Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Dacourt συμφωνώ δεν αντιλέγω σε αυτό,αλλά το πάς πολύ μακρυά(ΑΝ δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω,ΔΕΝ θα οδηγούσα..απλό)

και για να μην πηγαίνει αλλού αυτό,με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι απο εδω που μένω,πρέπει να πάρω το αμάξι μου και να πάω αθήνα όσο ποιό "γρήγορα" μπορούσα για να κάνω εισαγωγή την ίδια ημέρα,πυρετό και συναφή δεν είχα.

έκανα ένσταση γιατί όποιος και να ήταν στην θέση μου,το ίδιο θα έκανε,δεν "ψάχνω" δικαιολογίες για να μην πληρώσω το πρόστιμο!

οκ αλλά για να σε ειδοποιήσουν ότι πρέπει να πας στην Αθήνα.. δεν χρειάζεται και να τρέχεις σαν τρελός. 

Και από τη στιγμή που σε ενημέρωσαν μέσω τηλ, σημαίνει ότι δεν ήσουν και του θανατά.. είχες χρόνο μπροστά σου(αρκετό για να σε στείλουν με Ι.Χ.). Το θέμα φίλε ξέρεις ποιο είναι; ότι μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να κάνεις μια στραβή.. και άντε πες την πατάς εσύ, αλλά αν πάρεις και άλλον μαζί σου, αυτός τι φταίει; εμένα εκεί είναι η ένσταση μου.. γιατί δεν μπορεί μετά το 80αρι όριο θα είχε σε κανά χιλιόμετρο 100αρι.. και αν δεν είχε αυτό σημαίνει ότι έμπαινες σε δρόμους με κίνηση άρα θα έπρεπε να οδηγήσεις σύμφωνα με τα όρια.

Απλά πρόσεχε την ζωή σου.. δεν είμαστε οδηγοί με οδηγική συνείδηση και καθαρό μυαλό.. όλοι μας είμαστε μια Ελληνική οδηγική τραγωδία χαχα!!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ ασθενοφόρα και περιπολικά που παραβιάζουν συχνότατα όρια και σημάνσεις και αν γίνει οτιδήποτε δεν είναι καλυμμένοι...πόσο μάλλον ιδιώτης που βιαζόταν (coolerman δεν το λέω για να σε κατηγορήσω, πολλοί θα κάναμε το ίδιο. Για την ένσταση το λέω)

Δημοσ.

Δεν μου έχουν κόψει ακόμα κλήση για όριο, στα radar σου στέλνουν και φωτογραφία σαν τρόπαιο? :P

Μια φορά έχω περάσει από Εγνατία για Ορεστιάδα. Μόνος στο αμάξι το βράδυ με το Clarus '96, το κοντέρ τερμάτισε μέχρι που έβλεπα την βελόνα της βενζίνης να κατεβαίνει. Προσωπικά προτίμησα να κάνω ποιο πολύ ώρα παρά να μου κάψει όλη την βενζίνη. Εκεί ναι τηρείς τα όρια, και δεν είναι τα όρια αλλά η κατανάλωση.

Εξάλλου τα όρια τα βάζουν για "ασφάλεια" (εδώ και με 0km να είσαι πάλι ζημιά παθαίνεις). Δεν σου λέει κανείς πως ντε και καλά άμα τα περάσεις θα γίνει κάτι. Fiat Uno πριν 1 μήνα στην γέφυρα στην ford στο ρεύμα προς Ρέντη πήγαινε με 120, έχασε τον έλεγχο εξαιτιας πλευρικών ανέμων και χτύπησε 3 φορές στις μπαριέρες. Εκεί άμα ήταν κάποιο insignia πχ δεν θα είχε κανένα θέμα και ας πήγαινε 150... Οπότε δεν είναι όλα τα αμάξια για να παραβιάζουν τα όρια, μερικά ούτε καν να τα ακουμπάνε. Εξάλλου με ποιο σκεπτικό να πάρεις ένα αμάξι 280hp εργοστασιακά με 250 τελική και να μην τα πιάσεις ποτέ? ούτε καν τα 180? τότε πάρε fiesta καλύτερα.

Για μένα δεν υπάρχει οδηγός που να μην έχει παραβιάσει έστω και μια φορά τον ΚΟΚ.. Εδώ την πρώτη μέρα που παίρνεις το δίπλωμα κάνεις παραβάσεις...

Νταφάκ;

Δηλαδή ρε φίλε, όποιος παίρνει αμάξι με 280 άλογα και 250 τελική πρέπει να γράφει τον Κ.Ο.Κ. στα @ρχίδι@ του και να πηγαίνει μαλλιοκούβαρα; Εσύ, δηλαδή, αν πάρεις τέτοιο αμάξι θα το παρεις με αυτό το σκεπτικό; Έχω 280hp και σας γράφω όλους;

Πάρτο αλλιώς αδερφέ, θα βρεις. Οι ταχύτητες αυτές ΔΕΝ είναι για δημόσιο δρόμο. Αν θες να πιάσεις αυτές τις ταχύτητες υπάρχουν τρεις λύσεις:

1. Autobahn
  2. Πίστα
  3. Στο χωράφι σου μέσα.

Σε δημόσιο δρόμο αυτές οι ταχύτητες θα έπρεπε να διώκονται ως απόπειρα αυτοκτονίας και ανθρωποκτονίας με ενδοχόμενο δόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Νταφάκ;

Δηλαδή ρε φίλε, όποιος παίρνει αμάξι με 280 άλογα και 250 τελική πρέπει να γράφει τον Κ.Ο.Κ. στα @ρχίδι@ του και να πηγαίνει μαλλιοκούβαρα; Εσύ, δηλαδή, αν πάρεις τέτοιο αμάξι θα το παρεις με αυτό το σκεπτικό; Έχω 280hp και σας γράφω όλους;

Πάρτο αλλιώς αδερφέ, θα βρεις. Οι ταχύτητες αυτές ΔΕΝ είναι για δημόσιο δρόμο. Αν θες να πιάσεις αυτές τις ταχύτητες υπάρχουν τρεις λύσεις:

1. Autobahn
  2. Πίστα
  3. Στο χωράφι σου μέσα.

Σε δημόσιο δρόμο αυτές οι ταχύτητες θα έπρεπε να διώκονται ως απόπειρα αυτοκτονίας και ανθρωποκτονίας με ενδοχόμενο δόλο.

Δεν είπα πως τους γράφεις όλους στα @@ σου προς θεού! απλά είπα για ποιο λόγο να πάρεις ένα τέτοιο αμάξι άμα δεν έχεις σκοπό να δεις τις ικανότητές τους. Δεν είπα σε δημόσιο δρόμο ή σε εθνική με πολλά αμάξια. Τώρα αν είσαι εκεί και είναι άδειος τελείως ο δρόμος και μόνος σου ναι εκεί το πατάς. Αλλά άμα δεν έχεις πρόθεση να το κάνεις αυτό τότε πάρε golf. Σαν κάτι άλλες φραγκάτες που μου παίρνουν aventador και δεν ξέρουν πως βάζουμε μπρος, μόνο για την μούρη ή επειδή δεν είχε huracan σε ροζ.. Εδώ και ο κατασκευαστής σου λέει μια φορά τον μήνα να ανοίγεις για να μην μπουκώσει το μοτέρ...

Φιλικά πάντα έτσι? :) συζήτηση κάνουμε!

Δημοσ.

Έχουμε τόσο καλούς δρόμους στην Ελλάδα, που η αγορά  αντι ραντάρ επιβάλλεται! Είναι κρίμα η κακή τροχαία να μας στερεί την εμπειρία της γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης στους τέλειους αυτοκινητόδρομους...

:/

Συγνώμη δλδ ... Η Αττική οδός η εγναντία η ιωνία οδός και ο αυτοκινητόδρομος Μορέας δεν είναι ευρωπαικών προδιαγραφών δρόμοι (όπως και η autobahn ) ;;;;

Δημοσ.

ενημερωτικά δεν έγινε δεκτή η ένσταση,πληρώνω τα μισά εντός 10ήμερου,και την επόμενη όταν ξανά πάω αττική οδό θα είμαι ποιό προσεκτικός..τι να κάνουμε,η ζωή συνεχίζεται! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη δλδ ... Η Αττική οδός η εγναντία η ιωνία οδός και ο αυτοκινητόδρομος Μορέας δεν είναι ευρωπαικών προδιαγραφών δρόμοι (όπως και η autobahn ) ;;;;

Ελα τωρα τι σχολιαζεις και συ;;

Οπως ειπα και πιο πριν, τετοιες ασυναρτησιες τις λενε ανθρωποι που ειτε  δεν εχουν οδηγησει ΠΟΤΕ εκει (Εγνατια, Ιονια κτλ..) ειτε δεν εχουν οδηγησει οι ιδιοι, ειτε γενικα δεν οδηγανε η/και δεν εχουν διπλωμα.

Δρομος με 3 λωριδες και ασφαλτοταπητα χωρις ουτε μια λακουβα εξω απο την Κατερινη για παραδειγμα ...  με καλοκαιρινο καιρο μερα μεσημερι εχεις ορατοτητα μεχρι τα Τεμπη... δηλαδη για να σου φυγει το αμαξι (περα απο τεχνικο προβλημα) πρεπει να εισαι ΒΛΑΚΑΣ τελειως....

Μετα φταιει η ασφαλτος και καλα....

ενημερωτικά δεν έγινε δεκτή η ένσταση,πληρώνω τα μισά εντός 10ήμερου,και την επόμενη όταν ξανά πάω αττική οδό θα είμαι ποιό προσεκτικός..τι να κάνουμε,η ζωή συνεχίζεται! :-)

Και πολυ καλα εκαναν. Για λογους υγειας, σηκωνεις το κινητο σου και καλεις το 166.

Δεν τρεχεις σαν τον παλαβο με ογκο (που?) για να πας για εισαγωγη....

οπου και να το πεις αυτο, θα γελαει ο κοσμος.

Δημοσ.

Και πολυ καλα εκαναν. Για λογους υγειας, σηκωνεις το κινητο σου και καλεις το 166.

Δεν τρεχεις σαν τον παλαβο με ογκο (που?) για να πας για εισαγωγη....

οπου και να το πεις αυτο, θα γελαει ο κοσμος.

δέν ξέρω γιατί είσαι τόσο "επιθετικός",τέλος πάντων

ασθενοφόρο δεν σου δίνουν απ ότι μου είπαν για τόσο μεγάλο ταξίδι,το ζήτησα και αρνήθηκαν(μου είπαν να στραφώ σε ιδιωτικό ασθενοφόρο,που το κόστος μόλις το άκουσα,ήταν "αλμυρό")

εγω είμαι πολύ καλά τώρα, και ας με "τσίμπησε" κάμερα..ΥΓΕΙΑ και άσε τους "άλλους" να γελάνε με εμένα.

Δημοσ.

...........................Οπότε δεν είναι όλα τα αμάξια για να παραβιάζουν τα όρια, μερικά ούτε καν να τα ακουμπάνε. Εξάλλου με ποιο σκεπτικό να πάρεις ένα αμάξι 280hp εργοστασιακά με 250 τελική και να μην τα πιάσεις ποτέ? ούτε καν τα 180? (μα ούτε???) τότε πάρε fiesta καλύτερα...........................

Όλη η ελληνική οδηγική κουλτούρα συμπυκνωμένη σε μια φράση.

Τί άλλο να συζητήσει κανείς;

• Like 2
Δημοσ.

Όλη η ελληνική οδηγική κουλτούρα συμπυκνωμένη σε μια φράση.

Τί άλλο να συζητήσει κανείς;

Αν είσαι πραγματικά λάτρης του μηχανοκίνητου, τότε πάρε στα χέρια σου S5 σε άδειο δρόμο μόνος σου και έλα να το ξανά συζητήσουμε αυτό. Τώρα από καρέκλες σε υπολογιστές όλοι νόμιμοι είμαστε... 

Δημοσ.

Αν είσαι πραγματικά λάτρης του μηχανοκίνητου, τότε πάρε στα χέρια σου S5 σε άδειο δρόμο μόνος σου και έλα να το ξανά συζητήσουμε αυτό. Τώρα από καρέκλες σε υπολογιστές όλοι νόμιμοι είμαστε... 

Πίστα, πίστα και πάλι πίστα.

Αλλά ξέχασα ότι υπάρχουν δύο "κολλήματα".

Η χρήση πίστας στοιχίζει (εντάξει το πήραμε το μοτόρι, μην πληρώνουμε και από πάνω) αλλά κι εκεί θα μας δουν λίγοι (μόνο οι πορωμένοι)

• Like 1
Δημοσ.

Η χρήση πίστας στοιχίζει (εντάξει το πήραμε το μοτόρι, μην πληρώνουμε και από πάνω) αλλά κι εκεί θα μας δουν λίγοι (μόνο οι πορωμένοι)

Ούτε στο δρόμο μας βλέπουν πολλοί! Τους περνάμε όλους σαν σταματημένους και εξαφανιζόμαστε! :P :D

Δημοσ.

Γιατί για να δεχτείς το κάνεις? :P και πίστα που να μπορείς να πας με μεγάλες ταχύτητες, θα χρειαστεί να πας μέχρι Γερμανία...

Και στο κάτω κάτω κάτσε! όπα ρε φίλε τι πας και μου κάνεις δρόμο με προστατευτικές μπάρες 20km ευθεία? :P σε κάτι τέτοια ακόμα και ο νόμος θα το πάταγε λίγο παραπάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...