Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια να κανω εγω μια ερωτηση.. απο android πηγα σε windows και λθμια 930 και δε σκοπευω να γυρισω. αλλα εχω μια απορια. αν θελεις να βαλεις μια ζελατινα στο edge τι κανεις??

Πας, αγοραζεις μια ζελατίνα και τη βάζεις. Τι σοι ερώτηση είναι αυτη, το πρόβλημα που ακριβώς είναι?

Η ζελατίνα παίρνει οτι σχήμα θες, δε χρειάζεται να είναι επίπεδη..

Να μιλαγες για tempered Glass τουλάχιστον να το καταλάβω.

Αν και είναι βέβαιο οτι θα βγει tempered ειδικά για το edge που θα είναι κυρτο.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο πουλιούνται τόσο ακριβά τα μοντέλα που έχουν Android.

Εγω παλι ποτε δεν κατάλαβα γιατι πουλιούνται τοσο ακριβα τα μοντέλα που ΔΕΝ τρεχουν Android..

• Like 4
Δημοσ.

Πας, αγοραζεις μια ζελατίνα και τη βάζεις. Τι σοι ερώτηση είναι αυτη, το πρόβλημα που ακριβώς είναι? Η ζελατίνα παίρνει οτι σχήμα θες, δε χρειάζεται να είναι επίπεδη.. Να μιλαγες για tempered Glass τουλάχιστον να το καταλάβω. Αν και είναι βέβαιο οτι θα βγει tempered ειδικά για το edge που θα είναι κυρτο.

εδω πρεπει να εισαι προσεκτικος καργα να βαλεις μια σωστα χωρις σκονη φουσκαλες και λοιπα σε μια ισια οθονη..ποσο μαλλον αυτη που κανει καμπυλες... οσο για το android επειδη καταλαβαμε οτι εισαι φανατικος να σου πουμε οτι οσο και αν δε μπορουν να το χωνεψουν μερικοι ειναι κατωτερο και απο ios και απο windows και απο blackberry...και στο λεω γιατι λογω δουλειας εχω περασει και απο τα τεσσερα... και ειχα παντα κορυφαιες συσκευες... οταν λοιπον θελω 3 και 4 gb ram για να δουλεψω απροβληματιστα να μου λειπει... τοση ram εχω στο desktop...τωρα αν εσυ το θεωρεις καλυτερο επειδη εχει μερικες χιλιαδες(περιττες τις περισσοτερες φορες ) εφαρμογες παω πασο. ο καθενας εχει τις αναγκες του. :-)

Δημοσ.

εδω πρεπει να εισαι προσεκτικος καργα να βαλεις μια σωστα χωρις σκονη φουσκαλες και λοιπα σε μια ισια οθονη..ποσο μαλλον αυτη που κανει καμπυλες... οσο για το android επειδη καταλαβαμε οτι εισαι φανατικος να σου πουμε οτι οσο και αν δε μπορουν να το χωνεψουν μερικοι ειναι κατωτερο και απο ios και απο windows και απο blackberry...και στο λεω γιατι λογω δουλειας εχω περασει και απο τα τεσσερα... και ειχα παντα κορυφαιες συσκευες... οταν λοιπον θελω 3 και 4 gb ram για να δουλεψω απροβληματιστα να μου λειπει... τοση ram εχω στο desktop...τωρα αν εσυ το θεωρεις καλυτερο επειδη εχει μερικες χιλιαδες(περιττες τις περισσοτερες φορες ) εφαρμογες παω πασο. ο καθενας εχει τις αναγκες του. :-)

εχεις δει την ram του σ6?το 2018 μπορει να βαλει και η αππλε

btw στο pc εχω 8gb ram ακομα στα 4 εχεις μεινει?

Δημοσ.

εχεις δει την ram του σ6?το 2018 μπορει να βαλει και η αππλε

3GB ?? 4 εχω στον υπολογιστη μου... δηλαδη να θελω τη ram του πψ σε ενα κινητο για να μην κολλαει??  α, δε μενοιαζει τι θα κανει η apple... δεν ειμαι iphonakias.. :-)

Δημοσ.

οταν λοιπον θελω 3 και 4 gb ram για να δουλεψω απροβληματιστα να μου λειπει... τοση ram εχω στο desktop...τωρα αν εσυ το θεωρεις καλυτερο επειδη εχει μερικες χιλιαδες(περιττες τις περισσοτερες φορες ) εφαρμογες παω πασο. ο καθενας εχει τις αναγκες του. :-)

στην πλατη την κουβαλας την ram και σε ενοχλει τοσο πολυ?

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα αυτο το 2550 mAh μπαταρία στο SGS6 δεν μου κάθεται καθόλου καλά . Πιστεύω και μαγικά να κάνουν στα 14μm με το efficiency του soc και την AMOLED τεχνολογία, έχουμε μια οθόνη με 2560 x 1440 και μια gpu που πρέπει να σπρώξει σχεδον 3,7 εκ pixels. Πόσο να κρατήσει η μπαταρία ?    

Δημοσ.

μια χαρα βολευομαι ακομα με το s3mini και με ραγισμενη οθονη μαλιστα χωρις ζελατινα (τι το θες το "προφυλακτικο" οθονης, aids θα κολησεις?):D

αυτα ειναι μαλλον για ποζεραδες που δεν ξερουν που να χαλασουν τα λεφτα τους. του χρονου παλι θα το αλλαξουν για να παρουν ενα με ασυρματη φορτιση!

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι χρειάζεσαι 6 gb ram. /s

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χρησιμοποίησες Android?

• Like 1
Δημοσ.
Τα λόγια είναι περιττά...απλά μια σύγκριση φτάνει.. ;)

Αλήθεια τώρα; Κάνουν ακόμα τέτοια τεστ; Ωραίες εποχές...

• Like 2
Δημοσ.

μα καλά τι δουλειά είναι αυτή που πέρασες απο 4 flagship smartphone αλλά παρόλα  αυτά έχεις PC με 3-4gb μνήμη......

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...