Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εχει το τελευταιο bios η μητρικη σου?Δεν λεω οτι το τροφοδοτικο επαρκει,πιστευω οτι η συγκεκριμενη σειρα της Corsair δεν ειναι και οτι καλυτερο.Απο την αλλη,μια 290 που εχω κλοκαρισμενη στα 1200 πανω σε ενα Thermaltake Toughpower 750W (5 ετων),μπορω να πω οτι το τροφοδοτικο την σηκωνει για πλακα την καρτα.Πιστευω οτι με ενα 1000αρι θα εισαι αρκετα ανετος.Εγω λεω να δοκιμασεις την καρτα αν μπορεις σε καποιο αλλο pc και να βαλεις το τελευταιο bios στην μητρικη αν δεν το εχει ηδη. Το bios είναι το τελευταίο, οπότε δεν έχουμε να πάρουμε κάτι από εκεί. Φίλος για δοκιμές δεν παίζει, Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφαιρέσω την κάρτα ήχου και τα ανεμηστηράκια του κουτιού και να δω αν με το έλαφρωμα αλλάξει κάτι. Χωρίς να θεωρώ ότι αυτή είναι και η αποτελεσματικότερη δοκιμή... 1500 ειναι πολλα, 1000 ειναι κοντα στα ορια. Παρε ενα 1200αρι 1300αρι. Κατά 99% ως Corsair έχει, εδώ το VS entry level, έχει! Αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου... Αν έχεις τα μαρούλια, πάρε ένα 1200άρι, προτείνω το ΑΧ, να κάνεις την δουλειά σου! Μιας και υπάρχει αναφορά από την AMD για 1500αρι, λέω να δώσω τα 100+ για δαύτο και να μην πάω σε μικρότερα. Παράλληλα θέλω να του φορτώσω και 2-3 ανεμηστηράκια για επιπλέον βοήθεια μιας και η κάρτα είναι κόλαση από θερμοκρασίες στο λίγο που την δούλεψα.
aetos1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πάντως στο Anandtech & Guru3d που έκαναν δοκιμή την κάρτα είχαν ένα Corsair AX 1200 http://www.skroutz.gr/s/2352869/Corsair-AXi-Series-AX1200i-80Plus-Platinum.html?keyphrase=corsair+ax+1200
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παίδες το πρόβλημα λύθηκε και η αίτια βρίσκεται στον συνδιασμό ζητημάτων των οφλαμών μου. Γλαύκωμα με καταράκτης που λένε... Το κουτί της κάρτας αναφέρει ότι απαιτείται psu από 1200w και άνω, απλώς το γράφουν με μικρά γράμματα και δεν το είδα, λεπτομέρειες... Τσάμπα σας έτρεξα και ζητώ συγνώμη... Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για το άμεσο και εγκάρδιο ενδιαφέρον! 4
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν βαριέσαι, δουλειά μας είναι! Εγώ ακόμα επιμένω λόγω ποιότητας στο corsair AX 1200, απο την στιγμή που, χαμηλότερη σειρά και watt (HX 850) έστω και οριακά το σηκώνανε 2
billeiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πάρε superflower leadex gold 1300 watt.όλα τα αλλά είναι γατάκια μπροστά του.εγώ το χα βρει 199 ευρώ απο eshop. https://www.skroutz.gr/s/5130182/Super-Flower-Leadex-Gold-1300W.html?keyphrase=leadex+gold+1300Αν διαβάσεις reviews του θα καταλάβεις για τι πραμα μιλάμε και σε φοβερή τιμη 1
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παίδες το πρόβλημα λύθηκε και η αίτια βρίσκεται στον συνδιασμό ζητημάτων των οφλαμών μου. Γλαύκωμα με καταράκτης που λένε... Το κουτί της κάρτας αναφέρει ότι απαιτείται psu από 1200w και άνω, απλώς το γράφουν με μικρά γράμματα και δεν το είδα, λεπτομέρειες... Τσάμπα σας έτρεξα και ζητώ συγνώμη... Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για το άμεσο και εγκάρδιο ενδιαφέρον! Να μη ζητάς συγγνώμη. ΄Ισα ίσα που είναι καλό να υπενθυμίζει σε μερικούς ξερόλες εδώ μέσα ότι οι κατασκευαστές καρτών γραφικών ΔΕΝ είναι βλαμμένοι όταν προδιαγράφουν Χ ελάχιστο τροφοδοτικό για την κάθε λύση ξεχωριστά. 4
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν βαριέσαι, δουλειά μας είναι! Εγώ ακόμα επιμένω λόγω ποιότητας στο corsair AX 1200, απο την στιγμή που, χαμηλότερη σειρά και watt (HX 850) έστω και οριακά το σηκώνανε Πάρε superflower leadex gold 1300 watt.όλα τα αλλά είναι γατάκια μπροστά του.εγώ το χα βρει 199 ευρώ απο eshop. https://www.skroutz.gr/s/5130182/Super-Flower-Leadex-Gold-1300W.html?keyphrase=leadex+gold+1300Αν διαβάσεις reviews του θα καταλάβεις για τι πραμα μιλάμε και σε φοβερή τιμη Καλές φαίνονται και οι δυο πρότασεις αλλά για διαφορετικούς λόγους: Το Corsair δείχνει ποιοτικότερο, είναι σίγουρα δημοφιλέστερο αλλά είναι επίσης και πολύ ακριβότερο της υπερπεταλούδας, η οποία διαθέτει 100 ονομαστικά Watt επιπλέον. Στην πράξη ίσως και να μην υφίστανται, ως μεταξύ τους ουσιαστική διαφορά, αυτό όμως δε σημαίνει κάτι διότι και τα δυο καλύπτουν τις απαιτήσεις του συστήματός μου. Μόνο ερωτηματικό είναι αν η υπερπεταλούδα διαθέτει ανάλογα αθόρυβη λειτουργία με αυτή της πραγματικής... υπερβολές, τουλάχιστον να μη χρειάζεται να βάζεις μουσική στο χώρο για να την παλέψεις, αν και θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι θορυβώδες. Και πιστεύω τούτο διότι έτσι με βολεύει, μιας και η μεταξύ τους διαφορά ανέρχεται στα 150+ ευρώ και για να αποφύγω το φρερούγισμα του πορτοφολιού μου προς ξένους αργούς, λέω την πέσω στην υπερπεταλουδίτσα. 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απο την στιγμή που το ένα έχει σχεδόν διπλάσια τιμή και η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το platinum vs gold, ακόμα και εγώ θα πήγαινα προς την υπερπεταλούδα!
billeiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ο ανεμιστήρας του είναι απο τους καλύτερους και αρχίζει να δουλεύει μονο πανω απο κάποιο φορτίο.προσωπικά εγώ στο συστημα μου δεν τον έχω ακούσει να δουλεύει ποτε.
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Με όλα αυτά είναι απορίας άξιο το τόσο χαμηλό κόστος. Πάντως βολεύει!
TEOKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Χωρίς να θέλω " να το παίξω ξερόλας " ( άλλωστε στο post σου πρώτος επισήμανα ότι το τροφοδοτικό σου είναι λίγο) boot τουλάχιστον έπρεπε να κάνει. Αν δεν είναι πεθαμένο ,πρόβλημα θα αντιμετώπιζες έστω με μικρό η μεγάλο load. Δεν χρειάζεται να ρωτήσω ότι είναι σωστά τοποθετημένο. Κατευθείαν τα 8πινα απο τις 12αρες του τροφοδοτικού και όχι μέσω molex κ.λ.π ε;; Όταν με το καλό πάρεις καινούργιο πες μας αν πήγαν όλα καλά.
Ailuros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Χωρίς να θέλω " να το παίξω ξερόλας " ( άλλωστε στο post σου πρώτος επισήμανα ότι το τροφοδοτικό σου είναι λίγο) boot τουλάχιστον έπρεπε να κάνει. Αν δεν είναι πεθαμένο ,πρόβλημα θα αντιμετώπιζες έστω με μικρό η μεγάλο load. Δεν χρειάζεται να ρωτήσω ότι είναι σωστά τοποθετημένο. Κατευθείαν τα 8πινα απο τις 12αρες του τροφοδοτικού και όχι μέσω molex κ.λ.π ε;; Όταν με το καλό πάρεις καινούργιο πες μας αν πήγαν όλα καλά. To ξερόλας πήγαινε αλλού όχι σε σένα προφανώς Είτε το τροφοδοτικό είτε η ίδια η κάρτα έχει μάλλον μηχανισμό ασφάλειας να μην λειτουργεί απλά κάτω από ένα συγκεκριμένο δείκτη και για μένα ΠΟΛΥ καλά το κάνουν πριν τινάξεις στον αέρα μια τόσο ακριβή κάρτα.
Reflexologos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Έχω παραγγείλει το νέο τροφοδοτικό. Φυσικά θα σας ενημερώσω για την όποια έκβαση υπάρξει μετά την αντικατάσταση.
Reflexologos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το superflower. Στα 200 ευρώ, είναι ότι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα