Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το "Any Dvd Creator"

οταν παω να γραψω ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους(ενω οταν παιζω στο πισι την ταινια φαινονται μια χαρα οι υποτιτλοι)εμφανιζονται στο dvd σαν κινεζικα...σαν τελειες.

Προσθετω τους υποτιτλους στο menu βαζω οτι ειναι ελληνικα αλλα κατι γινεται...!

Μηπως ξερει καποιος η τυχον εχει το ιδιο προγραμμα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το freemaker  όταν κατεβάζω υποτίτλους κάνω edit κ σώζω σε μορφή Unicode. Κατέβασε τους υποτίτλους άνοιξε με text documents μετά save as σε μορφή Unicode κ κάνε την διαδικασία όπως την κάνεις με το πρόγραμμα σου να δεις πρώτα. 

Σημείωση: όταν τελειώσεις την διαδικασία τρέξε την ταινία με το mediaplayer ή το vlc πριν κάψεις cd να δεις αν έχεις υποτίτλους. Επίσης μπορείς να περάσεις την ταινία σε ένα φλασακι (κοιτά να είναι κατω από 4gb το αρχειο σου) κ βαλε να παίξει στην tv σου

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό;

Κατι γινεται και τελικα οταν παιζω το (γραμμενο) dvd φαινονται σαν κινεζικα...!

Εγώ χρησιμοποιώ το freemaker  όταν κατεβάζω υποτίτλους κάνω edit κ σώζω σε μορφή Unicode. Κατέβασε τους υποτίτλους άνοιξε με text documents μετά save as σε μορφή Unicode κ κάνε την διαδικασία όπως την κάνεις με το πρόγραμμα σου να δεις πρώτα. 

Σημείωση: όταν τελειώσεις την διαδικασία τρέξε την ταινία με το mediaplayer ή το vlc πριν κάψεις cd να δεις αν έχεις υποτίτλους. Επίσης μπορείς να περάσεις την ταινία σε ένα φλασακι (κοιτά να είναι κατω από 4gb το αρχειο σου) κ βαλε να παίξει στην tv σου

Παντα τρεχω την ταινια σε vlc για να δω πως δουλευουν οι υποτιτλοι(αν ειναι ελληνικα αν ειναι συγχρωνισμενοι κ.τ.λ).

Εγω τις ταινιες μου τις εχω σε εξωτερικους δισκους αλλα ειναι φιλοι που σου ζητουν μια χαρη να τους γραψεις καποια ταινια......

Θα προσπαθησω να δοκιμασω αυτο που εγραψες...σε ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...