WalkerSW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγώ τα έχω συνέχεια κλειστά τα cool n quiet καθώς και τα c-states. Εσυ σκέφτεσαι μονο τον εαυτο και κανενα αλλο πανω σε αυτο τον πλανητη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδια το εκλεισα μετα απο δυο ωρες το occt με μνημη να δουλευει στο 90%.Εβαλα να στρεσαρω σκετon τον cpu κι εβγαλε error στο δυλεπτο,οποτε απ οτι καταλαβα ανεβαζω λιγο ρευμα ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εσυ σκέφτεσαι μονο τον εαυτο και κανενα αλλο πανω σε αυτο τον πλανητη! Γιατι το λές αυτό??Ξέχασα να προσθέσω στο προηγούμενο post μου -πειράζει- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γιατι το λές αυτό??Ξέχασα να προσθέσω στο προηγούμενο post μου -πειράζει- Διοτι ολη αυτη η προσπαθεια για μειωση της καταναλώσης ενεργειας που γίνεται για το καθε τι, δεν γίνεται για πλακα, καποιος λογος θα υπαρχει και με το να ακυρώνουμε τετοιες λειτουργίες δεν είναι και οτι πιο θετικό για όλους μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 I hate you. Δεν υπάρχει λόγος, I hate you, από τη στιγμή που νιώσεις σίγουρος για το oc, I hate you, να μην τα έχεις ανοιχτά, I hate you. Όταν είσαι στο desktop δεν χρειάζεσαι 5Ghz ούτε 1,452v. 5Ghz @ 1.452. Λιποθυμάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και ποιός σου είπε πως εγώ δεν θέλω να μειώσω την κατάλωση όταν προσπαθώ να έχω όσο πιο χαμηλά την τάση του επεξεργαστή με το βέλτιστο σε ghz.Μάλλον δεν έβαλα το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης ώστε να γίνει κατανοητό πως ρωτάω I hate you. Δεν υπάρχει λόγος, I hate you, από τη στιγμή που νιώσεις σίγουρος για το oc, I hate you, να μην τα έχεις ανοιχτά, I hate you. Όταν είσαι στο desktop δεν χρειάζεσαι 5Ghz ούτε 1,452v. 5Ghz @ 1.452. Λιποθυμάω. I hate you που you hate me whitefanged!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Βρε παιδια αν θελετε να τσακωθειτε,πολυ απλα μπορειτε ν'ανοιξετε νεο θεμα με τιτλο "I hate you,you hate me?" και αν δουμε οτι υπαρχει κινηση,μελλοντικα ανοιγετε αλλο ενα "I hate you,you hate me; :Vol2". προφανως και κανω πλακα . Στο occt στο large set,βγαζει error πανω στο διλεπτο,Τι με συμβουλευετε να κανω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ασχολείσαι με το occt. Κράτα το μόνο για monitoring. Τα διαγράμματα του είναι χρήσιμα. Τρέξε small fft's κάνα 20άλεπτο με λίγο παραπάνω ρεύμα. Αν περάσεις επιτυχώς μην τα λέμε 1000 φορές, custom test κλπ κλπ Πόση ώρα θα το αφήσεις οι απόψεις διίστανται. Αν βγάλει error στο custom ανέβασε cpu/nb (με 16gb ram μαντεψιά πάνω από 1.3v) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 4800 με 1.40 ρευμα ειναι μη ρεαλιστικο σεναριο Με 1,45V ειναι απολυτος ρεαλιστικο, δεν θελω να λεω πολλα μιας και δεν εχω πλεον το δικο μου τσιπακι αλλα σε 8350 που εκανα σε φιλο και εγω κρατημενες ρυθμισεις 4500 1,368 4600 1,404 4700 1,428 4800 1,43125 Αυτα με Η100i και με ενα κλικ ρευμα πανω απο εκει που ειμουν σταθερος για να ειμαι 100% σιγουρος. Εδω και περιπου 1 χρονο 0 blue screens 4500-4700 ειναι με offset mode και το 4800 manual, δεν το εψαξα για offset μιας και αποφασισε να μεινει στα 4700 με 70 pack /62 core temp σε stress 1 ωρα prime και 50 loops ΙΒΤ Βρε παιδια αν θελετε να τσακωθειτε,πολυ απλα μπορειτε ν'ανοιξετε νεο θεμα με τιτλο "I hate you,you hate me?" και αν δουμε οτι υπαρχει κινηση,μελλοντικα ανοιγετε αλλο ενα "I hate you,you hate me; :Vol2". προφανως και κανω πλακα . Στο occt στο large set,βγαζει error πανω στο διλεπτο,Τι με συμβουλευετε να κανω; V Core BIOS LLC CPU Offset Mode CPU VDDA CPU/NB V CPU/NB Offset 1,428 Ultra High + 0,1125 Auto 1,175 0,0125 κανε μια δοκιμη με αυτες τις ρυθμισεις για 4700-4800 ειναι απο FX8350 πανω σε Sabertooth. Ελπιζω να βοηθησα καπως εστω και σαν βαση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Παιδια απ οτη βλεπω με occt μαζι με μνημες για 2 ωρες ημουν stable και μετα το εβγαλα.Στο prime σε small για 20 λεπτα δεν μου εβγαλε καποιο error και το εκλεισα.Μονο σε custom οταν βαζω μαζι με μνημες βγαινει error στο τριλεπτο.Απ'οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα cpu αλλα cpu/nb,οποτε θα παιξω λιγο με αυτο σιγα σιγα και θα σας πω.Σε περιπτωση που δω οτι ξεπερναει το τριλεπτο,θα το αφησω για καμια ωρα και μετα θα το κλεισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οι επεξεργαστές δεν παθαίνουν τίποτα. Μέχρι 90c είσαι μια χαρά. Παλιά με τόσο δούλευα σε rendering για 6 χρόνια. Δεν έπαθε τίποτα με 1.40v i7860.Είστε πολύ υπερβολικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και εγώ ξέρω για i7 860 που δούλευε με στουμπωμένη ψύχτρα στα 80 idle και σε games έκλεινε για 1 χρόνο. Ε όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά μετά ανέβαζε 4ghz με 1.36 volt! Μακάρι να βγάζανε ακόμα τόσο ανθεκτικούς cpu, αλλά... οσο πέφτουν τα νανόμετρα, τόσο και οι ανοχές! Για αυτό κόλησα με Core 2 αρχιτεκτονική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δηλαδή εγώ με τον 5930k safe θερμοκρασία ποια είναι? Οι 66c που λέει η Intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οι επεξεργαστές δεν παθαίνουν τίποτα. Μέχρι 90c είσαι μια χαρά. Παλιά με τόσο δούλευα σε rendering για 6 χρόνια. Δεν έπαθε τίποτα με 1.40v i7860.Είστε πολύ υπερβολικοί. Οχι στους amd! Μετρουν με διαφορετικο τροποω την θερμοκρασια και εκει το μαξ ειναι 70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια εβαλα το cpu/nb στο 1.36 αλλα και παλι στο 5 λεπτο βγαζει error. Στο occt οπως εγραψα προηγουμενος,για 2 ωρες με βγαλε stable και το κλεισα. Στο prime με small ftt για ενα 20λεπτο ημουν stable και το κλεισα. Παλι στο prime με επιλεγμενο small fft και custom την ραμ στα 13gb εβγαλε error στο 5 λεπτο. Δεν ασχολουμε αλλο προς το παρων γιατι ειδα αυξηση στα fps σε ενα game που επαιξα (dying light) παιζοντας για μιση ωρα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Εφοσον δεν κανω χρηση για hardcore καταστασεις περα απο gaming που δεν κανει την ιδια χρηση cpu και ram (prime βαση custom και επιλογη to 90% της ραμ) πιστευω οτι ειμαι μια χαρα.Αν παντως για οποιαδηποτε λογο,εμφανιστει τιποτα περιεργο με blue screen και λοιπα,τοτε θα ξανασχοληθω. Το συγκεκριμενο τεστ παρα ειναι δυνατο μου φενεται,πιστευω οτι δεν απευθυνεται σε μενα αλλα σε extreme overclockers που πανε την cpu στα 7ghz +++ . Προς το παρων ολα πανε μια χαρα (1 ωρα χρησης). Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2015 από papajohnnnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα