Προς το περιεχόμενο

lg g2 battery drain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σε καλα

Εξαλλου μεσα στο Play Store το λεει.

Βεβαια οι κριτικες που δινουν διιστανται

Μαλλον επειδη δεν το ξερουν

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω που το ειχα προσπαθησει πριν λιγο καιρο ελεγε οτι πρεπει να ειμαι ροοτ. Το εβαλα το greenify αλλα οταν ξυπνησα σημερα ειχε πέσει 8%.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλημερα.

Δυστυχως αν δεν κανει και αυτο δουλεια μια αλλαγη rom θα ειναι αναποφευκτη

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω που το ειχα προσπαθησει πριν λιγο καιρο ελεγε οτι πρεπει να ειμαι ροοτ. Το εβαλα το greenify αλλα οταν ξυπνησα σημερα ειχε πέσει 8%.

Οταν λες έβαλες το greenify, πρόσθεσες όλες τις εφαρμογές και τις έκανες μετά αδρανοποίηση μέσα απο την εφαρμογή;

Δημοσ.

Για να κανεις σωστη δουλεια αυτο πρεπει να εχεις την full εκδοση

Όταν λέω όλες τις εφαρμογές εννοώ αυτές που σου έχει διαθέσιμες. Μια χαρά δουλειά κάνεις και με τη free έκδοση, απλά δεν μπορείς να αδρανοποιήσεις εφαρμογές του συστήματος.

Δημοσ.

Ναι σωστο ειναι αυτο που λες γι'αυτο ειπα πιο πανω αν ξερεις να το δουλευεις

Δημοσ.

Αδρανοποιησα ολες τις εφαρμογες. Δηλαδη αν καποιος δεν θελει να ασχοληθεί με ρομ και τετοια θα πρεπει να μεινει με αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Κανοντας το ρουτ δεν σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να αλλαξεις και ρομ. Αν εισαι ρουτ μπορεις να σβησεις το bloatware και να κερδισεις ραμ. Μπορεις επισης να κανεις underclock και να κερδισεις και λιγη μπαταρια. Γενικα ειναι πολλες οι εφαρμογες του ρουτ

Δημοσ.

μου φενεται παρα μα παρα πολυ το 6% με λειτουργια πτησης και κλειστη οθονη κατι παιζει με καποιο app σου.Το δικο μου κινητο οχι (g2) με 8 ωρες χρησης wifi ανοιχτο σε ολη την διαρκεια και 3g σε αρκετη απο αυτη οθονη ενεργη 20% και καποια ξεχασμενα app ενεργα και το ξυπνητηρι να βαραει κανα μισαωρο ειναι αυτη τη στιγμη στο 79% οποτε κατι παιζει

Δημοσ.

Παδια εκατσα και έσβησα καποιες εφαρμογές που δν χρειαζόμουν και σημερα το βραδυ επεσε 1%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...