Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της τον Απρίλιο με την ονομασία P8 και όσο περνάει ο καιρός μέχρι να φτάσουμε στην επίσημη ανακοίνωση, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το κορυφαίο της smartphone.Η Κινέζικη εταιρεία μέσω μίας ανάρτησης από τον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, γνωστοποίησε ότι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου Huawei P8 θα είναι η μπαταρία. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, μέσα στο "8" υπάρχει σχετική σήμανση, που είτε υπονοεί σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία, είτε ότι το κινητό διαθέτει σπουδαία χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας.

Το δεύτερο, είναι και το πιο... λογικό, αν κρίνουμε από το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ των προκατόχων του, που είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, μαζί με την αλουμινένια/ γυάλινη κατασκευή.

Εκτός και αν η Huawei με αυτό τον τρόπο θέλει να τονίσει κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα, καταφέρνοντας με κάποιο τρόπο να προσαρμόσει στο εσωτερικό, του υποθετικά "ανορεξικού" σώματος του P8, κάποια τεράστια μπαταρία.

Η Huawei αναμένεται σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο, να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την νέα της ναυαρχίδα. Φημολογείται ότι θα διαθέτει 5,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080p και θα βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC, HiSilicon Kirin 930 με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά στην κύρια κάμερα, αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels, με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και dual LED flash.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

Ως κάτοχος του lenovo k920με 4000mah μπαταρία, δηλωνω οτι επιτέλους φεύγω απο το σπίτι με 30% μπαταρία και ξέρω οτι δεν θα ψάχνω φορτιστής σε 2ωρες. Αν δεν παίζεις κ παιχνίδια, η αυτονομία ξεπερνάει για πλάκα τις 2 μέρες..

• Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος του lenovo k920με 4000mah μπαταρία, δηλωνω οτι επιτέλους φεύγω απο το σπίτι με 30% μπαταρία και ξέρω οτι δεν θα ψάχνω φορτιστής σε 2ωρες. Αν δεν παίζεις κ παιχνίδια, η αυτονομία ξεπερνάει για πλάκα τις 2 μέρες..

To ίδιο και εγώ για το Huawei G750. Άμα δε χαζολογάς με τίποτα asphalt ή όλη μέρα youtube, η μπαταρία (3000mAh) κρατάει 2 μέρες άνετα. Χθές κατά τη 1 το βράδυ είχε 45%, τώρα είμαι στο 20% με Wifi+3G όλη μέρα ανοιχτά.

Για να είναι μια συσκευή πραγματικά "φορητή" πρέπει να έχει και μεγάλη μπαταρία υποχρεωτικά.

Δημοσ.

Για να είναι μια συσκευή πραγματικά "φορητή" πρέπει να έχει και μεγάλη μπαταρία υποχρεωτικά.

Αυτό ξαναπέσ'το. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους κι εγώ δεν έχω μεταβεί ακόμη σε smartphone. Φορητότητα.

Δημοσ.

παιδιά μην τρελενεστε υπάρχουν και τα power bank. Ένα καλό power bank μπορεί να φορτίσεις το κινητακι σου 3 φορές!

• Like 1
Δημοσ.

εμένα με dualcore/4" και 1800 mah κρατάει 2 μέρες με κλειστά mb και wifi ,με λίγη μουσική σε μετρό-λεωφορεία και χρήση τηλεφώνου σε μέτρια επίπεδα.

για μένα πρέπει να βγει καινούρια τεχνολογία μπαταρίας γιατί δεν μπορεί να εχει την ίδια αυτονομία με τα ίδια specs ένα κινητό.

σαν να βάζεις ντεπόζιτο 40 λίτρα σε ferrari λες και είναι atos.

Δημοσ.

Παιδιά το GPS με μόνιμα ανοιχτή οθόνη αδειάζει την μπαταρία. Με Gmaps σαν apk και λυχνία οθόνης μαζί, τρώει τα κέρατα του και χαλάει αυτήν την αυτονομία που θα είχα. Άρα αν κάνω 3-4 διαδρομές δε μου βγάζει μέρα με 3000mah (πιστέψτε με όμως του έχω φορτώσει αρκετά).

Με 3G, με 7 Syncs (μη κάθομαι να γράφω λ.χ. dropbox, facebook), με uTorrent να κατεβάζει και κάθε μα κάθε τεχνολογία ανοιχτή στο ενεργό (σιγά μην ανοιγοκλείνω το οτιδήποτε - once useful always useful) χάνω 5-6% σε 7-8% ώρες ύπνου.
Έξη - επτά ώρες Live videocalls αν το νιώθω καλά (όλο λέω να μετρήσω αλλά πάντα κάτι το χαλάει - με τις ώρες όμως μπαίνουμε σε Games και το έχω ανοιχτό).

To GPS (και φαντάζομαι καμιά 1080p) πραγματικά μου χαλάει το γλυκό. 5-6mah και ένα κινητό με διαχείριση σαν το MI3 με v6 νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για να μην ζητήσω ποτέ κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

εμενα το xiaomi note με 3200 μπαταρια και 5.5 οθονη κραταει 2 μερες με ανοιχτα data wifi. Αμα παιζεις πολυ φευγεις το πρωι με 100% και το βραδυ εισαι στο 20-30%. Αμα δεν παιζεις οι 2 μερες ειναι ανετα. Και περιεργως το gps δεν καταναλωνει παρα ελαχιστη μπαταρια, και εχει και εξαιρετικη ληψη (κλειδωνει και μεσα στο σπιτι κοντα στους εξωτερικυος τοιχους)

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι σοβαρό θέμα. Πολύ σοβαρότερο απο τις βλακείες που απασχολούν τους περισσότερους κατασκευαστές (πως να φτάσουν τα 1000 ppi, τα 5mm πάχος, τα 100 mpixel κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με το mate7 που εχει 4000 μπαταρια βγαζω 2μερες οχι βαριας χρησης.stand by ισως βγαζει περισσοτερο.με πολυ βαρια χρηση βγαζει μια μερα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Εγω θαθελα να δω βελτιωση στη καμερα

Δημοσ.

Το θέμα με την μπαταρία είναι πολύ ποιο πονηρό από ότι νομίζετε. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να βάλουν μεγάλη μπαταρία ή ότι τα κινητά θα γίνουν βαριά και δεν θα τα αγοράζει ο κόσμος. Είχα το TyTN II παλαιότερα της HTC, και χοντρό ήτανε και βαρύ και δεν με πείραζε καθόλου και κρατούσε και η μπαταρία του 5 ημέρες. Ο λόγος που δεν βάζουν μεγάλες μπαταρίες είναι για να μας μάθουν να αποζητάμε συνέχεια μια πηγή ενέργειας, να μην μπορούμε ούτε να σκεφτούμε ότι θα πάμε σε κάποιο μέρος που δεν έχει ρεύμα, να μην έχουμε την διάθεση να βγούμε εκτός "πλέγματος". Μας έχουν δημιουργήσει υποσυνειδησιακά μια φοβία, ένα άγχος, να φορτίσω την συσκευή μου μην μείνω χωρίς επικοινωνία, χωρίς επαφή με το δίκτυο. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου και τους φίλους μου να το εκδηλώνουν. Μας περνάνε με αυτό τον τρόπο το άγχος να μην απομακρυνόμαστε εκτός "πλέγματος", να μην μένουμε ποτέ εκτός διαδικτύου.

Σκεφτείτε το λίγο. Θα μπορούσαν όλες οι εταιρίες να βγάζουν δύο εκδώσεις της ναυαρχίδας τους, μία με λεπτό σώμα και μία με μεγάλη μπαταρία. Εάν το Galaxy S4 που έχω είχε δύο χιλιοστά παραπάνω πάχος και εκμεταλλευόταν η μπαταρία όλων αυτό τον πίσω χώρο θα μπορούσε να πάρει μπαταρία 7.000mAh με 50γρ. περισσότερο βάρος και να λύσει κάθε πρόβλημα αυτονομίας. Κι όμως καμιά μεγάλη εταιρία δεν το κάνει, λες και έχει "πέσει σύρμα". Γιατί άραγε;

• Like 1
Δημοσ.

επιδη θελουν να τα κανουν οσο πιο λεπτα γινεται; επιδι αυτα προτιμάει ο κοσμος;

επιλογες υπαρχουν για ολα τα γουστα.

Δημοσ.
Δεν είναι τόσο άπλα τα πράγματα. Εάν κοιτάξετε για νέες τεχνολογίες μπαταρίας θα δείτε ότι όλες οι καινούργιες είναι υπό αξιολόγηση ακόμη 

Δεν υπάρχει κάποια τεχνολογία άλλη επαναφορτιζόμενη, με την ασφάλεια και την διάρκεια ζωής των Li-pol και Li-ion.

Και οι Li-pol kai Li-ion έχουν τα δικά τους προβλήματα. Δεν είναι μονό το να βάλουν μια πιο μεγάλη μπαταρία και λύθηκε το θέμα.

Η τεχνολογία έχει τους περιορισμούς της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...