saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ωραια. Αν ησουν και root θα μπορουσες να πεταξεις και την σαβουρα που δεν θες με το unstaller pro. Θα εξοικονομουσες και αλλο χωρο και μπαταρια...
teogalaxys2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το ξερω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
kosegdit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 saruman σου είναι εύκολο να δώσεις ένα link με τον καλύτερο, κατά την γνώμη σου, τρόπο για root στο G2; Προσωπικά έχω T-mobile Γερμανικό. Δεν ξέρω αν παίζει σε κάτι ρόλο αυτό. Μια ακόμα ερώτηση αν είναι εύκολο, μετά το root θα πάρει κανονικά τα updates σε περίπτωση που έρθει το lollipop; Αν ναι, και γίνει update σε lollipop, θα συνεχίσει να είναι σε root mode ή θα πρέπει να το κάνω πάλι; Δεν υπάρχει περίπτωση προσπαθώντας να σβήσω περιττό software-bloatware, να σβήσω και κάτι σημαντικό και να έχει πρόβλημα μετά; Μάλλον ήταν 3 ακόμα ερωτήσεις τελικά :P
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν ρουταρεις ξεχνας τα απντειτ. Μονο με καστομ κανεις απντειτ. Εκτος και ξερουταρεις και φτου απ την αρχη 1
saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Εχει δικιο αυτο που λεει ο Θωδορης. Πρεπει να βαλεις μια official rom και επισης πρεπει να σβησεις αν εχεις και τα mod που θα εχεις βαλει. Για root θα κοιταξω και θα σου πω λιας συντομως. Αν και νομιζω κατι εχω πει καπου αλλου αλλα θα κανω εναν κοπω 2
saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ελα βρε αμαν οτι θελω ειπες..... kosegdit πες μου πιο Lg g2 εχεις ακριβως αν θες! Αστω κατι βρηκα στα κιταπια μου... χιχιχι HOW TO ROOT (έκδοση 4.4.2 Kit Kat!) Κατεβάζουμε το iroot25 .zip και το κάνουμε extract σε ομώνυμο φάκελο και το αφήνουμε στην ακρη. Εδω: http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot.zip Έχουμε βάλει το κινητό από development options σε USB debugging και το συνδέουμε με το pc. Πάμε πάλι πίσω στον φάκελο που έχει δημιουργηθεί μετά το extract , κρατάμε το shift στο πληκτρολόγιο και κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο μας και επιλέγουμε "Open command window" . Θα μας ανοίξει ένα παράθυρο που εκεί θα κάνετε copy paste Τις παρακάτω εντολές. adb devices (πατάμε enter) adb reboot recovery (πατάμε enter) Τώρα θα κάνει reboot σε στοκ recovery . παταμε Apply from ADB απο την συσκευη μας μεσω τον volume keys. και τέλος: adb sideload kk_root.zip (πατάμε enter ) Θα κάνει περίπου 30 δευτερα μετά την τελευταία εντολή και είστε έτοιμοι. reboot και είστε rooted. HOW TO ROOT (έκδοση 4.2.2 JELLY BEAN!) Κατεβάζουμε καταρχήν και κάνουμε εγκατάσταση στον υπολογιστή μας τους drivers της συσκευής. Αυτό θα γίνει αυτόματα τη πρώτη φορά που θα συνδέσουμε τη συσκευή με τον υπολογιστή. Ενεργοποιούμε το Developer Mode (Επιλογές προγραμματιστή) στη συσκευή μας, πηγαίνοντας ρυθμίσεις→Σχετικά με το τηλέφωνο→Πληροφορίες λογισμικού και πατώντας συνεχόμενα τον ''Αριθμό κατασκευής'' για κάποιες φορές. Πηγαίνουμε 2 φορές πίσω στο μενού και μπαίνουμε στις ''Επιλογές προγραμματιστή'' ενεργοποιώντας το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB). Κατεβάζουμε το αρχείο IORoot στον υπολογιστή μας από εδώ: http://downloads.codefi.re/thecubed/lg_g2/root/ioroot10.zip τοποθετώντας το στην επιφάνεια εργασίας. Συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή ανοιχτή και τρέχουμε το root.bat. Το παράθυρο διαλόγου θα σας ζητήσει να αποσυνδέσετε τη συσκευή από τον υπολογιστή, να ''ξετικάρετε'' την επιλογή ''Εντοπισμός σφαλμάτων USB'' και να την επιλέξετε πάλι. Στη συνέχεια συνδέστε πάλι τη συσκευή στον υπολογιστή. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους όπου θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να κάνει εγκατάσταση το πακέτο Superuser, όπου συνήθως επιλέγουμε ''ναι'' έτσι ώστε να έχουμε πλήρη δικαιώματα διαχειριστή.
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μετα το ρουτ μπορεις να διαγραψεις ολες τις προεγκαταστημενες της lg και τα σκουπιδια της google οπως το talkback streetviews google+ και αλλα χωρις κανενα προβλημα. Ισα ισα κερδος σε ραμ και μπαταρια
kosegdit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις παιδιά. Θα κρατήσω τα link και θα τα κοιτάξω κάποια στιγμή. Σε περίπτωση που περαστεί lollipop official, θα μπορώ μετά με τον ίδιο τρόπο να κάνω το root; edit saruman, έχω το 16άρι από T-mobile όπως σου είπα, με official 4.4.2
saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Οκ θα δεις την πρωτη μεθοδο. Για Lollipop μαλλον οχι θα θελει αλλη μεθοδο. Μην μου πεις πια!! Δεν ξερω.... Εδω το Lg G3 που ξερω μια και μερικη δεν μπορουνε. Εν πασει περιπτωσι μεχρι τοτε βλεπουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα