Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στεναχωριέμαι όταν λέω *τόξερα και το είχα γράψει*

Γράψε πάλι αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει και ψάξου με τα  EPU και TPU switches αν έχει η mobo σου η μέσα από bios

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή 4 σελίδες γράφουν όλοι χωρίς ιδία γνώση, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ την μητρική που έχεις;

Έχεις βάλει την ψύκτρα

α) με τις σωλήνες στο κάτω μέρος και

β) σε θέση ΠΙΟ ΨΗΛΑ από την ψύκτρα;

Με τί έχεις συνδέσει την οθόνη στην κάρτα; Ελπίζω ότι τίποτα καλώδια της πλάκας.

Σε safe mode μπαίνεις;

Το 850W τροφοδοτικό που έχεις, δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το πόσα Α δίνει στην 12V. Χρειάζεσαι 50Α.

Αν είναι να το επιστρέψεις αγόρασε κάτι σε Superflower 850-1000W Platinum ή 1200W gold.

Με το 1000W platinum, και overclocked σύστημα της υπογραφής (με 295Χ2) και πάλι έχω περιθώρια για μία 290Χ ακόμα.

Apoll, διάβασες τι γράψαμε πιο πριν? :)

Πήρε καινούριο Super Flower 1300.

Εγώ δοκίμασα μια ίδια κάρτα σε Corsair HX850 και το σήκωνε οριακά (με wattόμετρο σε load cpu+gpu) τραβούσε απο τον τοίχο κοντά 920watt. Εκανε και ώρα να κάνει boot. Τόσο οριακά!

Δημοσ.

Επειδή 4 σελίδες γράφουν όλοι χωρίς ιδία γνώση, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ την μητρική που έχεις;

Έχεις βάλει την ψύκτρα

α) με τις σωλήνες στο κάτω μέρος και

β) σε θέση ΠΙΟ ΨΗΛΑ από την ψύκτρα;

Με τί έχεις συνδέσει την οθόνη στην κάρτα; Ελπίζω ότι τίποτα καλώδια της πλάκας.

Σε safe mode μπαίνεις;

Το 850W τροφοδοτικό που έχεις, δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το πόσα Α δίνει στην 12V. Χρειάζεσαι 50Α.

Αν είναι να το επιστρέψεις αγόρασε κάτι σε Superflower 850-1000W Platinum ή 1200W gold.

Με το 1000W platinum, και overclocked σύστημα της υπογραφής (με 295Χ2) και πάλι έχω περιθώρια για μία 290Χ ακόμα.

Asrock H97M pro4 είναι η μητρική όπως έχω ξαναγράψει. Για τη ψύκτρα δε σε αντιλαμβάνομαι, αναφέρεσαι κατ' αρχάς στη ψύκτρα του επεξεργαστή;

Το καλώδιο είναι της StarTech, 2 μέτρα από mini Display port σε display port, 10 ευρώ κόστος.

Το νέο τροφοδοτικό είναι κτίήος και δεν τίθεται ζήτημα τροφοδοσίας.

Στεναχωριέμαι όταν λέω *τόξερα και το είχα γράψει*

Γράψε πάλι αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει και ψάξου με τα  EPU και TPU switches αν έχει η mobo σου η μέσα από bios

Τι είναι τα EPU & TPU παρακαλώ;

Δημοσ.

Asrock H97M pro4 είναι η μητρική όπως έχω ξαναγράψει. Για τη ψύκτρα δε σε αντιλαμβάνομαι, αναφέρεσαι κατ' αρχάς στη ψύκτρα του επεξεργαστή;

Το καλώδιο είναι της StarTech, 2 μέτρα από mini Display port σε display port, 10 ευρώ κόστος.

Όχι αναφέρομαι στο radiator της κάρτας. Αν δεις έχει μία Α5 σελίδα για σωστή τοποθέσηση αυτού.

Θα πρέπει να είναι ΚΑΘΕΤΑ στο κουτί, με τις σωλήνες στο κάτω μέρος και πιο ψηλά από την κάρτα γραφικών.

Κάπως έτσι

(δεν είναι από το δικό μου σύστημα)

20141102_101315.jpg

Δημοσ.

EPU is power savings, turns of power phases and drops voltages under light load to save power. 

TPU is the overclocking hardware, ramps up extra phases, voltages etc under load to give you more stablility and speed automatically.

για αρχή στο auto

Δημοσ.

Ο αντάπτορας φταίει.  mini display σε display port!

Δοκίμασε dvi

η display port χωρίς μετατροπή!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες, είναι πολύ συμαντικό να νιώθεις υποστήριξη στο πρόβλημά σου.

Η ψύκτρα της R9 είχε την ίδια θέση στο R200 κουτί της Corsair που διαθέτω, με αυτή της εικόνας. Οπότε είμαστε εντάξει από αυτό το θέμα αλλά πως μπορεί να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα τη στιγμή που η κάρτα δε συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή;

Σε επίπεδο οδηγών - software, ο φίλος που έκανε την αλλαγή στο psu μού είπε ότι το κοίταξε και δε μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, με τα EPU/TPU, δε ξέρω αν ασχολήθηκε. Δυστυχώς είμαι τελείως άσχετος για να τα δοκιμάσω μόνος μου.

Το καλώδιο mini display - display port, δε φταίει διότι με το HDMI καλώδιο όταν το πριζώνω στη μητρική gpu το μόνιτορ δουλεύει μια χαρά. Όταν το τοποθετώ στη R9, τότε αρχίζουν τα παρατράγουδα - τα οποία είναι τα ίδια με αυτά που παρατηρώ με το display καλώδιο.

Κοντολογίς, παρέδωσα την κάρτα στο eshop και μου είπαν ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχω απάντηση. Μέχρι τότε, άγιος περιμένιος...

Off topic. Πως μπορώ να δημοσιεύσω μια φωτογραφία μέσα σε αυτά τα κείμενα παρακαλώ;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες, είναι πολύ συμαντικό να νιώθεις υποστήριξη στο πρόβλημά σου.

Η ψύκτρα της R9 είχε την ίδια θέση στο R200 κουτί της Corsair που διαθέτω, με αυτή της εικόνας. Οπότε είμαστε εντάξει από αυτό το θέμα αλλά πως μπορεί να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα τη στιγμή που η κάρτα δε συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή;

Σε επίπεδο οδηγών - software, ο φίλος που έκανε την αλλαγή στο psu μού είπε ότι το κοίταξε και δε μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, με τα EPU/TPU, δε ξέρω αν ασχολήθηκε. Δυστυχώς είμαι τελείως άσχετος για να τα δοκιμάσω μόνος μου.

Το καλώδιο mini display - display port, δε φταίει διότι με το HDMI καλώδιο όταν το πριζώνω στη μητρική gpu το μόνιτορ δουλεύει μια χαρά. Όταν το τοποθετώ στη R9, τότε αρχίζουν τα παρατράγουδα - τα οποία είναι τα ίδια με αυτά που παρατηρώ με το display καλώδιο.

Κοντολογίς, παρέδωσα την κάρτα στο eshop και μου είπαν ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχω απάντηση. Μέχρι τότε, άγιος περιμένιος...

Off topic. Πως μπορώ να δημοσιεύσω μια φωτογραφία μέσα σε αυτά τα κείμενα παρακαλώ;

Καμία σχέση.

Δοκίμασε αυτό που είπα, και θα δεις ότι θα δουλέψει.

Δημοσ.

Για να υπάρχει ο αντάπτορας ρε παιδιά σημαίνει ότι δουλεύει, μην λέμε ότι θέλουμε!...

Πατάς στο πράσινο τετραγωνάκι κάτω απο τις φατσούλες και βάζεις το λινκ της εικόνας. Αν θες δικιά σου, ανέβασέ την σε κάποιο hosting site ;)

Δημοσ.

Εμένα δεν δούλευε,δεν έδινε σήμα. Και όταν έδινε κολλούσαν τα παιχνίδια.

Το υποψιάστηκα.Έβαλα dvi και όλα κομπλέ. Κατάλαβα ότι έφταιγε το καλώδιο,γιατί τότε είχα αγοράσει την οθόνη.Πήρα τη dell και μου επιβεβαίωσε ότι δεν κάνει να βάζεις αντάπτορες! ( υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας)

• Like 1
Δημοσ.

Για να υπάρχει ο αντάπτορας ρε παιδιά σημαίνει ότι δουλεύει, μην λέμε ότι θέλουμε!...

Πατάς στο πράσινο τετραγωνάκι κάτω απο τις φατσούλες και βάζεις το λινκ της εικόνας. Αν θες δικιά σου, ανέβασέ την σε κάποιο hosting site ;)

Ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς είναι κινέζικα αυτά για μένα. Δεν πειράζει όμως, μπορούμε και έτσι.

Εμένα δεν δούλευε,δεν έδινε σήμα. Και όταν έδινε κολλούσαν τα παιχνίδια.

Το υποψιάστηκα.Έβαλα dvi και όλα κομπλέ. Κατάλαβα ότι έφταιγε το καλώδιο,γιατί τότε είχα αγοράσει την οθόνη.Πήρα τη dell και μου επιβεβαίωσε ότι δεν κάνει να βάζεις αντάπτορες! ( υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας)

Σήμερα το eshop (και είναι προς τιμή του) με ειδοποίησε ότι εγκρίνει την αντικατάσταση της κάρτας μου και σύντομα θα παραλάβω μια άλλη R9. Ελπίζω να είμαι τυχερός και απλώς να έπεσα σε ελαττωματική κάρτα, οπότε με την έλευση της νέας να λυθούν όλα τα ζητήματα. Αλλιώς βλέπουμε, από καλώδια (αν και δε φταίει αυτό σε μένα, το ίδιο HDMI καλώδιο στη μητρική δουλεύει ΠΑΝΤΑ και στην R9 όποτε ήθελε) μέχρι και 'γω δε ξέρω τι...

Δημοσ.

Για να σου εγκρίνει την αντικατάσταση μάλλον είχε πρόβλημα η κάρτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα - εγκατέστησα τη νέα R9 και τα νεα είναι ποικίλα.

Ενώ ήταν πολύ πιο συνεργάσιμη σε σχέση με την προηγούμενη, άναψα 5 φορές τον υπολογιστή και στις 5 είχα εικόνα, εντούτοις την 4η φορά που έβαλα και το παιχνίδι να δουλέψει (και δούλεψε), μετά από λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε η εικόνα και το ανεμιστηράκι της κάρτας άρχισε να δουλεύει σε υψηλές στροφές, έκλεισα το pc και μετά από λίγο που το ξανάναψα έδειχνε και πάλι να δουλεύει.

Το εμφανές πρόβλημα με τη νέα κάρτα είναι ότι το 1 από τα 2 σωληνάκια της υγρόψυξης έχει τσακιστεί πολύ και αυτό προφανώς έγινε κατά τη συσκευσία της κάρτας, δε γνωρίζω μετά βεβαιότητας αν αυτή η τσάκιση σταγγαλίζει το κύκλωμα ψύξης με αποτέλεσμα την περιορισμένη απόδοση αλλά σε βάθος χρόνου είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν ζητήματα.

Μίλησα με το eshop και θα ξαναπάω την κάρτα πίσω, είναι πιθανό να μου δώσουν μια άλλη. Θα τους ρωτήσω κιόλας πόσες R9 διαθέτουν στην αποθήκη τους προκειμένου να ξέρω και εγώ πόσες φορές μπορώ και εγώ να ζητήσω αντικατάσταση...

Και ο χορός συνεχίζεται...!

Δημοσ.

Τι να πω... η ατυχία σου είναι απίστευτη ρε γαμώτο. Τρελό ξενέρωμα με όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Ελπίζω η 3η να είναι και "φαρμακερή" και να παίξουν όλα απροβλημάτιστα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...