Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κοίτα σε review που είδα το VS450 έκλεισε, δεν κάηκε, στα 520w, το CX430 στα 500κάτι, το ΗΧ850 έκλεισε και αυτό στα 1098w. Δεν είναι επικίνδυνα και έχουνε πολύ περισσότερο headroom απο άλλα. Ο λόγος όμως που το είπα είναι ότι ακόμα και τα 850w δεν είναι αρκετά για αυτή την κάρτα! Καλύτερα κάποιο 1000άρι, δυστυχώς... Επέτρεψέ μου να έχω πάντα μια επιφύλαξη για τα reviews σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί θα ήταν πολύ ηλίθιοι οι κατασκευαστές να μην στέλνουν για προεπισκόπηση προσεκτικά διαλεγμένα κομμάτια. Επικίνδυνα δεν είναι κανένα τους σαφώς. Αν είχε όμως π.χ. ένα Thermaltake Evo (πως το λένε αυτό με το χακί χρώμα; ) θα ανέβαζε στροφές ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και θα τα κατάφερνε. Δεν είναι όμως μόνιμες λύσεις για να έχει κάποιος το κεφάλι του ήσυχο. Για όσους αναγνώστες ΔΕΝ το ξέρουν στην πρώτη συμμετοχή της ενότητας για ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ έχουμε δώσει την εξής παραπομπή http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm Οι προδιαγραφές για τροφοδοτικά είναι σε σημεία αρκετά γενναιόδωρες για να μπορεί να το πάρει κάποιος σαν ένδειξη το τι θα χρειαζόταν μια οποιαδήποτε λύση γραφικών ή και συνδυασμός αυτών. Πάντως ντροπή στην XFX που δεν προτείνει σε εμφανή σημείο της 295Χ2 σελίδας της ελάχιστο τροφοδοτικό.
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει τροφοδοτικό "καβάτζα" και από αυτά που μου γράφετε, θα πρέπει να πάρω το ρίσκο για μεγαλύτερο psu. Αν το κάνω θα πάρω το 1500άρι, να τελειώνω. Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν!
aetos1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Είναι μεγάλο το ρίσκο όμως , έστω ότι πήρες το 1500w κοντά στα 200€ και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα τι θα κάνεις ;
LouCi4er Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει τροφοδοτικό "καβάτζα" και από αυτά που μου γράφετε, θα πρέπει να πάρω το ρίσκο για μεγαλύτερο psu. Αν το κάνω θα πάρω το 1500άρι, να τελειώνω. Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν! Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα?Μητρικη κυριως θελω να δω ποια εχεις.Σε φιλο σου την δοκιμασες την καρτα?
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα?Μητρικη κυριως θελω να δω ποια εχεις.Σε φιλο σου την δοκιμασες την καρτα? Μητρική: Η97M pro4 CPU: i7 4790 Μνήμες: 2x 8gb 1600Mhz DDR3 Δίσκος: 128gb SSD Tην κάρτα δεν την έχω δοκιμάσει πουθενά αλλού πέρα από το δικό μου PC. Είναι μεγάλο το ρίσκο όμως , έστω ότι πήρες το 1500w κοντά στα 200€ και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα τι θα κάνεις ; Πραγματι... την ίδια απορία έχω και εγώ...
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Xαμένο δεν πάει το τροφοδοτικό. Και αν ακόμα έχει πρόβλημα η 295Χ2 και σου στείλουν άλλη πάλι θα σου χρειαστεί το τροφοδοτικό. Το τωρινό στην χειρότερη το πουλάς σε μια ελκυστική τιμή για να βγάλεις έστω κάποια από τα σπασμένα αν θέλεις. 1
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Xαμένο δεν πάει το τροφοδοτικό. Και αν ακόμα έχει πρόβλημα η 295Χ2 και σου στείλουν άλλη πάλι θα σου χρειαστεί το τροφοδοτικό. Το τωρινό στην χειρότερη το πουλάς σε μια ελκυστική τιμή για να βγάλεις έστω κάποια από τα σπασμένα αν θέλεις. Οπότε πάμε στα 1500w? Λάθος, τώρα μόλις είδα την προτινόμενη λίστα των τροφοδοτικών και για τη δική μου γράφει 1000άρι, που το βρίσκω και πιο λογικό ως απαίτηση. Από την άλλη το site της R9 γράφει για 1500άρια και άνω. Είναι υπερβολές τελικά; Και αν ναι γιατί;
billeiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για μένα σίγουρα είναι θέμα τροφοδοτικου.δε φτανει με τίποτα κατα τη γνώμη μου το 850.εγω πριν με την κάρτα της υπογραφής μου το hiprotech 750 που χα δεν τη σήκωνε και αναγκάστηκα να το αποχωριστω για το superflower 1300.Με τη σκέψη οτι θα κοτσαρω αλλη μια κάποια στιγμη.πάντως το superflower παρεμπιπτόντως τα σπάει.είναι αθόρυβο και θηρίο....
Whitefanged Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Άμα δεν φτάνουν τα 850 με τα 1000 θα είσαι ή τσίμα τσίμα ή πάλι μπορεί να μην φτάνουν. Αφού έχεις κάρτα θηρίο σπρώχτα να είσαι ήσυχος.
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για μένα σίγουρα είναι θέμα τροφοδοτικου.δε φτανει με τίποτα κατα τη γνώμη μου το 850.εγω πριν με την κάρτα της υπογραφής μου το hiprotech 750 που χα δεν τη σήκωνε και αναγκάστηκα να το αποχωριστω για το superflower 1300.Με τη σκέψη οτι θα κοτσαρω αλλη μια κάποια στιγμη.πάντως το superflower παρεμπιπτόντως τα σπάει.είναι αθόρυβο και θηρίο.... Μάλιστα. Μια άλλη ερώτηση από περιέργεια, η μη επαρκής κάλυψη από πλευράς τροφοδοσίας, δε θα γινόταν αντιληπτή κατά τη διάρκεια ενός ενεργοβόρου παιχνιδιού; Διότι στο παιχνίδι που έχω ελάχιστες φορές είχα κάποιο ζήτημα αλλά στην εκκίνηση του PC, τρόμος... Άμα δεν φτάνουν τα 850 με τα 1000 θα είσαι ή τσίμα τσίμα ή πάλι μπορεί να μην φτάνουν. Αφού έχεις κάρτα θηρίο σπρώχτα να είσαι ήσυχος. Αν αυτή είναι η λύση, τότε μέσα. Αλλά είναι σίγουρα αυτή; Πάντως να πω την αλήθεια, τα ίδια μου είπε αρχικώς και ο φίλος που πέρασε την κάρτα στο PC, οπότε λέω να την κάνω την αγορά και ότι γίνει...
billeiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εμένα σε απαιτητικά παιχνίδια καποιες στιγμές έκλεινε.αλλά παντα μα παντα εκλεινε στο furmark.τρέξε ενα furmark αν έχει προστασία overload το psu σου και αν δεν επαρκεί λογικά θα κλείσει. Το 850αρι ειναι πολυ λιγο γι αυτό το θηριο
LouCi4er Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μητρική: Η97M pro4 CPU: i7 4790 Μνήμες: 2x 8gb 1600Mhz DDR3 Δίσκος: 128gb SSD Tην κάρτα δεν την έχω δοκιμάσει πουθενά αλλού πέρα από το δικό μου PC. Πραγματι... την ίδια απορία έχω και εγώ... Εχει το τελευταιο bios η μητρικη σου?Δεν λεω οτι το τροφοδοτικο επαρκει,πιστευω οτι η συγκεκριμενη σειρα της Corsair δεν ειναι και οτι καλυτερο.Απο την αλλη,μια 290 που εχω κλοκαρισμενη στα 1200 πανω σε ενα Thermaltake Toughpower 750W (5 ετων),μπορω να πω οτι το τροφοδοτικο την σηκωνει για πλακα την καρτα.Πιστευω οτι με ενα 1000αρι θα εισαι αρκετα ανετος.Εγω λεω να δοκιμασεις την καρτα αν μπορεις σε καποιο αλλο pc και να βαλεις το τελευταιο bios στην μητρικη αν δεν το εχει ηδη.
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οπότε πάμε στα 1500w? Λάθος, τώρα μόλις είδα την προτινόμενη λίστα των τροφοδοτικών και για τη δική μου γράφει 1000άρι, που το βρίσκω και πιο λογικό ως απαίτηση. Από την άλλη το site της R9 γράφει για 1500άρια και άνω. Είναι υπερβολές τελικά; Και αν ναι γιατί; 1500 ειναι πολλα, 1000 ειναι κοντα στα ορια. Παρε ενα 1200αρι 1300αρι. 2
Reflexologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εμένα σε απαιτητικά παιχνίδια καποιες στιγμές έκλεινε.αλλά παντα μα παντα εκλεινε στο furmark.τρέξε ενα furmark αν έχει προστασία overload το psu σου και αν δεν επαρκεί λογικά θα κλείσει. Το 850αρι ειναι πολυ λιγο γι αυτό το θηριο Και αν δεν έχει προστασία το psu; Πάω για πιρουέτες στην κόψη του ξυραφιού, οπότε ευχαριστώ αλλά δε θα το προχωρήσω.
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κατά 99% ως Corsair έχει, εδώ το VS entry level, έχει! Αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου... Αν έχεις τα μαρούλια, πάρε ένα 1200άρι, προτείνω το ΑΧ, να κάνεις την δουλειά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα