coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) έχω sister & ξάδελφο αστυνομικούς,το ξέρω οτι θα είμαι παράνομος..αλλά ρε φίλε υποδιοικητή τροχαίας εθνικών οδόν μην με πέρνεις τηλ για την ένσταση που έκανα (με αποδείξεις εννοείτε την συγκεκριμένη ημέρα) που με flashare η cam,έτρεχα λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας,της ΔΙΚΙΑΣ μου υγείας! η πινακίδα στην αττική οδό λέει έλεγε 80,και εγω πήγαινα με 144χλμ **έχω κάνει ένσταση και περιμένω έγγραφη "απολογία" αν γίνει δεκτή η όχι αυτή με "τσίμπησε" η κ 0-6 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από coolerman
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 έχω sister & ξάδελφο αστυνομικούς,το ξέρω οτι θα είμαι παράνομος..αλλά ρε φίλε υποδιοικητή τροχαίας εθνικών οδόν μην με πέρνεις τηλ για την ένσταση που έκανα (με αποδείξεις εννοείτε την συγκεκριμένη ημέρα) που με flashare η cam,έτρεχα λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας,της ΔΙΚΙΑΣ μου υγείας! η πινακίδα στην εθνική οδό λέει έλεγε 80,και εγω πήγαινα με 144χλμ **έχω κάνει ένσταση και περιμένω έγγραφη "απολογία" αν γίνει δεκτή η όχι Δύσκολα θα γίνει δεκτή πιστεύω....
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δύσκολα θα γίνει δεκτή πιστεύω.... και εγώ αυτό πιστεύω,σήμερα η αύριο θα ενημερωθώ. δεν μπορώ να πω οτι είμαι άνθρωπος που τρέχω σε δρόμο,άλλωστε δεν έχουμε δρόμους να "τρέξουμε" κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό! έτυχε εκείνη ημέρα να με πιάσει cam, ΑΝ δεν γίνει δεκτή την πληρώνω και "μαθαίνω" 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχουμε κομμάτια πάντως που δεν είναι παράλογο να πας με 140-160 με ένα νορμάλ προς καλό αμάξι (κομμάτια της Εγνατίας ή της Ιονίας οδού πχ)
kage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν 360μοιρες αντιρανταρ ή jammer blinder...η αττικη οδος ειχε ψηφιστει η ασφαλεστερη οδος.παρολα αυτα αποφασισαν να εχουν ταμπελες 60κμ Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από kage
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχουμε κομμάτια πάντως που δεν είναι παράλογο να πας με 140-160 με ένα νορμάλ προς καλό αμάξι (κομμάτια της Εγνατίας ή της Ιονίας οδού πχ) ΑΝ υπάρχουν τσιμεντένια στηθαία στην μέση ναι,είναι ασφαλές να πηγαίνεις με τόσα σε τέτοιους εθνικούς οδούς,ΑΝ δεν υπάρχουν είναι κορώνα γράμματα,θα "αγκαλιαστούμε" με τον άλλον απέναντι...μην λέμε και ότι θέλουμε!
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ΑΝ υπάρχουν τσιμεντένια στηθαία στην μέση ναι,είναι ασφαλές να πηγαίνεις με τόσα σε τέτοιους εθνικούς οδούς,ΑΝ δεν υπάρχουν είναι κορώνα γράμματα,θα "αγκαλιαστούμε" με τον άλλον απέναντι...μην λέμε και ότι θέλουμε! Εννοείται! Στα κομμάτια που λέω υπάρχουν και οι δρόμοι είναι πολύ φαρδιοί και με καλή άσφαλτο! 1
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν 360μοιρες αντιρανταρ ή jammer blinder... Καθε χ μηνες βγαζουν για το εξωτερικο νεα μηχανηματα για να καλυπτουν τα νεα ρανταρ. στην ελλαδα ειναι αρκετες γενιες πισω οποτε θα σε καλυπτουν και τα φτηνα. η αττικη οδος ειχε ψηφιστει η ασφαλεστερη οδος.παρολα αυτα αποφασισαν να εχουν ταμπελες 60κμ κοίτα @kage έχω σκεφτεί τα πάντα,αλλά μόνο και μόνο οτι θα είσαι παράνομος με ένα τέτοιο μηχάνημα,είναι κορώνα γράμματα να σε πιάσουν,μπορεί να με "πιάσουν" και μπορεί ποτέ να μην γίνει αυτό! τα πρόστιμα είναι τσουχτερά πράγματι,έχω διαβάσει στο νετ ότι τα "καλά" δεν κάνουν παρεμβολές.
evoracing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν μου έχουν κόψει ακόμα κλήση για όριο, στα radar σου στέλνουν και φωτογραφία σαν τρόπαιο? Μια φορά έχω περάσει από Εγνατία για Ορεστιάδα. Μόνος στο αμάξι το βράδυ με το Clarus '96, το κοντέρ τερμάτισε μέχρι που έβλεπα την βελόνα της βενζίνης να κατεβαίνει. Προσωπικά προτίμησα να κάνω ποιο πολύ ώρα παρά να μου κάψει όλη την βενζίνη. Εκεί ναι τηρείς τα όρια, και δεν είναι τα όρια αλλά η κατανάλωση. Εξάλλου τα όρια τα βάζουν για "ασφάλεια" (εδώ και με 0km να είσαι πάλι ζημιά παθαίνεις). Δεν σου λέει κανείς πως ντε και καλά άμα τα περάσεις θα γίνει κάτι. Fiat Uno πριν 1 μήνα στην γέφυρα στην ford στο ρεύμα προς Ρέντη πήγαινε με 120, έχασε τον έλεγχο εξαιτιας πλευρικών ανέμων και χτύπησε 3 φορές στις μπαριέρες. Εκεί άμα ήταν κάποιο insignia πχ δεν θα είχε κανένα θέμα και ας πήγαινε 150... Οπότε δεν είναι όλα τα αμάξια για να παραβιάζουν τα όρια, μερικά ούτε καν να τα ακουμπάνε. Εξάλλου με ποιο σκεπτικό να πάρεις ένα αμάξι 280hp εργοστασιακά με 250 τελική και να μην τα πιάσεις ποτέ? ούτε καν τα 180? τότε πάρε fiesta καλύτερα. Για μένα δεν υπάρχει οδηγός που να μην έχει παραβιάσει έστω και μια φορά τον ΚΟΚ.. Εδώ την πρώτη μέρα που παίρνεις το δίπλωμα κάνεις παραβάσεις...
dacourt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 έχω sister & ξάδελφο αστυνομικούς,το ξέρω οτι θα είμαι παράνομος..αλλά ρε φίλε υποδιοικητή τροχαίας εθνικών οδόν μην με πέρνεις τηλ για την ένσταση που έκανα (με αποδείξεις εννοείτε την συγκεκριμένη ημέρα) που με flashare η cam,έτρεχα λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας,της ΔΙΚΙΑΣ μου υγείας! η πινακίδα στην αττική οδό λέει έλεγε 80,και εγω πήγαινα με 144χλμ **έχω κάνει ένσταση και περιμένω έγγραφη "απολογία" αν γίνει δεκτή η όχι αυτή με "τσίμπησε" η κ 0-6 δλδ με πρόβλημα υγείας.. οδηγούσες με 144, όταν το όριο ήταν 80! Και αν εκείνη τη στιγμή το πρόβλημα υγείας, σου δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στις αισθήσεις πχ είχες υψηλό πυρετό και έχανες τις αισθήσεις σου... το αμάξι και εσύ που θα βρισκόσασταν; χαλκομανία σε κάποιο πλαϊνό του δρόμου! Δεν ευσταθεί η δικαιολογία... το πληρώνεις και απλά δεν το ξανακάνεις, για αυτό υπάρχουν άλλα μέσα για να σε μεταφέρουν με προβλήματα υγείας!
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 δλδ με πρόβλημα υγείας.. οδηγούσες με 144, όταν το όριο ήταν 80! Και αν εκείνη τη στιγμή το πρόβλημα υγείας, σου δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στις αισθήσεις πχ είχες υψηλό πυρετό και έχανες τις αισθήσεις σου... το αμάξι και εσύ που θα βρισκόσασταν; χαλκομανία σε κάποιο πλαϊνό του δρόμου! Δεν ευσταθεί η δικαιολογία... το πληρώνεις και απλά δεν το ξανακάνεις, για αυτό υπάρχουν άλλα μέσα για να σε μεταφέρουν με προβλήματα υγείας! @Dacourt συμφωνώ δεν αντιλέγω σε αυτό,αλλά το πάς πολύ μακρυά(ΑΝ δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω,ΔΕΝ θα οδηγούσα..απλό) και για να μην πηγαίνει αλλού αυτό,με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι απο εδω που μένω,πρέπει να πάρω το αμάξι μου και να πάω αθήνα όσο ποιό "γρήγορα" μπορούσα για να κάνω εισαγωγή την ίδια ημέρα,πυρετό και συναφή δεν είχα. έκανα ένσταση γιατί όποιος και να ήταν στην θέση μου,το ίδιο θα έκανε,δεν "ψάχνω" δικαιολογίες για να μην πληρώσω το πρόστιμο!
>>Morpheus>> Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το "αν δεν ημουν σε θεση να οδηγησω, δε θα οδηγουσα - ΑΠΛΟ" το εχουν πει αρκετοι ... Το να επικαλεισαι δε, λογους υγειας για υπερβολικη ταχυτητα ειναι σαν να λες ... "δε μπορουσα να δω μεσα στο τεποζιτο και αναψα ενα σπιρτο".
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το "αν δεν ημουν σε θεση να οδηγησω, δε θα οδηγουσα - ΑΠΛΟ" το εχουν πει αρκετοι ... Το να επικαλεισαι δε, λογους υγειας για υπερβολικη ταχυτητα ειναι σαν να λες ... "δε μπορουσα να δω μεσα στο τεποζιτο και αναψα ενα σπιρτο". δηλαδή θέλεις να πείς εσυ οτι αν σου τύχει κάτι σοβαρό(χτύπα ξύλο) δεν θα τρέξεις;;αυτό εννοείς?τρολλάρεις έτσι:;? NAI δεν θα οδηγούσα,απλό είναι το ξαναλέω.
>>Morpheus>> Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 δηλαδή θέλεις να πείς εσυ οτι αν σου τύχει κάτι σοβαρό(χτύπα ξύλο) δεν θα τρέξεις;;αυτό εννοείς?τρολλάρεις έτσι:;? NAI δεν θα οδηγούσα,απλό είναι το ξαναλέω. Δηλαδη ρε αλανι, για ποιο λογο σε πηραν τηλεφωνο, να σου πουν οτι πρεπει να πας ΑΜΕΣΑ στο νοσοκομειο να εισαχθεις;;; Εισαι χαζος ή παριστανεις τον χαζο ;;; FYI ... ειμαι εσωκλειστος 2 μερες λογω ιγμοριτιδας (πονοκεφαλος, μπουκωμα, πυρετος και τα σχετικα για οσους το χουν περασει)... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ... δεν εννοω οτι αν αφησω το συμπλεκτη θα μου σβησει η οτι εχω ξεχασει πως να παρκαρω/ξεπαρκαρω... αλλα ειναι τετοια η κατασταση μου, που δεν εχω ολη την απαραιτητη προσοχη στο δρομο... εγω λοιπον σε αυτη τη κατασταση, πηρα το αστικο για να παω σε φαρμακειο να παρω την αντιβιωση. Δεν οδηγησα ουτε τη μηχανη ουτε το αμαξι.
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δηλαδη ρε αλανι, για ποιο λογο σε πηραν τηλεφωνο, να σου πουν οτι πρεπει να πας ΑΜΕΣΑ στο νοσοκομειο να εισαχθεις;;; Εισαι χαζος ή παριστανεις τον χαζο ;;; αφαίρεση όγκου ευτυχώς δεν είμαι χαζός,μάλλον εσυ δεν καταλαβαίνεις και παριστάνεις τον χαζό!εκτός και αν είσαι αστυνομικός είμαι 300χλμ μακρυά απο το νοσοκομείο,πάτρα -αθήνα ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσω έγκαιρα στο νοσοκομείο είναι το αυτοκινητό μου,γιατί πρέπει να φτάσω ΆΜΜΕΣΑ για να κάνω εισαγωγή,δεν σκέφτομαι ΑΝ με "τσιμπήσει" η κάμερα λόγο χλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα