Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας πεδες... B) μπορει να μου πει καποιος τι κεραια πρεπει να παρω για να εχω συνδεσηστο ιντερνετ απο το xbox 360 old model???

σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου οποιος μπορει λιγο γρηγορα :shifty:

Δημοσ.

Περνεις ασύρματα απο το κεντρικο router στο AP και απο το AP δινει με ethernet στο XBOX

Και κανεις την δουλεια σου με 20Ε και ένα καλώδιο ethernet

http://www.skroutz.gr/s/4318518/LogiLink-WL0191.html

Αν είναι να χρησιμοποιήσεις το Ethernet μπορείς να το συνδέσεις απευθείας στο router όμως! Εγώ χρειάστηκα κεραία γιατί η θύρα Ethernet του xbox σταμάτησε να λειτουργεί και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε ενσωματωμένη κεραία

Δημοσ.

Αν είναι να χρησιμοποιήσεις το Ethernet μπορείς να το συνδέσεις απευθείας στο router όμως! Εγώ χρειάστηκα κεραία γιατί η θύρα Ethernet του xbox σταμάτησε να λειτουργεί και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε ενσωματωμένη κεραία

Και αν το router ειναι 3 δωματια παραπερα τι θα κανεις? θα έχεις ένα καλώδιο να βολοδέρνει μεσα στο σπίτι και την γυναικα να γκρινιάζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ γτ θα σκονταφτει με την τακουνατη παντοφλα πανω του?

• Like 1
Δημοσ.

Και αν το router ειναι 3 δωματια παραπερα τι θα κανεις? θα έχεις ένα καλώδιο να βολοδέρνει μεσα στο σπίτι και την γυναικα να γκρινιάζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ γτ θα σκονταφτει με την τακουνατη παντοφλα πανω του?

χαχα σωστός :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...