dacourt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για να φωτάει καλύτερα τα ήθελα. Δεν ήξερα οτι έχουν βγάλει λάμπες τύπου Philips Xtreme Vision που θα πάρω κιόλας, τσιμπημένες αλλά γλιτώνω πολύ φασαρία τσακ μπαμ και κούμπωσαν. Kαι εγώ τέτοια έχω βάλει και είναι μια χαρά τα φώτα(ένα συγκεκριμένο τύπο της ίδιας εταιρίας)! Μην ασχολείσαι με χένον που πηδάνε τα μάτια των οδηγών.. είναι κρίμα να χρησιμοποιούμε φώτα που προκαλούν στους άλλους πρόβλημα. Άποψη μου.. δεν θέλω να φανώ πιεστικός, αλλά στην οδηγική ασφάλεια θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν όλους τους κανόνες.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Kαι εγώ τέτοια έχω βάλει και είναι μια χαρά τα φώτα(ένα συγκεκριμένο τύπο της ίδιας εταιρίας)! Μην ασχολείσαι με χένον που πηδάνε τα μάτια των οδηγών.. είναι κρίμα να χρησιμοποιούμε φώτα που προκαλούν στους άλλους πρόβλημα. Άποψη μου.. δεν θέλω να φανώ πιεστικός, αλλά στην οδηγική ασφάλεια θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν όλους τους κανόνες. έριξα μια ματιά κι έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα! Κάποια συγκεκριμένη πρόταση;
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παρακολουθώ αυτές τις "διαμάχες" για xenon ή συμβατικές εδώ και χρόνια και σε διάφορα, σχετικά ή άσχετα, φόρουμ. Οι μεν λένε ("λέμε" γιατί είμαι μέσα σε αυτούς) ότι στραβώνουν, ότι θέλουν προτζέκτορες, κλπ ενώ οι δε λένε ότι γουστάρουν xenon, ότι δεν ενοχλούν, κλπ. Το ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ ειλικρινά είναι το γιατί να θέλει κάποιος να βάλει xenon τη στιγμή μάλιστα που κάνει ΠΟΛΥ καλύτερη (και σίγουρη) δουλειά με συμβατικές λάμπες νέας γενιάς. Όσο και να γουστάρετε μάγκες την γκλαμουριά "άλλων" αυτοκινήτων και ότι και να βάλετε σε (κινεζο)xenon ούτε το φωτισμό ούτε το look του εργοστασιακού θα φτάσετε. Υπάρχει λόγος που αυτά δεν κάνουν ούτε 50 ούτε 100 ευρώ. Βάλτε τα όμως γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εικόνα σας στην πιάτσα με τις καφετέριες 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μια συγκεκριμένη-δοκιμασμένη πρόταση σε τέτοιες λάμπες;
Invader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ζιο10 δες τις osram night braker 110%.Haris_216:Σε φαναρι με προτζέκτορα αποδίδουν πολύ καλύτερα τα xenon γιατί το φως δεν σκορπίζεται.Εστω και αν είναι κινεζιές.Πάντως και γω προτιμώ λάμπες απλές εκτός αν υπάρχει εργοστασιακό xenon το οποίο δεν αξίζει τον κόπο λόγω τιμής και μόνο για την τοποθέτηση του μετά την αγορά του αυτοκινήτου. 1
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν θα διαφωνήσω. Απλά τις περισσότερες φορές οι "μετατροπές" δεν αφορούν σε προτζέκτορα αφού ένα τέτοιο φανάρι έχει εξ ορισμού καλό φωτισμό άρα σπάνια κανείς θα μπει στην διαδικασία να αλλάξει την πηγή
TeZaS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μια συγκεκριμένη-δοκιμασμένη πρόταση σε τέτοιες λάμπες; Ρώτησα κάτι γνωστούς και μου είπαν τα καλύτερα για αυτές http://www.powerbulbs.com/eu/product/philips-xtreme-vision-130-h1-twin Και απο μερικά βιντεάκια που είδα, είναι αρκετά καλές. Κατα 99% αυτές θα τσιμπήσω αλλα τέλος του μήνα γτ το έχω για βαψιμο
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) επειδη δεν το εχω ψάξει να πω την αλήθεια ουτε καν πρόσεξα ποτε τι φαναρια εχω, ποιος ειναι Οι καλύτερες λαμπες τυπου ξενον στο εμποριο? για οσο πιο λευκο φως γινεται. Y.G. όταν γράφεις απο κιν, οριακά γίνεσαι...ρόμπα, χαχαχα ποιος είναι λεω...Τονίζω πως δεν αλλάζω φανάρια, ούτε βάζω μπλιμπλικια κυκλώματα καλώδια και συναφή. Θέλω απλά λάμπες να αλλάξω ΑΝ υπάρχουν/συμφέρουν. Αν δεν αξιζει το κόπο, αφήνω τις εργοστασιακές. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από kanesaxo
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ρώτησα κάτι γνωστούς και μου είπαν τα καλύτερα για αυτές http://www.powerbulbs.com/eu/product/philips-xtreme-vision-130-h1-twin Και απο μερικά βιντεάκια που είδα, είναι αρκετά καλές. Κατα 99% αυτές θα τσιμπήσω αλλα τέλος του μήνα γτ το έχω για βαψιμο Σ' ευχαριστώ
dacourt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η7 Bright White light - Crystal vision αφού θες δύναμη στο φως, ΔΕΝ είναι χένον, είναι όμως αρκετά δυνατά και κάνουν τη διαφορά. Κάπου στα 20-25 ευρώ θα τα βρεις. έριξα μια ματιά κι έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα! Κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Παρακολουθώ αυτές τις "διαμάχες" για xenon ή συμβατικές εδώ και χρόνια και σε διάφορα, σχετικά ή άσχετα, φόρουμ. Οι μεν λένε ("λέμε" γιατί είμαι μέσα σε αυτούς) ότι στραβώνουν, ότι θέλουν προτζέκτορες, κλπ ενώ οι δε λένε ότι γουστάρουν xenon, ότι δεν ενοχλούν, κλπ. Το ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ ειλικρινά είναι το γιατί να θέλει κάποιος να βάλει xenon τη στιγμή μάλιστα που κάνει ΠΟΛΥ καλύτερη (και σίγουρη) δουλειά με συμβατικές λάμπες νέας γενιάς. Όσο και να γουστάρετε μάγκες την γκλαμουριά "άλλων" αυτοκινήτων και ότι και να βάλετε σε (κινεζο)xenon ούτε το φωτισμό ούτε το look του εργοστασιακού θα φτάσετε. Υπάρχει λόγος που αυτά δεν κάνουν ούτε 50 ούτε 100 ευρώ. Βάλτε τα όμως γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εικόνα σας στην πιάτσα με τις καφετέριες Καφετέριες.. κάγκουρες και γκόμενες χαχαχα 1
futureshock Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Narva Range Power White made in germany με 10-12 ευρω το σετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα