teogalaxys2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια. Εχω το g2 με στοκ ρομ το αφηνω το βραδυ και οταν ξυπναω το πρωι εχει πεσει 6%. Ειχα ξαναρωτησει και μου ειχαν πει να καταιβασω ενα πρόγραμμα wakelock dedector αλλα χρειάζεται ροοτ. Μπορειτε να μου πειτε να κανω κατι? Ευχαριστώ Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
gkasmak0s GR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εχω και γω το G2 με stock rom,και εχω το ιδιο προβλημα.Πριν το τελευταιο Update εχανε περιπου 2% απο βραδυ εως πρωι.Μετα το update επεφτε περιπου 6-8%.Ειναι ξεκαθαρα θεμα android.Τσεκαρε ομως αν καμμια εφαρμογη δουλευει στο παρασκηνιο και σου τρωει μπαταρια.Επισης αν πας Ρυθμισεις->Καρτελα Γενικες->Μπαταρια πες μου ποσο σου καιει το λειτουργικο και η οθονη.
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Φιλε μου η οθονη καιει 28% και το λειτουργικό σύστημα 12%. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Clsh of clans, brother in arms, deer hunter 2014,candy crush saga,piano tiles και flick shoot 2. Αλλα πολυ σπανια παιζω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν χρειαζεται να παιζεις εσυ. Παιζουν αυτα απο παρασκηνιο. Το βραδυ που θα πεσεις για υπνο εχε το τηλ. 100% μπαταρια. Το πρωι πηγαινε ρυθμισεις σχετικα με το τηλ μπαταριακαι δες τι ειναι αυτο που εφαγε το 6% που λες 1
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το εχω δοκιμασει αυτο και οταν κοιταξα ελεγε οτι το ποιο πολυ καταναλώνει η αναμονη κινητου. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέτριο αλλα το βραδυ το βαζω λειτουργία πτήσης
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω θα σου προτηνα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Saruman παρεκτρεπεσαι και εχω καλη γνωμη για σενα... Ολα αυτα τα σκουπιδακια θα του φανε περισσοτερη μπαταρια απο οτι υποσχονται οτι θα εξοικονομησουν. Περιμενα να του προτεινεις κατι σε ρουτ ,σε καστομ ρομ κτλ.
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω και γω εχω καλη γνωμη για σενα Δεν ειναι για εξοικονομιση αυτα που του ειπα Αν ηταν θα του προτεινα κατι αλλο(π.χ Greenify) Αλλα ειπα "αν θελει"για να μην του ελεγα για rom μπας και γλιτωναμε την διαδηκασια. Τωρα βεβαια υπαρχουν και αλλες γνωμες 1
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ελα βρε να γλυτωναμε την διαδικασια. Δωσε ρουτ στον λαο..
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα θα ητανε με οποιο προβλημα και να υπαρχει να αλλαζαμε rom η να καναμε root. Αλλα εγω δεν το βλεπω παντα ετσι. Υπαρχουν και αλλη που δεν τα θελουν αυτα. Οποτε τους σεβομαστε και προσπαθουμε να τους δωσουμε εναλακτικες λυσης. Αυτα παντα ειναι γνωμη δικια μου και δεν εχω απαιτηση να τα δεχοντε ολοι Η εκτος και αν κανω λαθος.....
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οχι Saruman δεν κανεις λαθος. Ετσι ειναι. Απλα επειδη εχω δει οτι κατεχεις το αντροιντ ξερω οτι ξερεις πως οι καστομ ρομς λυνουν πολλα θεματα. Μονο αυτο εννοουσα. Τωρα αν καποιος γνωριζει ή θελει να περασει καστομ ειναι θεμα δικο του μονο σιγουρα Btw βλεπω οτι μειναμε οι δυο μας να κανουμε chit-chat σε θεμα αλλου.... Λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα