Mr_Terror Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 οταν εξασθενισει το laser αυτο το προβλημα εχει.Μερικα δισκακια τα διαβαζει μερικα δεν μπορει. Ειναι κλασικο προβλημα οταν το λειζερ εχει χαλασει. Στην περιπτωση σου, αν εβαλε καινουργιο ανταλλακτικο πρεπει να λειτουργει αψογα και να διαβαζει ολα τα δισκακια. Δεν μπορω να γνωριζω τι συμβαινει, γιαυτο δεν θα κατηγορησω το καταστημα.Παντως πρεπει να τους το πας πισω να το κοιταξουν. Και τσεκαρε αν εχεις ταινιες bluray βαλε να δεις αν παιζουν η εχεις το ιδιο προβλημα με τα παιχνιδια. 1
propatzis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 παιδες κανατε τπτ για το blueray? το αλλαξατε μονοι σας ή το πηγατε σε τεχνικο?
mikele13- Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 παιδες κανατε τπτ για το blueray? το αλλαξατε μονοι σας ή το πηγατε σε τεχνικο? αν εισαι Αθηνα,φερτο να το αλλαξουμε.
propatzis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 οχι δυστυχως δεν ειμαι αθηνα. Δεν με ανησυχει ο τροπος τοσο,γτ οπως ειπα πιανουν τα χερια μου,αλλα με φοβιζει η συμβατοτητα. εμενα το μοντελο μου ειναι CECH 3004A. Το link που ειχε παραθεσει ο mtzs δεν ανοιγει...Μπορεις να μου πεις ποιο κανει για μενα?επειδη καταλαβα οτι σκαμπαζεις... Η' αν μπορεις στειλε μου inbox ποσο θα μου κοστισει σε εσενα.
mtzs Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πας στο "ευαγγελιο" του PS3 http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive Βλεπεις ποιο drive αντιστοιχει στα CECH3004 (30XX) Για σενα συμβατα ειναι τα KES-450E και KES-470A. (συμβατα με μηχανισμο ΚΕΜ-450ΕΑΑ) Ψαχνεις για τα συγκεκριμενα μοντελα στο ebay η εδω http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=kes450E&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akes450E (ενδεικτικα τα εβαλα, ψαξε και στο ebay.de η στο skroutz) 3
dimi5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ps3 error reading disks Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ3 μου,σαν επαιζα ενα παιχνιδι στο πσ3 κολλησε το παιχνιδι και το εκλεισα απο την πριζα..μετα που πηγα να το ξεκινησω δεν μου αναγνωριζει τπτ δλδ ουτε πσ3 παιχνιδια ουτε cd,dvd etc.. και εχω παρατηρησει οτι δεν γυρναει μεσα ο δισκος δεν ακουω τπτ εσπασε τπτ μεσα απο το πσ3 ? παρακαλω οσοι γνωριζουν να με βοηθησουν ευχαριστω!
dimi5 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καποιος να με βοηθησει...????????????
mikele13- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 το πιο φυσιολογικο μου ακουγεται ματακι λειζερ. αν θελεις φερτη να της ριξω μια ματια.
dimi5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 το πιο φυσιολογικο μου ακουγεται ματακι λειζερ. αν θελεις φερτη να της ριξω μια ματια. αν γνωριζεις ειναι ακριβο αυτο το ματακι λειζερ?
mikele13- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αν γνωριζεις ειναι ακριβο αυτο το ματακι λειζερ? 30 εως 40 ευρω αγορα.
dimi5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 30 εως 40 ευρω αγορα. πω... ευχαριστω παντος. ειναι σιγουρο οτι ειναι το ματακι του λαζερ ετσι? οταν τοπο8ετο ενα παιχνιδι μεσα ακουγετε ενας ηχος 3 φορες και τοτε τιποτα
mikele13- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πω... ευχαριστω παντος. ειναι σιγουρο οτι ειναι το ματακι του λαζερ ετσι? οταν τοπο8ετο ενα παιχνιδι μεσα ακουγετε ενας ηχος 3 φορες και τοτε τιποτα ναι προσπαθει το drive να διαβασει αλλα δεν...
dimi5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ναι προσπαθει το drive να διαβασει αλλα δεν... σε ευχαριστω και παλι θα αγορασω απο το ebay το ματακι και θα το αλλαξω
mikele13- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 σε ευχαριστω και παλι θα αγορασω απο το ebay το ματακι και θα το αλλαξω μπορεις και απο Ελλαδα να το παραγγειλεις. αν σε ενδιαφερει,στειλε πμ να σου δωσω πληροφοριες.
dimi5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεις και απο Ελλαδα να το παραγγειλεις. αν σε ενδιαφερει,στειλε πμ να σου δωσω πληροφοριες. φιλε ειμαι απο Κυπρο αρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα