Dare-Devil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Επειδή κάνω μια σύνθεση για έναν φίλο μου και λόγω περιορισμένου budget κοιτάζω σε asrock μιας και γενικά έχω την εντύπωση ότι είναι value for money . Δεν έχω καμία εμπειρία με asrock μητρικές μόνο με Asus gigabyte (θετικές σαφώς)Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει η αγορά asrock μητρικής απο άποψη αξιοπιστίας. Εντάξει έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλα να την βγάλει την 5ετια
music_lover Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μια χαρα ειναι,ποιοτικα ειναι σαν τις υπολοιπες,προχωρα αφοβα! 1
Dare-Devil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ωραίος. Ναι γενικά αυτό βλέπω σε διάφορα forums . Επίσης κάποιοι λένε ότι είναι τρίτη σε πωλήσεις παγκοσμίως πλεον παρόλο που θεωρείται νέα εταιρία στον χώρο . Anyway .. σε ευχαριστώ !
music_lover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το νεα ειναι σχετικο,κλεινει ηδη 13 χρονια,απο το 2002.
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γενικά λένε όσοι τις έχουν πως είναι σκυλιά και ειδικά οι high end αντέχουν πολύ oc.Οπότε νομίζω προχωράς άφοβα
veider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θυγατρικη της ASUS ειναι και στοχευει κυριως σε κατηγοριες που δεν δραστηριοπoιηται η μαμα ASUS
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θυγατρικη της ASUS ειναι και στοχευει κυριως σε κατηγοριες που δεν δραστηριοπoιηται η μαμα ASUS Ήταν θυγατρική, την πάνω βόλτα την πήρε αφού ανεξαρτητοποιήθηκε. Εποχές socket 939 έβλεπες asrock και έβαζες τα κλάματα από τρόμο. 2
xtonyx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 τις asrock τις βγαζουνε ολοι οι reviewers σαν την ποιο value αγορα οσον αφορα το καθε tier value/mainstream/high end λογω των καλων τιμων ποιοτικων υλικων και προπαντως features.εχω μια πανω σε εναν Phenom απο το 2008 δεν εχει παθει το παραμικρο
8elwADSL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εχώ μια 775 από το 2009 δεν έχει πάθει τίποτα και έχω κάνει και oc πάνω της.
cabdik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 συμφωνω με ολους τους προλαλησαντες. Ξεκινησε σαν θυγατρικη της ASUS και επειτα (2010) μεταφερθηκε στην ιδιοκτησια της Pegatron, η οποια -αν δεν κανω λαθος- δημιουργηθηκε απο την ASUSTEK...! αρα στην ουσια, ισως ειναι ακομα, με εμμεσο τροπο, θυγατρικη της ASUS..! οντως, βγαζει VFM μητρικες, μοντελα που καλυπτουν και παλιοτερες σειρες, αλλα και High End...! εχει εξελιχθει παρα πολυ, και εχει εξαλειψει και το μοναδικο μειονεκτημα που ειχε, εναντι των υπολοιπων κατασκευαστων, δλδ τα 2 ετη εγγυησης, που πλεον εχουν γινει 3..! εχουν περασει 2 απο τα χερια μου, και οι 2 δεν εκαναν ουτε κιχ...!
8elwADSL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η Asrock πια θεωρείται ισάξια των Asus και Gigabyte.
music_lover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Απλα οι μητρικες της ειναι λιγο ασχημουλες,υποκειμενικο βεβαια.
cabdik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Απλα οι μητρικες της ειναι λιγο ασχημουλες,υποκειμενικο βεβαια. ολες οι εταιριες εχουν και ασχημα, αλλα και ωραια μοντελα...!! και φυσικα ειναι ΚΑΙ υποκειμενικο το θεμα..!!
xtonyx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ολες οι μητρικες εχουνε τα χρωματακια τους αναλογα την σειρα...σε ολες τις εταιριες θα δεις κιτρινο/μπλε/κοκκινο ασημι μαυρο αναλογα χτιζεις και το theme του υπολογιστη σου.αυτη η σειρα με το μπλε και μαυρο pcb προσωπικα μου αρεσει αρκετα οπως και η fatality αλλα και ο σχεδιασμος των ψυκτρων.
trujillo2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 οταν εχει να κανει με αξιοπιστια το χρωμα και η εμφανιση γενικα ειναι ανουσια πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα