδικο μειονεκτημα που ειχε, εναντι των υπολοιπων κατασκευαστων, δλδ τα 2 ετη εγγυησης, που πλεον εχουν γινει 3..!

εχουν περασει 2 απο τα χερια μου, και οι 2 δεν εκαναν ουτε κιχ...!  

Δημοσ.

Απλα οι μητρικες της ειναι λιγο ασχημουλες,υποκειμενικο βεβαια.

ολες οι εταιριες εχουν και ασχημα, αλλα και ωραια μοντελα...!!   

και φυσικα ειναι ΚΑΙ υποκειμενικο το θεμα..!!

Δημοσ.

ολες οι μητρικες εχουνε τα χρωματακια τους αναλογα την σειρα...σε ολες τις εταιριες θα δεις κιτρινο/μπλε/κοκκινο ασημι μαυρο αναλογα χτιζεις και το theme του υπολογιστη σου.αυτη η σειρα με το μπλε και μαυρο pcb προσωπικα μου αρεσει αρκετα οπως και η fatality αλλα και ο σχεδιασμος των ψυκτρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...