sea-marine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να φτιάξω βίντεο από τον υπολογιστή χωρίς να τα έχω τραβήξει σαν αυτό εδώ για παράδειγμα Θέλω να μάθω 1) Σε αυτό το στυλ 2) Αν γίνεται και σε Cartoon ή animation για να είναι και πιο ευχάριστο Οποιαδήποτε βοήθεια είναι χρήσιμη...ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!
sargio01 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλημέρα Εννοείς να δημιουργείς εικόνα απο το πουθενά ή απλά να κόβεις και να ράβεις αποσπάσματα ώστε να προβάλονται σε συνέχεια ως ένα βίντεο;
greensub Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Στο ίδιο το Youtube, στον youtube editor νομίζω, υπάρχει δυνατότητα α)να ψάξεις για creative commons videos(άδεια χρήσης ελεύθερη) β)να τα προσθέσεις το ένα κολλητό στο άλλο και να τα κόψεις και ράψεις(επεξεργαστείς) τη διάρκεια τους κι έτσι να φτιάξεις νεο βίντεο με συγκεκριμένο θέμα
sea-marine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εννοώ να φτιάξω βίντεο από το πουθενά.
TheELF Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αυτά που βλέπεις γίνονται με εξειδικευμένα προγράμματα 3d όπως το maya για να φτιάξεις τέτοιο αποτέλεσμα θέλει χρόνια εκμάθησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα