Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα... έπεσε στο τζαμπαντάν (sic) ένα desktop με intel i3 4160 στα χέρια μου. 

Ram έχω ένα καρότσι να του βάλω οπότε σίγουρα πάλι με μηδέν κόστος φτάνω τα 8 ή 16gb. Αξίζει να γίνει gaming ένα τέτοιο μηχάνημα ή δεν κάνει; και αν κάνει με τι επιπλέον κόστος; δηλαδή μια gpu φτάνει και ποια;

Αν δεν κάνει θα το κάνω δυνατό pc γραφείου

Δημοσ.

Ο παραπανω i3 ειναι μια χαρα για παιχνιδια αν φυσικα υπαρχει και η αναλογη καρτα γραφικων,μιας και το βαρος πεφτει περισσοτερο σε αυτην και οχι στον επεξεργαστη(αναλογα και το παιχνιδι βεβαια). Για τι παιχνιδια κυριως μιλαμε οτι προοριζεται ο παραπανω επεξεργαστης??

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το skyrim είναι πολύ single threaded λέγαν , οπότε στα 3,6GHz που είναι ο επεξεργαστής θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Για τι κάρτα γραφικών να κοιτάξω και πόσo ram; Δεν θα μπει ssd σε αυτόν

Αμα και η ραμ ειναι τζαμπανταν χωσε απο 8 μεχρι 16 οτι σου κανει κεφι...

Για καρτα εξαρτάται απο το ποσα θες να δώσεις!

Δημοσ.

μια κλασσική (πάλι τζαμπε) 1920x1080 οθόνη έχω, psu έχω ήδη ένα 450w και κουτί ένα απλό midi. Για budget δεν έχω κάτι στο νου μου αλλά αν κάνα 150αρί και κάτω φτάνει για κάτι καλό θα μου άρεσε. 

Δημοσ.

Λογω του τροφοδοτικου που εχεις(αν δεν θες πχ να το αλλαξεις)θα ελεγα να κοιταζες σε 750ti μερια που πιστευω οτι θα εισαι οκ.

Δημοσ.

επεξεργαστης = ΟΚ

Μνημη, αφου μπορεις να βαλεις οση γουσταρεις, βαλε 2χ8 να ξεμπερδευεις = ΟΚ

καρτα γραφικων, 

http://www.skroutz.gr/s/4601998/Sapphire-Radeon-R7-265-2GB-Dual-X-11232-00-20G.htmlή

σε  750Τι που ηδη αναφερθηκε. 

ΟΜΩΣ, εξαρταται απο το αν το τροφοδοτικο ειναι καποιο επωνυμο ή ΝΟ ΝΑΜΕ.....!!!!!  αν και το συστημα δεν τραβαει πολλα W, κοιταξε το...!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες. Για να μην το ρισκάρω, να αλλάξω μια και μια και psu. Υπάρχει καμία πρόταση για όλα τα παραπάνω και την 750ti που είπατε; Δεν έχω ιδέα από τιμή για επώνυμο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...