Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρεις το logic board του δικού σου drive και θα το βάλεις στο νέο drive. Προσοχή!Το 99% των περιπτώσεων δεν γνωρίζει πως να ξεκουμπώσει τα κλιπάκια των ribbon και τα καταστρέφει. Δυστυχώς είναι σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όταν τα καταστρέφουν λένε ότι το drive που αγόρασαν δεν δουλεύει, όμως είτε έχουν καταστρέψει το κλίπ στη μητρική (που δεν φτιάχνει) ή έχουν καταστρέψει το ίδιο το ribbon.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόβλημα ανάγνωσης games με PS3

Hello! Εχω ενα προβλημα με το PS3...Εχω το PS3 slim 250/h 320 gb...δεν γνωριζω ακριβως...Το προβλημα ξεκινησε οταν πηγα να εγκαταστησω μεσω USB καποια Patch για PRO2012,απο εκει και περα μολις εβαλα το Game μεσα για να παιξω δεν το διαβαζε...και εκανε εναν ηχο σαν να το πεταει εξω αλλα δεν το πεταγε...Οταν ομως δοκιμασα το PRO2010..Το διαβαζε και μπορουσα να παιξω...αλλα δεν το διαβαζει παντα...η ΠΧ το ΝΒΑ μολις το βαζω το διαβαζει αλλα μετα απο καποια λεπτα με πεταει στο MENU...Με τις ταινιες ειμαι μια χαρα και τα CD MUSIC τα διαβαζει ολα μια χαρα, το εκανα Format αλλα και παλι τιποτα..Δεν γνωριζω τι μπορει να φταει...καποια ατομα μου εχουν πει οτι ειναι το LASER..αλλα δεν ξερω...υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι ΠΧ σαν σκονη πολυ? 'η καποιος ιος απο THEMES και τα PATCH που πηγα να εγκαταστησω?Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας βοηθησει,Ειμαι νεος στο Forum..Και συγνωμη αν ανοιξα αυτο το POST καπου αλλου...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν λεω κοτσανα αλλα δοκιμασες να το γυρισεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πως ακριβως?..αλλα θα παιξει ρολο αυτο στο να διαβασει τα games?..καποια παιδια μου ειπαν οτι μπορει και να εχει μαζεψει πολυ σκονη...δεν ξερω αν εχετε και αλλες λυσεις που μπορουν να βοηθησουν...ευχαριστω

Δημοσ.

Σαυτο οντως ειναι λιγο ακυρο! Δοκιμασε ομως δεν χανεις κατι!

Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη πως το κανεις!

Δες στα settings καπως restore system defaults λεει...δεν ειμαι καθολου σιγουρος!

Δημοσ.

Θα ρωτησω κ εναν φιλο που ειχε παρομοιο προβλημα να μου πει τι εκανε!

Ελπιζω να βρεθει λυση!

Επισης το ps3 ποσο καιρο το εχεις;;;

Δημοσ.

Ισως πρεπει να το ανοιξεις (αφου δν θα εχει κ ποια εγγυηση) κ να το καθαρισεις! Οπως ειπαν κ σε προηγουμενα ποστ μπορει να εχει μαζεψει σκονη!

Ο φιλος μου που το επαθε το ανοιξε κ το καθαρισε γτ ειχε μαζεψει κ στη συνδεση του blu-ray (κ γιαυτο μια του επαιζε κ μια οχι) κ ολα καλα!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εξαρτατε τι μοντελο εχει πια γενια φατ εχει

μπορει να το φτιαξει και θα του παει πολυ λιγοτερο απο το να αγορασει καινουργιο

Δημοσ.

ανταλακτικο πρεπει να αγορασεις και να το τοποθετησεις

αν ξερεις να κανεις μονος σου την δουλεια θα σου βγει φθηνα

δες πιο μοντελο πσ3 εχεις και πατα αναζητησει στο google για πσ3 bluray drive

η μεταχειρισμενο η καινουργιο απο κανα ονλινε μαγαζι

το drive που θα παρεις θα πρεπει να ειναι απο το ιδιο μοντελο ps3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...