Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Form over function(αντι για form follows function), συχνα στην ακραια μορφη του απο πλευρας Apple.

Το γνωρίζεις ότι ούτε αυτό θεωρείται πια θέσφατο, έτσι; Μπορεί στην αρχή οι απέρριτες κατασκευές του μοντερνισμού να έβγαζαν μια μπρουτάλ ομορφιά έναντι του πολυφορεμένου, βαλτωμένου και ιδεολογικά φορτισμένου νεοκλασσικισμού (βοήθησαν  και τα νέα γοητευτικά υλικά σε αυτό), όταν όμως αυτές οι άχρωμες κατασκευές πολλαπλασιάστηκαν και οι αυτοκτονίες έπεφταν βροχή, αυτή η χαζομάρα ότι το ωραίο θα προκύψει από μόνο του από την αλήθεια της κατασκευής καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Στο 2015, δε μπορούμε πια να μιλάμε για μια απαρχαιωμένη έννοια του προηγούμενου αιώνα, διότι έχουν αναγνωριστεί πολλές περισσότερες ανθρώπινες ανάγκες από τη στέγαση, ασφάλεια κλπ τις οποίες οι σύγχρονες κατασκευές οφείλουν να ικανοποιούν.

• Like 2
Δημοσ.

Η αυτονομια στο plus  παντως ειναι ανεκτη ετσι και αλλιως αυτη ειναι η αχιλειος πτερνα  ολων σχεδον των συσκευων .Προσωπικα δεν εχω προβλημα να συμβιβαστω με αυτο  και να εχω ενα καλαισθητο και ελαφρυ προιον .

Γνωριζει κανεις αν το σημερινο event  θα αφορα μονο το apple watch  η' υπαρχει περιπτωση να αναφερθουν σε νεο ipad ?

Δημοσ.

Το γνωρίζεις ότι ούτε αυτό θεωρείται πια θέσφατο, έτσι; Μπορεί στην αρχή οι απέρριτες κατασκευές του μοντερνισμού να έβγαζαν μια μπρουτάλ ομορφιά έναντι του πολυφορεμένου, βαλτωμένου και ιδεολογικά φορτισμένου νεοκλασσικισμού (βοήθησαν  και τα νέα γοητευτικά υλικά σε αυτό), όταν όμως αυτές οι άχρωμες κατασκευές πολλαπλασιάστηκαν και οι αυτοκτονίες έπεφταν βροχή, αυτή η χαζομάρα ότι το ωραίο θα προκύψει από μόνο του από την αλήθεια της κατασκευής καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Στο 2015, δε μπορούμε πια να μιλάμε για μια απαρχαιωμένη έννοια του προηγούμενου αιώνα, διότι έχουν αναγνωριστεί πολλές περισσότερες ανθρώπινες ανάγκες από τη στέγαση, ασφάλεια κλπ τις οποίες οι σύγχρονες κατασκευές οφείλουν να ικανοποιούν.

Δεν το θεωρω θεσφατο, χωρια που ο συσχετισμος που εκανα για το σχεδιασμο του iphone και τις 2 σχολες ηταν τελειως επιφανειακος..

Απλα οι ακραιες μορφες και των 2 "σχολων" ειναι που προσωπικα δεν μου αρεσουν.

Δημοσ.

Νομίζω το form follows emotion ταιριάζει περισσότερο στην Apple του Steve Jobs (το βρήκα στο ίντερνετ και νομίζω έχει μια βάση). Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, πάντως, ο Ive δε μου βγάζει κάποια απολυτότητα, άλλωστε είναι φανερό ότι η σημερινή Apple προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των σύγχρονων σύνθετων αναγκών και της ιδεολογικής κληρονομιάς του Jobs.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ ανησυχώ ιδιαίτερα για την αυτονομία του iPhone 6, γιατί δεν πρόκειται να καταδεχτώ να αγοράσω ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ ανησυχώ ιδιαίτερα για την αυτονομία του iPhone 6, γιατί δεν πρόκειται να καταδεχτώ να αγοράσω ποτέ.

Οχι ρε γαμωτη... Κριμα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός νομίζει ότι έχει πιάσει τον παπά από τα @@! Χαίρετε με τις ασυναρτησίες που λέει. Άλλα δεν του είπανε ότι όσο γρήγορα μπορείς να ανέβεις στην κορυφή τόσο γρήγορα μπορείς να πέσεις! Βλέπε Nokia.  

Δημοσ.

Χμμ, για να σκεφτω, μεγαλοστελεχος εταιρειας-κολοσου, δεν πιστευει οτι προιον της ιδιας υστερει σε καποιο χαρακτηριστικο. Υποπτο, ακουγεται...

• Like 2
Δημοσ.

Βλακείες , ο κόσμος πάντα θέλει περισσότερη διάρκεια και είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το πάχος ότι και να λέει ο Ive , απλά εκεί στην Apple έχουν ψυχολογικά με το φαίνεσθαι

• Like 1
Δημοσ.

Βλακείες , ο κόσμος πάντα θέλει περισσότερη διάρκεια και είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το πάχος ότι και να λέει ο Ive , απλά εκεί στην Apple έχουν ψυχολογικά με το φαίνεσθαι

Μόνο ψυχολογικά δε τα λες. Με τόσες πωλήσεις λογικό να την έχουν ψωνίσει. Απ' όσους γνωρίζω να χουν iPhone ούτε ένας δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη μπαταρία, ούτε έχω ακούσει να αναφέρουν το οτιδήποτε σχετικό με αυτήν, θετικό ή αρνητικό. Οπότε η Apple ως εταιρεία που επιδιώκει το μέγιστο κέρδος γιατί να κάτσει να λάβει υπόψιν τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος; Θα εστιάσει στο δικό της πελατολόγιο και στο τι θεωρούν αυτοί περισσότερο σημαντικό. Εξού και τα περί ισορροπίας του guru..

Δημοσ.

Θελω και εγω  να κολησω τετοια "ψυχολογικα"  και να εχω τοσο πετυχημενα προιοντα και εταιρεια ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...