Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αττική οδό υπάρχει πουθενά πινακίδα όριο στα 80χλμ,στην λωρίδα ταχείας;;στο ύψος περίπου ζωγράφου απ' όσο θυμάμαι

δεν μένω μόνιμα αθήνα,με "τσίμπησε" κάμερα πάνω σε γέφυρα.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα τουνελ σιγουρα εχει μικροτερο οριο

νομιζω 90

αλλη λυση ειναι να βαψεις μαυρο το αμαξι με μπογια που βαφουν τα B-2 :P

Δημοσ.

στα τουνελ σιγουρα εχει μικροτερο οριο

νομιζω 90

αλλη λυση ειναι να βαψεις μαυρο το αμαξι με μπογια που βαφουν τα B-2 :P

Δεν είμαι μέσα σε τούνελ σίγουρα,θα κοιτάξω αύριο την κλήση και θα σου πω σε ποιό χιλιομετρικό ύψος ήμουν που με flashare.

Βάλε μου ιδέες εσυ τώρα :P

Δημοσ.

Ασφαλως διαφωνει με τα λεγομενα μου, και με κρινει ενα οδηγος ο οποιος τηρει ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τον Κ.Ο.Κ. .... χμμμμ

Ενας οδηγος λοιπον, που σε αυτη ευθεια των 20χλμ  https://www.google.gr/maps/dir/41.0941555,25.4396063/40.9655865,25.6004624/@41.0298675,25.4513811,12z/data=!3m1!4b1!4m2!4m1!3e0?hl=en..χωρις την παραμικρη υπαρξη αυτοκινητου οχι απλα στον οριζοντα αλλα πολυ παραπερα και 2 "γεματες" λωριδες άπλα... δεν μπηκε ποτε στον κοπο να γραψει στα καλαμπαλικια του τον ΚΟΚ και να χτυπησει κοφτη στην 5η.

Ασε μας ρε φιλε..

H αλήθεια είναι ότι σε τέτοια κομμάτια αν δεν θες να κάνεις οικονομία δύσκολα τηρείς το όριο...

Δημοσ.

Αντι ρανταρ κλπ μη βαλεις σε καμια περιπτωση γιατι θα μπλεξεις χειροτερα

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τις προειδοποιησεις του GPS

Σε ορισμενους δρομους ειναι απιθανο να τηρησεις το οριο ειδικα αν εχεις συγχρονο αυτοκινητο

Αλλα εκει συνηθως ειναι χαλαρα τα πραγματα απο αποψης ελεγχων γιατι δε γινεται να τους γραψουν ολους

Εκει ισως το οριο επρεπε να παει στο 150 γιανα το σεβονται σχεδον ολοι

Εμενα εχει τυχει να με σταματησει μπλοκο επειδη πηγαινα σιγα! συμφωνα με το οριο

και μου λενε μην πας και τοσο σιγα οσο λεει η ταμπελα !

Μου ειχανε κανει νοημα οι απεναντι να κοψω και πηγαινα με 50 και ειχε γινει πισω μου ουρα 500μ

Δημοσ.

Αντι ρανταρ κλπ μη βαλεις σε καμια περιπτωση γιατι θα μπλεξεις χειροτερα

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τις προειδοποιησεις του GPS

Σε ορισμενους δρομους ειναι απιθανο να τηρησεις το οριο ειδικα αν εχεις συγχρονο αυτοκινητο

Αλλα εκει συνηθως ειναι χαλαρα τα πραγματα απο αποψης ελεγχων γιατι δε γινεται να τους γραψουν ολους

Εκει ισως το οριο επρεπε να παει στο 150 γιανα το σεβονται σχεδον ολοι

Εμενα εχει τυχει να με σταματησει μπλοκο επειδη πηγαινα σιγα! συμφωνα με το οριο

Μου ειχανε κανει νοημα οι απεναντι να κοψω και πηγαινα με 50 και ειχε γινει πισω μου ουρα 500μ

και μου λενε μην πας και τοσο σιγα οσο λεει η ταμπελα !

Περίεργο! 50 έχει σε κάτι χωριά πάνω στο δρόμο και συνήθως περιμένουν πως και πως να σε γράψουν αν πας παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ηταν εξω απο ενα χωριο κοντα στο Αγρινιο νομιζω

Αλλα αφου ειδαν την απιστευτη ουρα τι να κανουν

• Like 1
Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι σε τέτοια κομμάτια αν δεν θες να κάνεις οικονομία δύσκολα τηρείς το όριο...

Κι ομως, ο συμφορουμιτης, επιμενει οτι μετα απο οδηγηση 450χλμ ... ξεροντας οτι εχεις ακομα καμια 150χλμ δρομο.... δε θα το πατησεις σε μια ΑΔΕΙΑ ευθεια. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μαλιστα! Ουτε μια φορα, ετσι για το γαμωτο.

Ειτε δεν εχει οδηγησει τοσο πολυ....

Ειτε δεν εχει οδηγησει για τοσο πολυ....

Ειτε δεν εχει διπλωμα οδηγησης η/και αυτοκινητο γενικοτερα.

Με τους γηραιοτερους της οικογενειας μου αν κανω μια κουβεντα, δεν υπαρχει κανεις που να μην υπερεβη το οριο ταχυτητας.

Με φιλους μου αν συζητησω, δεν υπαρχει καποιος που να ισχυριστει οτι ΠΟΤΕ δεν πηγε με +30 ή δε θα πηγαινε.

Ερχεται λοιπον, ενας random να μου πει τα δικα του. Πασο....

Δημοσ.

Τι να πω κι εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ παραδέχομαι ότι το κάνω πάντως....:)

Δημοσ.

Σε καποιες απεραντες ευθειες μερα με καλο καιρο και χωρις κινηση ειναι αδυνατο να πας με καποια παραλογα ορια

Συνοδηγοι μου που γενικα φοβουνται εχει τυχει να πηγαινω με 140 σε τετοιους δρομους και να μου λενε γιατι πας τοσο σιγα δεν το πατας και λιγο ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως στην εθνική φοβάμαι τα κρυμμένα ραντάρ..Πάω μέχρι 140 κοντερίσια ώστε αν φάω κλήση να είναι μικρή.

Δεν είναι να ρισκάρεις με μεγάλα πρόστιμα.

Δημοσ.

Κι ομως, ο συμφορουμιτης, επιμενει οτι μετα απο οδηγηση 450χλμ ... ξεροντας οτι εχεις ακομα καμια 150χλμ δρομο.... δε θα το πατησεις σε μια ΑΔΕΙΑ ευθεια. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μαλιστα! Ουτε μια φορα, ετσι για το γαμωτο.

Ειτε δεν εχει οδηγησει τοσο πολυ....

Ειτε δεν εχει οδηγησει για τοσο πολυ....

Ειτε δεν εχει διπλωμα οδηγησης η/και αυτοκινητο γενικοτερα.

Με τους γηραιοτερους της οικογενειας μου αν κανω μια κουβεντα, δεν υπαρχει κανεις που να μην υπερεβη το οριο ταχυτητας.

Με φιλους μου αν συζητησω, δεν υπαρχει καποιος που να ισχυριστει οτι ΠΟΤΕ δεν πηγε με +30 ή δε θα πηγαινε.

Ερχεται λοιπον, ενας random να μου πει τα δικα του. Πασο....

Αλλο να το εχει κανει,να το κανει καποιος, και αλλο να θελει να αγορασει ρανταρ ωστε να το κανει συστηματικα. 

Αλλο οταν το οριο πεφτει σε ενα σημειο πχ απο 120 σε 70 και εσυ να πας με 90 πχ, και αλλο να πας συστηματικα σε δρομο με οριο 130 με 160, 170. 

Δεν ειναι οι δρομοι για 160 και 170, δεν ειναι autobahn, καταλαβε το. Δεν ειναι μονο λογο της ευθειας ο autobahn, ειναι κυριως επειδη καθε 2 χρονια ξηλώνουν την ασφαλτο και περνανε καινουργια, και δεν εχει τις προδιαγραφες που εχει στις υπολοιπες χωρες, δεν  κατασκευαζεται για αντοχη στον χρονο.

Δημοσ.

περί anti-radar,έχει κάποιος εμπειρία;;

σκέφτομαι να αγοράσω απο εξωτερικό μέχρι 150/200 ευρώ,μάρκες διαβάζω είναι πολύ καλές η cobra

Θα ήταν καλύτερα να τηρείς τα όρια ταχύτητας... αν το πορτοφόλι σου αντέχει τα 2 χιλιάρικα και 60 μέρες άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα .. κάντο. Αλλά όπως θα τρέχεις στους καρόδρομους να σκέφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν και άλλοι γύρω σου. Ωραία η επιθετική ή γρήγορη οδήγηση αλλά με μέτρο. 

Πάντως νόημα δεν βλέπω.. να θες να τρέξεις και να θες και ραντάρ.. λες και άμα περάσεις από μπλόκο με 180 και η ανώτατη είναι στα 100 δεν θα σε καταλάβουν και δεν θα σου στείλουν μονάδα δικυκλιστών ή περιπολικά για να σε κυνηγήσει! θα σε αφήσουν να φύγεις νομίζεις..;

Έχουμε τόσο καλούς δρόμους στην Ελλάδα, που η αγορά  αντι ραντάρ επιβάλλεται! Είναι κρίμα η κακή τροχαία να μας στερεί την εμπειρία της γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης στους τέλειους αυτοκινητόδρομους...

:/

Ναι υπέροχους.. οι λακκούβες είναι για να σε ξυπνάνε από τις μεγάλες ευθείες που έχουμε!! :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Αθηναιε (προφανως) moderator ... η Εγνατια απο Θεσ/νικη και πανω ειναι δρομος αστερι που μπορεις να πηγαινεις 160αρες χωρις να κοψεις πουθενα... εκτος απο τις στροφες της Καβαλας στις οποιες και παλι, πηγαινεις ασφαλεστατα +30 πανω απο το οριο με μοναδικη εξαιρεση, τιποτα αυτοκινητα της κακιας ωρας με ξεπαρταλιασμενα ελαστικα και αμορτισερ τραμπολινο.

Καποιους ανθρωπους, που κανουν συχνα πυκνα 600 χιλιομετρακια... τους αρεσει να γλιτωνουν 1 ωριτσα ταξιδιου εφοσον η τσεπη τους το σηκωνει. Ποσο μαλλον να γλιτωσουν και μια πιθανη κληση οταν στο 100% της διαδρομης ειναι πανω απο το οριο.

Οσο για τους δρομους... δεν ειναι μονο η υπερβολικη ταχυτητα που σκοτωνει, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Οι αρκούδες εκεί πάνω που λες, έχουν μάλλον άλλη άποψη! :P

• Like 2
Δημοσ.

Οι αρκούδες εκεί πάνω που λες, έχουν μάλλον άλλη άποψη! :P

Ισχύει...πολύ κρίμα, νομίζω ήδη κάτι κάνουν γι'άυτο (μεγαλύτερη περίφραξη, δεν θυμάμαι ακριβώς, στον Αρκτούρο μου το είπαν). Επίσης, την τελευταία φορά είδα και 3-4 σκυλιά σε άκυρα σημεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...