Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Θέλω να ξεκινήσω κατασκευή νέου υπολογστή λόγο οτι θέλω να ξανασχοληθώ με το gaming...

Μέχρι τώρα έχω μονο μια παλιά μου μητρική κάρτα(Dual two core, μάρκα δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια)...και κάρτα γραφικών (Saphire Radeon 2gb) 

Θέλω να με προτείνετε τα υπόλοιπα κομμάτια και να είναι λιγο φθηνά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Θέλω να ξεκινήσω κατασκευή νέου υπολογστή λόγο οτι θέλω να ξανασχοληθώ με το gaming...

Μέχρι τώρα έχω μονο μια παλιά μου μητρική κάρτα(Dual two core, μάρκα δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια)...και κάρτα γραφικών (Saphire Radeon 2gb) 

Θέλω να με προτείνετε τα υπόλοιπα κομμάτια και να είναι λιγο φθηνά.

Ευχαριστώ.

εκτος του οτι ανοιγεις νεο θεμα ενω υπαρχει καρφιτσωμενο

το "δεν θυμαμαι μαρκα" και το "να ειναι λιγο φθηνα" δεν προκειται να βοηθησει.

γραψε στο αποπανω λινκ που σου εγραψε ο φιλος ποσα λεφτα διαθετεις και ποια κομματια εχεις ακριβως μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

εκτος του οτι ανοιγεις νεο θεμα ενω υπαρχει καρφιτσωμενο

το "δεν θυμαμαι μαρκα" και το "να ειναι λιγο φθηνα" δεν προκειται να βοηθησει.

γραψε στο αποπανω λινκ που σου εγραψε ο φιλος ποσα λεφτα διαθετεις και ποια κομματια εχεις ακριβως μεχρι στιγμης.

Αδερφέ άφησα τα πράγματα μου στην Ελλάδα και θα πάω σε ένα μήνα να τα πάρω...δεν θυμάμαι τι μάρκα είναι...και το μέγιστο ποσό που μπορώ να δώσω είναι 300 €

Δημοσ.

Θυμίσου τουλάχιστον ποτέ τα αγόρασες και ποσά είχες δώσει περίπου για τα παλιά σου κομμάτια. Επιςης ποιον επεξεργαστή είχες στη μητρική. Αλλιώς πρέπει να υποθέσουμε ότι πλέον ειναι ακατάλληλα. Και με 300 ευρω gaming υπολογιστή απο το μηδέν δεν κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...