Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ! Εχω τα εξής : pcu crossair 750 6 χρόνων CPU i5 2500k στα 3,9 oc Gpu r9 290x Mthb ένα gigabyte δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα πολυ απλό και φθηνό 4ρων χρονών Ram hyper x 1600 (4x2gb) επίσης παλιές Monitor benq xl2024T 120 hz Budget 800 e. Θα ήθελα μια γνώμη για cpu, psu, mthb και μνήμες Games : bf4 , cod κτλ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχεις λόγο να αλλάξεις κάτι,για 1080p gaming.

Σαν υπερβολή μπορείς να πάρεις μια δεύτερη 290x για να είσαι παντού και πάντα στα 120Hz.

Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα χρήματα σου, είσαι πολύ δυνατός ήδη και πιθανόν για αρκετό

καιρό ακόμα.

ps. το τροφοδοτικό αν θες το πουλάς και παίρνεις ένα καινούριο, έτσι για έξτρα σιγουριά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σου σηκώνει τα παιχνίδια σε full γραφικά αυτό το σύστημα και θές να αλλάξεις; Ή απλά θες να κάνεις μια ανανέωση ;

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.

Δεν νομίζω κ εγω οτι εχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα . Απλά εχω κάποια drops σε fps χωρίς να διακρίνω κάποιο ιδιαίτερο λόγο και λέω μήπως τρώει κάνα μπουκάλι ο cpu η κάτι άλλο . Στο bf4 σε ultra ειμαι στα 80-100 fts με όχι τόσο συχνά αλλα απότομα στιγμιαία drops στα 40-50 ακόμα και 20 fps .

Δημοσ.

Μπουκάλι ο 2500Κ στα 3,9 αποκλείεται.

Αν τα fps drops τα παρατηρείς σε mp (κυρίως 64άρι) κατά πάσα πιθανότητα laggάρει ο server.

Αν τα βλέπεις και σε single player τσέκαρε προς drivers μεριά.

Δημοσ.

Επειδή ασχολούμαι και εγώ με το battlefield κατα πάσα πιθανότητα θα είναι ο server. Ο 2500K είναι αστέρι!  :-D

Δημοσ.

Απλά μ φαίνεται λίγο περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο (για τον server). Εννοώ οτι φαίνεται η διάφορα αν ειναι απο τον server η όχι κάποιες φορές.Επίσης με το gpu-z φαίνεται οτι ενώ η κάρτα δουλεύει κανονικά στο 99-100% gpu load , οταν εχω τα drops πέφτει στο 4-10 -20 % . Και λέω τωρα εγω μήπως φταίει κάτι άλλο και κόβει την κάρτα ; Κάνα psu ?

Δημοσ.

Μεινε οπως εισαι προβληματα του Battlefield που ακομα και 1μισι χρονο τωρα ειναι Γτπκ το παιχνιδι και οι Server.Πολλες ηταν οι φορες που ηθελα να παρω το παιχνιδι για το Multiplayer του αλλα ολο για προβληματα διαβαζα. Αν κανεις μια βολτα απο το θεμα στο Insomnia για BF4 θα δεις οτι και αλλοι εχουν θεματα με το παιχνιδι.Πολλες βρισιες για την εταιρια....

Δημοσ.

Μου 'ρθε μια φλασιά.

99.9% είναι server related, μπορείς όμως να κάνεις μια δοκιμή μήπως δεν φτάνει το ρεύμα του cpu.

Τσίμπα λίγο προς τα πάνω το ρεύμα του επεξεργαστή και τσέκαρε αν είναι το ίδιο συχνά τα frame drops.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...