Teemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη αναβάθμιση του σταθερού υπολογιστή που έχω.. Λοιπόν, ο υπολογιστής είναι αγορασμένος το 2005 και από τότε δεν έκανα κάποια αναβάθμιση καθώς είχα και ένα λαπτοπ. Είναι πολλά τα χρόνια που τον έχω το ξέρω. Αποφάσισα όμως ότι θέλω να τον κάνω αναβάθμιση για να ξαναζωμτανεψει χδ γενικά θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, μνήμη και να βάλω τα Windows 7 ή 8. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν θέλω τα πιο καινούργια πράγματα, επίσης το θέλω για gaming όπως lol, smite και multitasking Επιπρόσθετα, δεν θα ήθελα ένα νέο υπολογιστή Αξίζει κάτι τέτοιο; Πόσο λέτε να μου κοστίσει; Ευχαριστώ!!! Επίσης αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια προϊόντα φθηνά αλλά να είναι για ελαφριά games, θα το εκτιμούσα πολύ!
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και καλοσήρθες στην παρέα μας! Για δώσε αναλυτικά specs, μητρική, κυρίως και τροφοδοτικό για να δούμε τι παίρνει, αν και απο 2005 χλωμο... :/ Ελπίζω όχι socket 468 με κανα μπρίκι...
trujillo2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 λοιπον 1)οθονη εχεις?θα την κρταησεις? 2)θα κρατησεις καποιο κομματι απο τα παλια σου?π.χ. οι σκληροι σου ειναι sata?το κουτι ποιο ειναι?τι τροφοδοτικο φορας?
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λέει δεν θέλει νέο υπολογιστή οπότε στην καλύτερη κανα core 2 duo φαντάζομαι...
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αποφάσισα όμως ότι θέλω να τον κάνω αναβάθμιση για να ξαναζωμτανεψει χδ γενικά θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, μνήμη και να βάλω τα Windows 7 ή 8. Σε μηχάνημα δεκαετίας, τα 7 ή τα 8 δεν είναι αναβάθμιση - "υπερβάθμιση" είναι. Με άλλα λόγια, μείνε καλύτερα στα ΧΡ (που μάλλον ήδη έχεις, ή αν έχεις Vista, ΒΑΛΕ τα ΧΡ). Κατά τ' άλλα, έχεις κάποιο θέμα κάπου και θες να "κάνεις αναβάθμιση"; Τί ακριβώς; Σε γενικές γραμμές πάντως, ΑΝ υπάρχουν τα 2-3 κατοστάρικα που χρειάζονται, καλύτερα να πήγαινες σε μηχάνημα των ημερών μας, καθώς η "αναβάθμιση" που λες, δεν θα είναι ουσίας. Αν πάλι έχεις τους λόγους σου να κρατήσεις τον υπάρχοντα (και βολεύεσαι), καν' το, αλλά ξοδεύοντας ελάχιστα, για έναν πιο νέο δίσκο ίσως, μια κάρτα γραφικών μόνο αν πχ έχεις κάποια στα 64ΜΒ και βρεις με 10-20 Ευρώ καμμιά 250άρα (αν έχεις 128άρα, δεν θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις άλλη), για μνήμες ίσως (πες πως έχεις 1.5GB και η μητρική υποστηρίζει μέχρι τουλάχιστον 3GB) και τέλος αν τυχόν έχεις επεξεργαστή γύρω στα 2GHz, μόνο τότε αξίζει να βάλεις κάποιον γύρω στα 3GHz... Και πάλι (μένοντας στα/βάζοντας ΧΡ), δεν θα δεις ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά - απλά θα "ζωντανέψει" κάπως το μηχάνημα. Όπως ειπώθηκε, πρέπει επίσης να δώσεις στοιχεία για την μητρική (μάρκα και μοντέλο), και για τα κομμάτια που αναφέρθηκαν : CPU (πόσα GHz - μοντέλο), RAM (πόσα MB/GB, πόσα τεμάχια, τί τύπος - πχ DDR1), GPU (πόσα MB), PSU (watt - μοντέλο), HDD(s) (GB, μάρκα-μοντέλο). Για τα 3 πρώτα, CPU-Z : βάλε τo/δες το/πάρε screenshots/πόσταρέ τα μας εδώ. Το PSU πρέπει να το δεις οπτικά τί γράφει πάνω, τον/τους δίσκο/-ους το ίδιο. Έχεις δυνατότητα να αλλάξεις τα ανωτέρω κομμάτια μόνος; Ή θα το δώσεις σε τεχνικό; Στη 2η περίπτωση, θα έλεγα ότι με τα λεφτά που θα σου πάρει (συν τα υλικά της αναβάθμισης), δεν αξίζει τον κόπο (=στην καλύτερη, πες ένα κατοστάρικο όλα μαζί) - καλύτερα να τα κρατήσεις στην άκρη για να πάρεις με βάση αυτά, "σύγχρονο" υλικό που λέγαμε (φθηνό, όχι των καλύτερων δυνατοτήτων, αλλά παρ' ολ' αυτά, λόγω τεχνολογίας, καλύτερο από αυτό που έχεις και από αυτό που παίρνει η υπάρχουσα μητρική...).
Teemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αποφάσισα όμως ότι θέλω να τον κάνω αναβάθμιση για να ξαναζωμτανεψει χδ γενικά θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, μνήμη και να βάλω τα Windows 7 ή 8. Σε μηχάνημα δεκαετίας, τα 7 ή τα 8 δεν είναι αναβάθμιση - "υπερβάθμιση" είναι. Με άλλα λόγια, μείνε καλύτερα στα ΧΡ (που μάλλον ήδη έχεις, ή αν έχεις Vista, ΒΑΛΕ τα ΧΡ). Κατά τ' άλλα, έχεις κάποιο θέμα κάπου και θες να "κάνεις αναβάθμιση"; Τί ακριβώς; Σε γενικές γραμμές πάντως, ΑΝ υπάρχουν τα 2-3 κατοστάρικα που χρειάζονται, καλύτερα να πήγαινες σε μηχάνημα των ημερών μας, καθώς η "αναβάθμιση" που λες, δεν θα είναι ουσίας. Αν πάλι έχεις τους λόγους σου να κρατήσεις τον υπάρχοντα (και βολεύεσαι), καν' το, αλλά ξοδεύοντας ελάχιστα, για έναν πιο νέο δίσκο ίσως, μια κάρτα γραφικών μόνο αν πχ έχεις κάποια στα 64ΜΒ και βρεις με 10-20 Ευρώ καμμιά 250άρα (αν έχεις 128άρα, δεν θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις άλλη), για μνήμες ίσως (πες πως έχεις 1.5GB και η μητρική υποστηρίζει μέχρι τουλάχιστον 3GB) και τέλος αν τυχόν έχεις επεξεργαστή γύρω στα 2GHz, μόνο τότε αξίζει να βάλεις κάποιον γύρω στα 3GHz... Και πάλι (μένοντας στα/βάζοντας ΧΡ), δεν θα δεις ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά - απλά θα "ζωντανέψει" κάπως το μηχάνημα. Όπως ειπώθηκε, πρέπει επίσης να δώσεις στοιχεία για την μητρική (μάρκα και μοντέλο), και για τα κομμάτια που αναφέρθηκαν : CPU (πόσα GHz - μοντέλο), RAM (πόσα MB/GB, πόσα τεμάχια, τί τύπος - πχ DDR1), GPU (πόσα MB), PSU (watt - μοντέλο), HDD(s) (GB, μάρκα-μοντέλο). Για τα 3 πρώτα, CPU-Z : βάλε τo/δες το/πάρε screenshots/πόσταρέ τα μας εδώ. Το PSU πρέπει να το δεις οπτικά τί γράφει πάνω, τον/τους δίσκο/-ους το ίδιο. Έχεις δυνατότητα να αλλάξεις τα ανωτέρω κομμάτια μόνος; Ή θα το δώσεις σε τεχνικό; Στη 2η περίπτωση, θα έλεγα ότι με τα λεφτά που θα σου πάρει (συν τα υλικά της αναβάθμισης), δεν αξίζει τον κόπο (=στην καλύτερη, πες ένα κατοστάρικο όλα μαζί) - καλύτερα να τα κρατήσεις στην άκρη για να πάρεις με βάση αυτά, "σύγχρονο" υλικό που λέγαμε (φθηνό, όχι των καλύτερων δυνατοτήτων, αλλά παρ' ολ' αυτά, λόγω τεχνολογίας, καλύτερο από αυτό που έχεις και από αυτό που παίρνει η υπάρχουσα μητρική...). Λοιπόν συγκεκριμένα έχω :processor:Intel Pentium 4Cpu : 2.80GHz, 2793Mhz,1 core, 1 logical processor RAM:1 GBΆλλο ένα εξωτερικό δίσκο 60 GBΤα γραφικά δεν ξέρω που τα βλέπω. Πήγα computer, properties, device manager, display adapters και μου έχει μόνο ένα "standard VGA graphics adapter" ΤΟ κουτί της μονάδας είναι acerΗ οθόνη DellΣκοπεύω να τα αλλάξω εγώ, αν τα βρω στραβά έχω θείο τεχνικό οπότε δεν πιστεύω να ζητήσει λεφτά
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μητρική πες μας απο το cpuz ή ανοιξε κουτί και πες μας όνομα. Αν και λογικά socket468 είναι οπότε... Θες καινούρια πράγματα μέσα μεγάλε!
Teemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 <p>Μητρική πες μας απο το cpuz ή ανοιξε κουτί και πες μας όνομα. Αν και λογικά socket468 είναι οπότε... </p> <p> </p> <p>Θες καινούρια πράγματα μέσα μεγάλε! </p> Δεν ξέρω αν είναι αυτά : Manufacturer: Acer Model: F89M R03_A4 Chipset:Intel i865P/PE/G/i848P REV. A2 Southbridge :Intel 82801EB(ICH5) REV. 02 Μετά φίλε να τον ανοίξω λίγο δύσκολο... Δεν ξέρω πολλά για αυτό ήρθα εδώ για βοήθεια...
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απο την ονομασία είναι 468... Δεν αναβαθμίζεται καθόλου πλέον και δεν υπάρχει κανένας λόγος. Πας σε καινούρια cpu-mobo-ram αν και θα χρειαστεί τροφοδοτικό! Πόσα μπορείς να διαθέσεις? Να φανταστώ δεν είναι για παιχνίδια, σωστα?
Teemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 <p>Μητρική πες μας απο το cpuz ή ανοιξε κουτί και πες μας όνομα. Αν και λογικά socket468 είναι οπότε... </p> <p> </p> <p>Θες καινούρια πράγματα μέσα μεγάλε! </p> Βασικά το βρήκα ή μητρική μου λέγετε Acer Veriton 7600GT Παιδιά ευχαριστώ όλους αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω, από ότι κατάλαβα θέλω αλλαγή μητρικής! Οπότε θα βολευτω με το λαπτοπ :'(
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τίμο, δυστυχώς μας είπες/έκανες τα μισά από όσα ζητήσαμε κι αυτά "ανάκατα". ΔΕΝ γίνεται δουλειά έτσι, καθώς όσο κι αν έχουμε την καλή διάθεση, γίνεται πιο δύσκολο το ζήτημα από μακρυά. Όσο πιο πολύ βοηθάς τον κόσμο που θέλει να σε βοηθήσει, τόσο περισσότερο θα βοηθηθείς. Να το θυμάσαι αυτό... ...από τη στιγμή που έχεις θείο τεχνικό, το καλύτερο (ίσως) που θα είχες να κάνεις θα ήταν ν' απευθυνόσουν σε αυτόν, για να δει το μηχάνημα από κοντά και να πει τη γνώμη του (περί αναβάθμισης), αλλά και ίσως ν' ασχοληθεί για να σου κάνει (τζάμπα; Αυτό το ξέρεις εσύ, γνωρίζοντας τη σχέση με τον θείο σου - τουλάχιστον όμως θα έχεις την "σιγουριά" της εντιμότητας απέναντί σου). Σούμα : εφ' όσον δεν έχεις (αν κατάλαβα σωστά) δυνατότητα για νέο μηχάνημα (2-3 κατοστάρικα όπως είπα πριν) - για την ακρίβεια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νέα μητρική, νέα CPU, νέες μνήμες, κάρτα γραφικών ίσως (αν και, με την επιλογή κατάλληλης μητρικής με onboard γραφικά, τη γλυτώνεις αυτή, δυνητικά), νέο τροφοδοτικό (κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί), που όλα μας κάνουν γύρω στο 100άρι (στην εντελώς καλύτερη) με 150άρι (αν βάλεις ΚΑΙ νέο δίσκο, πας γύρω στα 200, και έχεις συνολικά μηχάνημα ναι μεν όχι που φυσάει, αλλά σαφώς ανώτερο από το δεκαετίας που ήδη υπάρχει), τότε βρες έστω και βάλε λίγη ακόμη μνήμη (ένα θέμα είναι τί μνήμες/σύνολο μνήμης υποστηρίζει η μητρική, και αν τυχόν η υπάρχουσα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται -αν πχ είναι ένα κομμάτι του 1οςGB- μπορεί και να την βγάλεις φτηνά (χωρίς προφανώς δραματικές αλλαγές στις δυνατότητες του υπολογιστή). Και γύρνα, αν είναι δυνατόν, σε ΧΡ (αν δεν είναι ήδη ΧΡ αυτά που έχει). ...δυστυχώς ενώ κάποια πράγματα μπορεί να είναι "σχετικά απλά" και να γινόταν δουλειά, αν δεν υπάρχει η κατάλληλη πληροφόρηση/συνεννόηση/συνεργασία, δεν μπορούν να γίνουν "θαύματα" μέσα από την επικοινωνία μέσω φόρουμ. Το δεύτερο κακό είναι που όπως είπες δεν γνωρίζεις πολλά ούτως ώστε να βάλεις ο ίδιος χέρι. Το ν' απευθυνθείς στον θείο σου (ζητώντας εκ των προτέρων να κάνει ό,τι -ΤΥΧΟΝ- μπορεί, με προοπτική να μην πάρει πολλά / ή και καθόλου χρήματα), είναι μία επιλογή. Σε φάση "θείε, ξέρεις ότι δεν μου περισσεύουν - ΑΝ μπορέσεις να πάρεις το μηχάνημα και όοοοποτε έχεις ελεύθερο χρόνο να το κοιτάξεις λίγο μπας και ζωντανεύεται με μια αναβαθμισούλα και να πληρώσω τα υλικά". Αν έχεις το θάρρος, πες του το. (...πολλές φορές πάντως, οι τεχνικοί έχουν "θέμα με φίλους και γνωστούς", που τους ζητάνε συνεχώς στο τζάμπα να κάνουν δουλειές γι' αυτούς, ή με οποιονδήποτε τρόπο τους το φέρνουν έτσι που τους κάνει να νιώθουν "κορόιδα" και γενικά δεν έχουν διάθεση, γι' αυτόν τον λόγο, για "αγαθοεργίες". Γι' αυτό είπα πριν, εσύ ξέρεις τί σχέση έχεις με τον θείο σου...Θα μπορούσατε επίσης να συμφωνήσετε -στην χειρότερη- και για ένα "τυπικό 20άρι-30άρι για τον κόπο της ενασχόλησης με το μηχάνημα". ΑΝ μάλιστα ο εν λόγω θείος το...έχει το θέμα, καθώς "τεχνικοί" υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ........... ΔΟΥΛΕΙΑ ποιοί...ξέρουν/θέλουν όντως να κάνουν όμως, και δη όταν πρόκειται για ζωντάνεμα παλιού μηχανήματος, είναι επίσης ένα θέμα...) Σε κάθε περίπτωση, καλή σου συνέχεια, έστω και με το λάπτοπ (το οποίο επίσης καλό θα ήταν -τουλάχιστον- να μη φορτώσεις με βαριά λειτουργικά, αλλά να έχεις κάτι ελαφρύ όπως τα ΧΡ και εννοείται όχι πολλά και βαριά προγράμματα να τρέχουν). Κι αν έχει slot διαθέσιμο, και δεν έχει ούτε αυτό πολλή μνήμη (αν πχ έχει 1GB), τουλάχιστον να του βάλεις λίγη παραπάνω ο ίδιος (το συζητάμε αυτό αν θες - είναι πιο εύκολο, ΣΥΝΗΘΩΣ, από το ν' ανοίξεις έναν σταθερό. Εννοείται πως μιλώ ΜΟΝΟ για προσθήκη μνήμης). 2
Teemo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 <p>Τίμο, δυστυχώς μας είπες/έκανες τα μισά από όσα ζητήσαμε κι αυτά "ανάκατα". ΔΕΝ γίνεται δουλειά έτσι, καθώς όσο κι αν έχουμε την καλή διάθεση, γίνεται πιο δύσκολο το ζήτημα από μακρυά.</p> <p>Όσο πιο πολύ βοηθάς τον κόσμο που θέλει να σε βοηθήσει, τόσο περισσότερο θα βοηθηθείς. Να το θυμάσαι αυτό...</p> <p> </p> <p>...από τη στιγμή που έχεις θείο τεχνικό, το καλύτερο (ίσως) που θα είχες να κάνεις θα ήταν ν' απευθυνόσουν σε αυτόν, για να δει το μηχάνημα από κοντά και να πει τη γνώμη του (περί αναβάθμισης), αλλά και ίσως ν' ασχοληθεί για να σου κάνει (τζάμπα; Αυτό το ξέρεις εσύ, γνωρίζοντας τη σχέση με τον θείο σου - τουλάχιστον όμως θα έχεις την "σιγουριά" της εντιμότητας απέναντί σου).</p> <p> </p> <p><strong>Σούμα : εφ' όσον δεν έχεις</strong> (αν κατάλαβα σωστά) δυνατότητα για νέο μηχάνημα (2-3 κατοστάρικα όπως είπα πριν) - για την ακρίβεια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νέα μητρική, νέα CPU, νέες μνήμες, κάρτα γραφικών ίσως (αν και, με την επιλογή κατάλληλης μητρικής με onboard γραφικά, τη γλυτώνεις αυτή, δυνητικά), νέο τροφοδοτικό (κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί), που όλα μας κάνουν γύρω στο 100άρι (στην εντελώς καλύτερη) με 150άρι (αν βάλεις ΚΑΙ νέο δίσκο, πας γύρω στα 200, και έχεις συνολικά μηχάνημα ναι μεν όχι που φυσάει, αλλά σαφώς ανώτερο από το δεκαετίας που ήδη υπάρχει),</p> <p><strong>τότε </strong>βρες έστω και βάλε λίγη ακόμη μνήμη (ένα θέμα είναι τί μνήμες/σύνολο μνήμης υποστηρίζει η μητρική, και αν τυχόν η υπάρχουσα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται -αν πχ είναι ένα κομμάτι του 1οςGB- μπορεί και να την βγάλεις φτηνά (χωρίς προφανώς δραματικές αλλαγές στις δυνατότητες του υπολογιστή). Και γύρνα, αν είναι δυνατόν, σε ΧΡ (αν δεν είναι ήδη ΧΡ αυτά που έχει).</p> <p> </p> <p>...δυστυχώς ενώ κάποια πράγματα μπορεί να είναι "σχετικά απλά" και να γινόταν δουλειά, αν δεν υπάρχει η κατάλληλη πληροφόρηση/συνεννόηση/συνεργασία, δεν μπορούν να γίνουν "θαύματα" μέσα από την επικοινωνία μέσω φόρουμ.</p> <p>Το δεύτερο κακό είναι που όπως είπες δεν γνωρίζεις πολλά ούτως ώστε να βάλεις ο ίδιος χέρι.</p> <p> </p> <p>Το ν' απευθυνθείς στον θείο σου (ζητώντας εκ των <u>προτέρων</u> να κάνει ό,τι -ΤΥΧΟΝ- μπορεί, με προοπτική να μην πάρει πολλά / ή και καθόλου χρήματα), είναι μία επιλογή.</p> <p>Σε φάση "θείε, ξέρεις ότι δεν μου περισσεύουν - ΑΝ μπορέσεις να πάρεις το μηχάνημα και όοοοποτε έχεις ελεύθερο χρόνο να το κοιτάξεις λίγο μπας και ζωντανεύεται με μια αναβαθμισούλα και να πληρώσω τα υλικά".</p> <p>Αν έχεις το θάρρος, πες του το.</p> <p>(...πολλές φορές πάντως, οι τεχνικοί έχουν "θέμα με φίλους και γνωστούς", που τους ζητάνε συνεχώς στο τζάμπα να κάνουν δουλειές γι' αυτούς, ή με οποιονδήποτε τρόπο τους το φέρνουν έτσι που τους κάνει να νιώθουν "κορόιδα" και γενικά δεν έχουν διάθεση, γι' αυτόν τον λόγο, για "αγαθοεργίες". Γι' αυτό είπα πριν, εσύ ξέρεις τί σχέση έχεις με τον θείο σου...Θα μπορούσατε επίσης να συμφωνήσετε -στην χειρότερη- και για ένα "τυπικό 20άρι-30άρι για τον κόπο της ενασχόλησης με το μηχάνημα". ΑΝ μάλιστα ο εν λόγω θείος το...έχει το θέμα, καθώς "τεχνικοί" υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ...........</p> <p>ΔΟΥΛΕΙΑ ποιοί...ξέρουν/θέλουν όντως να κάνουν όμως, και δη όταν πρόκειται για ζωντάνεμα παλιού μηχανήματος, είναι επίσης ένα θέμα...)</p> <p> </p> <p>Σε κάθε περίπτωση, καλή σου συνέχεια, έστω και με το λάπτοπ (το οποίο επίσης καλό θα ήταν -τουλάχιστον- να μη φορτώσεις με βαριά λειτουργικά, αλλά να έχεις κάτι ελαφρύ όπως τα ΧΡ και εννοείται όχι πολλά και βαριά προγράμματα να τρέχουν).</p> <p>Κι αν έχει slot διαθέσιμο, και δεν έχει ούτε αυτό πολλή μνήμη (αν πχ έχει 1GB), τουλάχιστον να του βάλεις λίγη παραπάνω ο ίδιος (το συζητάμε αυτό αν θες - είναι πιο εύκολο, ΣΥΝΗΘΩΣ, από το ν' ανοίξεις έναν σταθερό. Εννοείται πως μιλώ ΜΟΝΟ για προσθήκη μνήμης).</p> Ευχαριστώ πάρα πολύ που αφιέρωσες τον χρόνο σου να με βοηθήσεις. Το εκτιμώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα