Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιχαλη επαθα το ιδιο.Εβαλα να παιξω. αναγνωρισε το δισκακι αλλα δεν ξεκινησε πεταξε ενα ερρορ 800 κατι δεν θυμαμαι.Εβγαλα τον δισκο και τωρα δεν διαβαζει κανεναν δισκο.Ουτε cd,dvd bluray.Λειζερ η ολοκληρη η μοναδα φταιει?

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιχαλη επαθα το ιδιο.Εβαλα να παιξω. αναγνωρισε το δισκακι αλλα δεν ξεκινησε πεταξε ενα ερρορ 800 κατι δεν θυμαμαι.Εβγαλα τον δισκο και τωρα δεν διαβαζει κανεναν δισκο.Ουτε cd,dvd bluray.Λειζερ η ολοκληρη η μοναδα φταιει?

ματακι χαλαει Ακη.

Δημοσ.

Μιχαλη ερωτηση αν γνωριζεις γιατι κατι δεν μου παει καλα.Ανοιξα το drive στο ps3.Παρατηρησα οταν βαζω το δισκακι στο drive δεν γυρναει καθολου το δισκακι και το λειζερ δεν βγαζει την κοκκινη ακτινα.Αν τα επαιξε το λειζερ ειναι φυσιολογικο να μην γυρναει ο δισκος καθολου?

Δημοσ.

Μιχαλη ερωτηση αν γνωριζεις γιατι κατι δεν μου παει καλα.Ανοιξα το drive στο ps3.Παρατηρησα οταν βαζω το δισκακι στο drive δεν γυρναει καθολου το δισκακι και το λειζερ δεν βγαζει την κοκκινη ακτινα.Αν τα επαιξε το λειζερ ειναι φυσιολογικο να μην γυρναει ο δισκος καθολου?

ναι ειναι φυσιολογικο.

αν ειναι χαλασμενο το ματι,πως θα δωσει εντολη να γυρισει το δισκακι?

σε slim παντως με χαλασμενα ματακια,δεν γυρναει καθολου το drive...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι αγορασα απο ebay νεο λειζερ και ηρθε στα καλα της η κονσολα.Διαβαζει τα δισκακια μια χαρα.

Ο πωλητης ειναι Link.png Site: ΑΥΤΟΣ

Εκανε σχεδον 1 μηνα να ερθει.Ηρθε το λειζερ σε κουτακι δικο του, αψογο ολοκαινουργιο.10 ευρω τελικη τιμη.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα προβλημα με το ps3 slim μου κανει θορυβο οταν βαζω παιχνιδι οταν το διαβαζει τι πρεπει να κανω ? Θελει να του καθαρισω το ματακι ? Οποτε βαζω παιχνιδι ζοριζετε να το διαβασει το διαβαζει αλλα κανει θορυβο αρκετο δεν προερχεται απο το fan.

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα προβλημα με το ps3 slim μου κανει θορυβο οταν βαζω παιχνιδι οταν το διαβαζει τι πρεπει να κανω ? Θελει να του καθαρισω το ματακι ? Οποτε βαζω παιχνιδι ζοριζετε να το διαβασει το διαβαζει αλλα κανει θορυβο αρκετο δεν προερχεται απο το fan.

ετοιμασου για αλλαγη λειζερ...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

...

με τοσα βρισκεις σιγουρα ολοκληρο ps3 αλλα yold και αμα ψαξεις λιγακι βρισκεις και απροβληματιστο! δεν συμφερει με την καμια να αγορασεις drive με 35-55 ευρω!

Δημοσ.

με τοσα βρισκεις σιγουρα ολοκληρο ps3 αλλα yold και αμα ψαξεις λιγακι βρισκεις και απροβληματιστο! δεν συμφερει με την καμια να αγορασεις drive με 35-55 ευρω!

μια χαρα τιμη ειναι,αν υπολογισεις την αγορα για λειζερ,κοστιζει 40 ευρω(για σλιμ που ανεφερε ο φιλος το προβλημα)

Δημοσ.

μια χαρα τιμη ειναι,αν υπολογισεις την αγορα για λειζερ,κοστιζει 40 ευρω(για σλιμ που ανεφερε ο φιλος το προβλημα)

Κάτσε φίλε γιατί μπερδεύτηκα τώρα ,εσυ λες πως συμφέρει η αγορά σκέτου drive με 35-55 ευρω;

Οπως αυτο που παρεθεσε ο συμφουριτης πιο πανω... εγω πιστευω πως συμφερει να παρεις με τα ιδια λεφτα μια κονσολα yold και απλα να βγαλεις το drive της(το yold σχετιζεται με τις μνημες ετσι; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...