Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει χαρτια νοσοκομειο ειχε ερθει η αστυνομια μετα απο 1 λεπτο ειχε συμπερανει τι εγινε διοτι αυτοι που καναν το σκηνικο ειχαν προηγουμενα...'' '' στην ουσια ημουν και γω μεσα στην φαση απο αποσταση δεν συμμετειχα και ουτε αναφερθηκε το ονομα στην μηνυση τωρα με βγαλανε και μαρτυρα...ποιος ξερει

κατι μου λεει οτι εισαι στην παρεα αυτων που τον σαπισαν μονο που εσυ δεν εδειρες απλα κοιτουσες απο αποσταση !

ισως να μην ξεμπερδεψεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις , εγω θα σου προτεινα να μιλησεις ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είσαι 100% σίγουρος πως δεν θα σου βγάλουν συνυπαιτιότητα να πεις αναλυτικά τι ξέρεις στο τμήμα και να πας και στο δικαστήριο αν χρειαστεί. Διαφορετικά την επόμενη φορά μπορεί να σε καλέσουν ως κατηγορούμενο και όχι ως μάρτυρα, ανεξάρτητα αν δεν σου έχει γίνει μύνηση.

Κοινώς, αν ήσουν στην παρέα του κατηγορούμενου είναι καλύτερο να πας να πεις τι έγινε και να το δικαιολογήσεις π.χ. "σοκαρίστηκα από το σκηνικό και δεν μπορούσα να αντιδράσω" παρά να πεις πως δεν θυμάσαι τίποτα και να βγουν μετά 2-3 μάρτυρες και να πουν πως ήσουν εκεί και είδες όλο το σκηνικό.

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι εισαι στην παρεα αυτων που τον σαπισαν μονο που εσυ δεν εδειρες απλα κοιτουσες απο αποσταση !

ισως να μην ξεμπερδεψεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις , εγω θα σου προτεινα να μιλησεις ...

Εγω ημουν ο ουδετερος της παρεα οσο περιεργο και αν σου φενετε ηξερα και τις 2 πλευρες και οταν εγινε το σκηνικο με βγαλανε απο την ακρη δεν με βαρεσε κανεις ουτε βαρεσα καποιον απλος επηδη ξερω και τις 2 μεριες δεν θελω να γινουμε μπιλιες σε δικαστηρια και ιστοριες και γιαυτο θα ηθελα να κρατησω αποστασεις αυτοι που τις φαγανε σιγουρα πολυ ευκολα μπορουν να αποδηξουν οτι ηταν τα θυματα και χωρις μαρτυρα αλλα αν χριαστει να μιλησω θα μιλησω

αλλα η απορια μου ειναι πως θα με παρουν ως μαρτυρα ενω ημουν στο σκηνικο ενω απλος δεν συμμετείχα;;

Αν δεν είσαι 100% σίγουρος πως δεν θα σου βγάλουν συνυπαιτιότητα να πεις αναλυτικά τι ξέρεις στο τμήμα και να πας και στο δικαστήριο αν χρειαστεί. Διαφορετικά την επόμενη φορά μπορεί να σε καλέσουν ως κατηγορούμενο και όχι ως μάρτυρα, ανεξάρτητα αν δεν σου έχει γίνει μύνηση.

Κοινώς, αν ήσουν στην παρέα του κατηγορούμενου είναι καλύτερο να πας να πεις τι έγινε και να το δικαιολογήσεις π.χ. "σοκαρίστηκα από το σκηνικό και δεν μπορούσα να αντιδράσω" παρά να πεις πως δεν θυμάσαι τίποτα και να βγουν μετά 2-3 μάρτυρες και να πουν πως ήσουν εκεί και είδες όλο το σκηνικό.

οτι ημουν στο σκηνικο δεν σημενει οτι μπορει να τα θυμαμαι αν εγω δεν θυμαμαι τι να κανω ;;

δεν ημουν στην παρεα του κατηγορουμενου 

ισως να καταθεσω στο τμημα να τελειωνουμε οπως φενετε το δικαστηριο εχει χρονια μπροστα του

Δημοσ.

Ενας τροπος υπαρχει μονο να μην μπλεξεις (αν πραγματικα εισαι αθωος) και να εχεις ησυχη την συνείδηση σου ! 

να πας στο δικαστηριο  και να πεις αντρικια ακριβως οτι γνωριζεις , ουδετερα ,   χωρις να βοηθησεις καμμια απο τις δυο πλευρες ! μην το αποφυγεις γιατι θα το βρεις μπροστα σου στο μελλον ..

οτι ημουν στο σκηνικο δεν σημενει οτι μπορει να τα θυμαμαι αν εγω δεν θυμαμαι τι να κανω ;;

το θεμα ειναι οτι θυμασαι και πολυ καλα κι ολας ...

• Like 1
Δημοσ.

Ενας τροπος υπαρχει μονο να μην μπλεξεις (αν πραγματικα εισαι αθωος) και να εχεις ησυχη την συνείδηση σου ! 

να πας στο δικαστηριο  και να πεις αντρικια ακριβως οτι γνωριζεις , ουδετερα ,   χωρις να βοηθησεις καμμια απο τις δυο πλευρες ! μην το αποφυγεις γιατι θα το βρεις μπροστα σου στο μελλον ..

το θεμα ειναι οτι θυμασαι και πολυ καλα κι ολας ...

Θα παρω τηλ το τμημα γιατι μου ειπαν οτι θελουν να μου μιλησουν εστω και απο τηλ, αλλα ενταξει βλεποντας και κανοντας θα δω τι θα μου πουν ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...