ippoiord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πρόβλημα με ps3 Γεια σας φίλοι μου. Τους τελευταίους μήνες έχω ένα πρόβλημα με το ps3 που με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα , κάθε φορά που βάζω οποιοδήποτε παιχνίδι (όχι στις ταινίες) αργεί να το διαβάσει πολύ. Και εξηγούμαι . Βάζω το παιχνίδι, περιμένω κοντά στα 20-30 δευτερόλεπτα, και κάνει έναν περίεργο θόρυβο. Μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματά την προσπάθεια να το διαβάσει χωρίς κανένα μήνυμα για error. Έπειτα βγάζω και ξαναβάζω το παιχνίδι κοντά στις 30 φορές με τον χρόνο που κρατά η διαδικασία να είναι κάθε φορά και μικρότερος μέχρι να φτάσουμε μετά από 20 λεπτά κούρασης στο να εκμηδενιστεί ο χρόνος αυτός και να μπει τελικά κανονικά το παιχνίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε το πρόβλημα και αν μπορείτε να προτείνετε τρόπους για την επίλυσή του. Αν όχι θα μου άρεσε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα για να πάω το ps3 για service στην Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και ελπίζω σε κρίσιμες απαντήσεις
mikele13- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γεια σας φίλοι μου. Τους τελευταίους μήνες έχω ένα πρόβλημα με το ps3 που με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα , κάθε φορά που βάζω οποιοδήποτε παιχνίδι (όχι στις ταινίες) αργεί να το διαβάσει πολύ. Και εξηγούμαι . Βάζω το παιχνίδι, περιμένω κοντά στα 20-30 δευτερόλεπτα, και κάνει έναν περίεργο θόρυβο. Μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματά την προσπάθεια να το διαβάσει χωρίς κανένα μήνυμα για error. Έπειτα βγάζω και ξαναβάζω το παιχνίδι κοντά στις 30 φορές με τον χρόνο που κρατά η διαδικασία να είναι κάθε φορά και μικρότερος μέχρι να φτάσουμε μετά από 20 λεπτά κούρασης στο να εκμηδενιστεί ο χρόνος αυτός και να μπει τελικά κανονικά το παιχνίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε το πρόβλημα και αν μπορείτε να προτείνετε τρόπους για την επίλυσή του. Αν όχι θα μου άρεσε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα για να πάω το ps3 για service στην Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και ελπίζω σε κρίσιμες απαντήσεις Aλλαγη ματακι λειζερ και θα εισαι κομπλε. και να μην το πας σε μαγαζι ,θα σου πιασουν τον λωκο. 1
Chris92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 υπαρχουν κατι cd καταλληλα για να καθαριζουν το ματακι του λειζερ σε στεροφωνικα κλπ.ΘΑ σου προτεινα να το δοκιμασεις
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δυο τινα εχεις: 1. Ανοιγεις το PS3 και μετα το BD Drive και δοκιμαζεις καθαρισμα με ισοπροπυλικη αλκοολη. 2. Αν δε πιασει τοτε παραγγελνεις απο ebay αλλο laser που να κανει για το συγκεκριμενο μοντελο του PS3 που εχεις. Προσεξε να ειναι συμβατο το CECH number με το code του LASER Λιστα αντιστοιχισης εχει εδω http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive 2
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το cd καθαρισμου φακων δεν δουλευει στο πς3. Το εχω δοκιμασει. Το να ανοιξεις το drive μονος σου χωρις να γνωριζεις δεν στο συνιστω γιατι περαν της ζημιας που μπορεις να κανεις , αν σου φυγουν τα γραναζια του eject απο την θεση τους ποτε δεν θα βρεις πως κουμπωνουν. Τωρα ισως θελει φακους ισως καθαρισμα ισως και adjust οι φακοι. Ενος φιλου που αλλαξα φακους τους αγορασαμε 30€ και το ιδιο μαγαζι ,γνωστο για τετοιες δουλειες ηθελε 70€ για φακους συν αντικατασταση συν μεταφορικα. Αν ξερεις καποιον που μπορει καλυτερα μονος σου
ippoiord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Aλλαγη ματακι λειζερ και θα εισαι κομπλε. και να μην το πας σε μαγαζι ,θα σου πιασουν τον λωκο. υπαρχουν κατι cd καταλληλα για να καθαριζουν το ματακι του λειζερ σε στεροφωνικα κλπ.ΘΑ σου προτεινα να το δοκιμασεις Δυο τινα εχεις: 1. Ανοιγεις το PS3 και μετα το BD Drive και δοκιμαζεις καθαρισμα με ισοπροπυλικη αλκοολη. 2. Αν δε πιασει τοτε παραγγελνεις απο ebay αλλο laser που να κανει για το συγκεκριμενο μοντελο του PS3 που εχεις. Προσεξε να ειναι συμβατο το CECH number με το code του LASER Λιστα αντιστοιχισης εχει εδω http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive Το cd καθαρισμου φακων δεν δουλευει στο πς3. Το εχω δοκιμασει. Το να ανοιξεις το drive μονος σου χωρις να γνωριζεις δεν στο συνιστω γιατι περαν της ζημιας που μπορεις να κανεις , αν σου φυγουν τα γραναζια του eject απο την θεση τους ποτε δεν θα βρεις πως κουμπωνουν. Τωρα ισως θελει φακους ισως καθαρισμα ισως και adjust οι φακοι. Ενος φιλου που αλλαξα φακους τους αγορασαμε 30€ και το ιδιο μαγαζι ,γνωστο για τετοιες δουλειες ηθελε 70€ για φακους συν αντικατασταση συν μεταφορικα. Αν ξερεις καποιον που μπορει καλυτερα μονος σου Ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Αφού το (εύκολο) CD καθαρισμού δεν δουλεύει και με δεδομένο ότι δεν ξέρω και πολλά από την δομή του ps3 και αν το κάνω μόνος μάλλον θα το χαλάσω παραπάνω θα το πάω υποχρεωτικά σε μαγαζί με τις ανάλογες πιασοκώλικες συνέπειες. Αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί προτείνετε
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 EBW. Απο κει πηρα τα λενς 30ε και για να τα περασουν αυτοι θελαν 70ε συν μεταφορικα στα 80ε. Εσυ διαλεγεις...
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μιλα με τον Μικελε Κατεχει το θεμα καλα Ασε τα EBW 1
bilxas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 χαλασμενο ps3 περιεργα πραγματα Καλησπερα παιδεια της τελευταιες μερες αντιμετοπιζει ενας φιλος μου ενα προβλημα με το ps3. ολα χεκινησαν μια ενδομαδα πριν οταν αρχιζε το ps3 να μην παιζει τα games κατευθειαν τα επαιζε με την 7 8 9 10 φορα ρωτησαμε απο εδς και απο κει και ολοι μας ειπαν οτι ειναι το λειζερ της κονσολας ειναι ps3 super slim 40GB και εχει παιχει 1 χρονο και ....οποτε τελειωσε και η εγγυηση...πηγαμε σ ενα μαγαζι για να κανει αντικατασταση του λειζερ...ολα ωραια εγινε η αντικατασταση ολα οκ βαζει ο ανθρωπος μπροστα μας 2 games το προ 2015 και ενα αλλο το οποιο δεν το θυμαμαι και επεξαν κανονικα..παμε σπιτι συνδεει ο φιλος μου την κονσολα πει να βαλει το resident evil revelations 2 για να συνεχισει απο εκει που το ειχε αφησει και του εβγαλε στην οφονη με το που πατησε το κουμπι για να ξεκινησει {an error occurred during the start operation[80010514] και του λεει οτι το cd ειναι βρομικο η κατεστραμενο....δοκιμασε και το dark souls 2 που εχει παλι ακριβως το ιδιο μηνυμα δοκιμασε και ενα αλλλο το οποιο δεν το θυμαμαι αυτη την στιγμη παλι το ιδιο μηνυμα ειχε και το resident evil to 6 τελευταιο game που ειχε δοκιμασε και αυτο και ηταν το μονο που επαιξε απο ολα....μπορει καποιος αν ξερει να μου πει τι συνβαινει η αν ειχε καποιο παρομιο προβλημα αν το ελυσε ειναι σαν τα παιζει οτι γουσταρει και το λειζερ ειναι καινουργιο,,,
mikele13- Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το error εχει να κανει με το drive. κανε μια προσπαθεια και σβησε τα Game Data απο τα παιχνιδια που δεν παιζουν κ μετα μπες safe mode https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/1488/~/safe-mode-on-ps3 και επελεξε την 3η και 4η επιλογη. και δοκιμασε ξανα να τα τρεξεις
bilxas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το εκανα τιποτα μηπως επειδη αλλαξαμε κεφαλη εγινε κατι με το filmware του ps3 με κανα driver του software του ps3 ? εχει πανω το τελευταιο filmware 4.70 λεω αν το ξανα περασω μεσω usb σαν να κανω re-install θα παθει κατι θα κλαταρει....???
mikele13- Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το ματακι δεν εχει να κανει με το firmware. μονο αν εχει αλλαχτει ολο το drive. αλλα λες οτι δοκιμασε δικα του cd και επαιξαν κανονικα... αν εχει φιλος σου ps3 δοκιμασε τα cd που δεν σου παιζουν, να δουμε τι φταιει.
bilxas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 στο μαγαζι που του αλλαξανε το ματακι του εβαλε 2 παιχνιδια για τεστ τα παιχνιδια ηταν αυτου νου που ειχε το μαγαζι...οταν γυρισαμς σπιτι και δοκιμασε τα δικα του απο τα 4 παιχνιδια που εχει του επαιξε μονο το ενα παιχνιδι τα αλλα 3 που βγαζουν αυτο το μυνημα.. Γ αυτο που λες μονο αν εχει αλλαχτει ολο το drive. τι ενοοεις?
Mr_Terror Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εννοει να αλλαξεις ολοκληρη την μοναδα drive. Το παλιο λειζερ στο εδωσε? 2 περιπτωσεις παιζουν.Το λειζερ που εβαλε ειναι προβληματικο, η διορθωσε αυτο που ειχε η κονσολα,(αν γινεται αυτο οπως στο λειζερ του xbox360) και διαβαζει επιλεκτικα τα δισκακια. 1
bilxas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το παλιο λειζερ το εχει αυτος αλλα ειπε οτι κατι επαιζε και με ενα προβληματικο πυρακι και οτι το διορθωσε αλλα μπορει και να φταει αυτο και οτι θα βρει ενα original να το βαλει πανω αν δεν παιξει και ετσι θα του βαλει το παλιο ματι πανω και θα του δωσει τα χρηματα πισω.. πως γινεται να βαζεις το resident evil revelations 2 και να μην πεζει να βαζεις dark souls 2 να μην πεζει και να βαζεις resident evil 6 και να πεζει κανονικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα