Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω σε αυτή τη κατηγορία γιατί υποθέτω ότι το πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με το σετάρισμα του NAS. Πρόσφατα αποφάσησα να αγοράσω ένα NAS για να περάσω μέσα όλες τις ταινίες, σειρές, κλπ που έχω, και να μπορώ να βλέπω ότι θέλω σε οποια τηλεόραση θέλω. Σε κάθε τηλεόραση έχω από ένα WD TV. Όλα είναι συνδεδεμένα μέσω ethernet για να έχω την ταχύτερη δυνατη μετάδωση δεδομένων. Το NAS που αγόρασα είναι το D-Link DS 340L. Το πρόβλημα που έχω ειναι ότι μέσω του WD TV και πηγαίνοντας στα Network Share βλέπω και το NAS αλλά και το pc μου. Επιλέγω το pc κανω κανονικά log in και βλέπω όλα τα share. Επιλέγω το NAS κανω κανονικα log in και μου βγάζει ένα μηνυμα ότι το NAS ή ειναι απενεργοποιημένο ή δεν εχει share folders.... Καμία ιδέα πως να λύσω το πρόβλημα? Έχω φάει μια βδομάδα περίπου κι ακόμα δεν εχω βγάλει άκρη.

Δημοσ.

Ψάξε στις ρυθμίσεις του nas πως γίνεται share ο σκληρός σου.

O σκληρός ειναι share. Τον βλέπω κανονικά από το pc μου και περνάω αρχεία κανονικά μέσα. To θέμα είναι με το WD TV.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα επιλύθηκε επιτέλους. Ένα μηνα το παλεύω. Έπρεπε να φτιάξω έναν user μεσα στο nas και να συνδεθώ από το media player στο nas όχι σαν admin, οπως έκανα, αλλά σαν user. Προφανώς η dlink δεν εχει δώσει δικαιώματα τετοια στον admin.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...