Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά επαφή εχώ ... τρια κινεζικα περασαν απο τα χερια μου με 1G και MEDIATEK μετα την αγορα του 920 και τα τρία εφυγαν στο τριμηνο ενω το 920 εμεινε και ας κλεινει τα 2 δυο τώρα!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κουπόνι στην αποθήκη για να στα βγάλει σε αυτές τις τιμές που το βάζουμε; Στο checkout;

Δεν θα σε χαρακτηρισω funboy,απλα θα πω οτι δεν εχεις καμια σχεση με την Κινεζικη πραγματικοτητα.

Τωρα για τον φιλο που ψαχνει.Απo Gearbest με κουπονι S200HF και LLEAD5 τα πολυ καλα Cubot S200 και Leagoo Lead 2 στα 96$ και 80$ αντιστοιχα.
Απο την Γερμανικη αποθηκη του efox με κουπονι CLEARANCECC και δωρεαν αποστολη με DHL Courier (παραλαβη σε 4-5 μερες) υπαρχουν τα εξης.Doogee DG310 στα 65 Ευρω,Leagoo Lead 7 (4500mAh) στα 95 και Iocean X7s 2015 στα 105.Και οι 3 συσκευες ανωτερες απ οποια Ελληνικη συσκευη κοστιζει μεχρι 120 (το 1ο) και 200 (τα αλλα 2).

Δημοσ.

Το κουπόνι στην αποθήκη για να στα βγάλει σε αυτές τις τιμές που το βάζουμε; Στο checkout;

Αφού κάνεις την παραγγελία, λίγο πριν πληρώσεις.

Δημοσ.

Από το μίνι ψάξιμο που έκανα μετά τις συμβουλές σας, τελικά είμαι μεταξύ είτε Cubot S200 (87.06€ από gearbest με κουπόνι) ή Leagoo Lead 7 (95€ από efox γερμανία). Τα κινητά μοιάζουν παρόμοια. Καμία γνώμη γενικά για τις 2 εταιρείες; Επίσης, για καμιά θήκη κτλ. να ψωνίσω μαζί με το κινητό ή αφού έρθουν;

Δημοσ.

Καλύτερα μαζί, όπως και ζελατίνα οθόνης εάν δεν την παίρνεις σαν δώρο, να είναι προστατευμένο το κινητό εξ αρχής.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε group131 γιατί δεν μαζεύεις λίγα λεφτά ακόμα να πάρεις κανά xiaomi ή κανά zte red bull να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?Ξέρω 10-20 ευρώ μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν αλλά απο το να μετανιώσεις μετά...

Δημοσ.

Φίλε group131 γιατί δεν μαζεύεις λίγα λεφτά ακόμα να πάρεις κανά xiaomi ή κανά zte red bull να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?Ξέρω 10-20 ευρώ μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν αλλά απο το να μετανιώσεις μετά...

Κατανοητό αυτό που λες, αλλά επειδή ειλικρινά η χρήση που κάνω είναι πολύ light, ακόμα και αυτά που λέω να πάρω είναι υπερβολή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινε και η παραλαβή. Όλα καλά! Για GPS τι application προτείνετε; Δε θέλω να είμαι online για να δουλεύει. Να δοκιμάσω Here;

Δημοσ.

Έγινε και η παραλαβή. Όλα καλά! Για GPS τι application προτείνετε; Δε θέλω να είμαι online για να δουλεύει. Να δοκιμάσω Here;

Εννοειται Here Maps.Κορυφαιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...