alexhs gk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ασχετο αλλά είναι πολύ όμορφο (In my opinion) το Edge απο video. Απο φωτογραφίες χάνει πολύ. Αρχίζει και δουλεύει το σχεδιαστικό κομμάτι ( Galaxy Alpha too ). Μπράβο.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλό το S6 Edge , το απλό μοντέλο γιατι το κυκλοφορησε ? Φοβάτε μηπως είναι too much για τον απλό κοσμακη η κυρτή οθόνη ? ή απλά δεν κρατηθηκε και αρχισε απο τώρα τις 1.000.000 παραλαγές του S6 1
intos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ρεκόρ θα σπασει σιγουρα ! Το ρεκορ των χαμηλότερων πωλήσεων !!
isspro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ρε μαγκες μονο εγω παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο κιν μοιαζει με iphone 6? γιατι το iphone 6 εχω και μου μοιαζει για μια κακια απομιμηση....
dimosthenis1984 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μα καλά τι δουλειά είναι αυτή που πέρασες απο 4 flagship smartphone αλλά παρόλα αυτά έχεις PC με 3-4gb μνήμη...... ειμαι γιατρος.. σε πειραζει?? και πολλες φορες δεν εχω χρονο ουτε να κοιμηθω οχι να ασχολουμαι με τα τελευταια παιχνιδια που θελουν 88 gb ram
dimosthenis1984 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγώ λέω ότι χρειάζεσαι 6 gb ram. /s Πότε ήταν η τελευταία φορά που χρησιμοποίησες Android? me to s4
Haldol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το ερώτημα είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο εταιρείες, (Apple & Samsung) όταν η μία αγοράζει οθόνες, μνήμες, επεξεργαστές, κατασκευάζει από το μηδέν ένα λειτουργικό, συντηρεί μια ολόκληρη πλατφόρμα (application store, messaging service, κλπ) ενώ η άλλη παράγει τα πάντα in-house χωρίς να αγοράζει τίποτα, ενώ στο λειτουργικό κάνει απλά customization με ένα UI και δεν παρέχει δικές της υπηρεσίες αντίστιχου μεγέθους, πως γίνεται η 2η να χρεώνει το ίδιο ή και περισσότερο από την πρώτη. Η απάντηση; Μάλλον υπάρχουν πολλά μερινός εκεί έξω, που πληρώνουν χρυσό το "φτηνό και καλό" Android.
Beastakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Mια αηδία τα 2 τηλέφωνα και η τιμή τους οτι πρέπει... ...Για να αντιπαθήσουν την samsung και οι τελευταίοι των Μοικανών. Καλά κόλυβα. 1
Meraklis56 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 me to s4 Και δεν σου έφτασαν τα 2gb? KitKat ή Lollipop? Έβαλες custom rom?
dimosthenis1984 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και δεν σου έφτασαν τα 2gb? KitKat ή Lollipop? Έβαλες custom rom? δε δοκιμασα καποια custom rom . δε μου αρεσει να μπαινω στη διαδικασια αυτη. στην αρχη ηταν μια χαρα.. οσο περνουσε ομωε ο καιρος κολλαγε και γενικα οσο γεμιζε εκανε διαφορα... και αυτη την περιοδο εχω ενα lumia 930 και ενα blackberry classic και δουλεουν ρολοι..
Chocobo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ειμαι γιατρος.. σε πειραζει?? και πολλες φορες δεν εχω χρονο ουτε να κοιμηθω οχι να ασχολουμαι με τα τελευταια παιχνιδια που θελουν 88 gb ram Φυσικά και έχω πρόβλημα όταν λέει κάποιος πράγματα που δεν στέκουν...χρόνο να κοιμηθείς δεν έχεις αλλά να είσαι ινσόμνια τη μισή μέρα έχεις....4Gb δεν σου φτάνουν σε android.? εγω έχω moto g.1gb ram και δεν έχει κολήσει ποτέ του.το 8gb μοντέλο είναι..
wnet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 δε δοκιμασα καποια custom rom . δε μου αρεσει να μπαινω στη διαδικασια αυτη. στην αρχη ηταν μια χαρα.. οσο περνουσε ομωε ο καιρος κολλαγε και γενικα οσο γεμιζε εκανε διαφορα... και αυτη την περιοδο εχω ενα lumia 930 και ενα blackberry classic και δουλεουν ρολοι.. στο Lumia και στο ΒΒ τρέχεις τις ίδιες εφαρμογές που τρέχαν ατο android?? Αν ναι... τότε οκ... Κατανοώ πως δεν έχεις χρόνο για customization και πειράματα και πάω πάσο... (διότι αν αφιέρωνες λίγο χρόνο θα το έστρωνες...) Αν όχι .... ξέρεις έχω ένα PC με windows XP και 512 ram για να κόβω τιμολόγια και πάει σφαίρα...ανοίγει πιο γρήγορα από το I5 με ssd kai 16 GB ram που έχω για development.... σημαίνει πως είναι καλύτερο;;
oldnew Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το ερώτημα είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο εταιρείες, (Apple & Samsung) όταν η μία αγοράζει οθόνες, μνήμες, επεξεργαστές, κατασκευάζει από το μηδέν ένα λειτουργικό, συντηρεί μια ολόκληρη πλατφόρμα (application store, messaging service, κλπ) ενώ η άλλη παράγει τα πάντα in-house χωρίς να αγοράζει τίποτα, ενώ στο λειτουργικό κάνει απλά customization με ένα UI και δεν παρέχει δικές της υπηρεσίες αντίστιχου μεγέθους, πως γίνεται η 2η να χρεώνει το ίδιο ή και περισσότερο από την πρώτη. Η απάντηση; Μάλλον υπάρχουν πολλά μερινός εκεί έξω, που πληρώνουν χρυσό το "φτηνό και καλό" Android. Φιλε, ολα αυτα που γράφεις ειναι ανεφ σημασίας. Την τιμη ενός προϊόντος την καθορίζει η ζήτηση. Ουτε το rda, ουτε απο που αγοράζει ή αν τα φτιάχνει μονη της, ουτε τιποτα. Και πολυ μεγαλος ντόρος γίνεται για το ios που η apple φτιαχνει μονη της, και τι αστρονομικο κοστος εχει γι αυτο. Κατα κανονα οποιος τα γράφει αυτα εχει ελάχιστες γνωσεις. Καταρχην το κόστος της Apple ειναι μηδαμινο σε σχεση με τα κερδη που εχει. Της στοιχησε μια φορα. Τόσα χρονια που το εξελισει απλα αντίγραφει το Android. Προσθετει multitasking κλπ. Καταρχην τα 2 λειτουργικα ειναι πρωτα ξαδερφια. Νομιζεις οτι η apple καθε φορα που προσθέτει κατι, ξανα ανακαλύπτει τον τροχο? Παιρνει τους ετοιμους κωδικες του Android που είναι ελευθεροι σε ολους, τους τροποποίει και αυτο ειναι. Φυσικα δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτε. Για οσους ασχολούνται περισσότερο εχουν κυκλοφορήσει στο νετ με reverse engineering κωδικες του ios για το multitasking οπου φαίνεται καθαρα απο που τους πηρε.. Καποτε το ios ηταν οντως καλυτερο. Ξεκινησε απο καλυτερη βαση. Σημερα ειναι ταχυτερο ή φαίνεται ετσι επειδη είναι βελτιστοποιημενο να τρεχει σε 1 cpu και εχει και ενα Launcher αερα, παναλαφρο, χωρις widget με ελαχιστες δυνατότητες που αφηνει ευχαριστημενους οσους δεν ασχολουνται με σοβαρα πράγματα στο κινητο, κατι γιατρους όπως ο αλλος που γραφει παραπανω, κατι κοριτσακια που μπαίνουν. Utube/fb. Και ναι ειχα χρονια iPhone. Μια χαρα ειναι με jalebrake, διαφορετικά θα το πεταγα στον τοιχο απο την 1η μερα. Είπαμε διαφορετικές αναγκες, δεν κανει για ολους το ios. Το προτείνω καθε μερα ομως, σε οσους καταλαβαίνω οτι μεχρι εκει ειναι, δε θα αλλάξουν ποτε ουτε εικονίδια.. Εκει πας 100% για ios. Επίσης αν ηταν οπως τα περιγράφεις η apple έπρεπε να είχε τεραστια κοστη και να ειχε καταστρέφει οικονομικά. Ενω ουσιαστικά ειναι η μονη που εχει τεράστιο κερδος. Με 12% αν θυμαμαι καλα μεριδιο αγορας, ειχε κάπου 85% των κερδων ολης της αγορας smartphone!!!!! Oι περισσότερες εταιρείας sony κλπ που χρησιμοποιούν το δωρεαν android μπήκαν και μεσα.. Οταν μια εταιρεία εχει τόσο τεράστια κερδη, (κερδος=τιμη πωλήσης-κοστος κυρίως), που σημαίνει οτι ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ αντίθετα με οτι γράφεις υπεράνω πασης αμφιβολίας. Το αλλο που γράφεις ειναι απλα για γελια: Συντηρει λεει το apple store και εχει κόστος γι αυτο!!! Οταν για καθε εφαρμογή που μπαίνει εκει, το 30% της τιμης πωλησης το παίρνει η apple με το ετσι γουσταρω. Απο εκει εχει το 80% των κερδων η apple, ακου κόστος.. Αμα δε θελει αυτό το κοστος η apple, αναλαμβάνω εγω και δωρεαν τη "συντήρηση " του aplle store μαζι με το 30% προμήθεια φυσικα. Και θα της δινω και 5 δις το χρονο.. 5
gdriver Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εάν οι τιμές πέσουν κατα 40% ,βελτιώσει το λογισμικό και προσφέρει σε εύλογο χρονικό ορίζοντα αναβαθμίσεις ,τότε θα ξεκινήσει από την επόμενη γενιά να πουλάει. εάν δεν το έχει καταλάβει, η Κίνα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και σιγά σιγά πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η samsung δεν είναι σαν την apple που έχει σταθερό αγοραστικό κοινό, πρέπει να ανταγωνιστεί τους κινέζους με σωστό τρόπο για να επιστρέψει σε σοβαρές πωλήσεις. και αυτό σημαίνει ανταγωνισμός σε όλα τα μέτωπα. και κυρίως στις τιμές τις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα