rikos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σας εχω ενα PS3 40gb firmware 4.1 και εχω ενα προβλημα με τα DVD.....ενω βαζω DVD ταινια παιζει κανονικα ..ομως οταν βαζω DVD παιχνιδιου δεν κανει τιποτα δεν το κανει loading.... καλημερα φιλε και εγω εχω το ιδιο ακριβος προβλημα ...και μαλλον απο εβδομαδα θα παραγιλω απο ebay το laser με 30 ευρω καινουργιοκιτα και για το δικο σου στο ebay(εγω εχω το KES 450A απο το σλιμ)
andreas84gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 προβλημα με blue ray player ps3 fat 60 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι με το ps3 μου.εχω το παλιο μοντελο το fat με τις 4 usb κ τα cart reader κ οταν βαζω παιχνιδι η ταινια η γενικα καποιο cd η blue ray δεν αναγνωριζει το δισκακι,αναβει το μπλε λαμπακι κανονικα αλλα δεν εμφανιζει το εικονιδιο.η κονσολα κατα αλλα δουλευει μια χαρα.μαλλον εχει χαλασει το blue ray player του.το καθαρισα με ενα υγρο το ματακι αλλα τιποτα παλι.μπορει να φτιαχτει?αν παρω απο ebay ενα blue ray player για ps3 ιδιο μοντελο με ιδιο κωδικο με το χαλασμενο μου θα το αναγνωρισει το ps3 ξερετε??τι μπορουμε να κανουμε?ευχαριστω
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 τι τιμη τον βρισκεις το bluray player?με κανα 90ρικο στο αλλαζει η ebw
andreas84gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 το εχω βρει με 55 ευρω.το θεμα ειναι αν θα το δεχεται το ps3
mtzs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Για ψαξε περι remarry BDROM στο ιντερνετ Αν χαλασει το drive στο ΠΣ3, απ οσο ξερω πρεπει να "παντρεψεις" στην κονσολα το νεο drive για να το αναγνωριζει. Αν εισαι σε firmware > 3.55 δε ξερω κατα ποσο και αν μπορεις να το κανεις, η με ποιο τροπο γινεται και αν χρειαζεται remarry. Παλια σε 3.40 ειχα αλλαξει ενος φιλου και επρεπε να κανω downgrade σε 3.15 (γινοταν ευκολα μεσω factory service mode) για να αλλαξω το drive και να το κανω remarry με την μητρικη. Οποτε ψαξτο λιγο τι γινεται για να μη μπαινεις σε ασκοπες διαδικασιες ειδικα αν εισαι >3.55. Αν εισαι κατω απο 3.55 το κανεις ανετα γιατι μπορεις να μπεις FSM και να πας 3.15
lak10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Για ψαξε περι remarry BDROM στο ιντερνετ Αν χαλασει το drive στο ΠΣ3, απ οσο ξερω πρεπει να "παντρεψεις" στην κονσολα το νεο drive για να το αναγνωριζει. Αν εισαι σε firmware > 3.55 δε ξερω κατα ποσο και αν μπορεις να το κανεις, η με ποιο τροπο γινεται και αν χρειαζεται remarry. Παλια σε 3.40 ειχα αλλαξει ενος φιλου και επρεπε να κανω downgrade σε 3.15 (γινοταν ευκολα μεσω factory service mode) για να αλλαξω το drive και να το κανω remarry με την μητρικη. Οποτε ψαξτο λιγο τι γινεται για να μη μπαινεις σε ασκοπες διαδικασιες ειδικα αν εισαι >3.55. Αν εισαι κατω απο 3.55 το κανεις ανετα γιατι μπορεις να μπεις FSM και να πας 3.15 φιλε και γω που θελω να αλλαξω drive τι πρεπει να κανω εχω το τελευταιο firmware (4.11) εχω το 80GB PS3
mtzs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δε ξερω τι διαδικασιες θελει σε τελευταιο firmware πρεπει να βρεις το συμβατο μοντελο πρωτα απο εδω http://www.ps3devwiki.com/wiki/Bluray_Drive και μετα να ψαξεις τι γινεται με το remarry αν χρειαζεται η οχι σε αυτο το firmware Απο μια προχειρη ματια που εριξα δεν υπαρχει remarry για 4.11 Στο ebw δε ξερω πως το κανουν η αν υπαρχει αλλος τροπος, η αν κανουν downgrade και remarry Η μονη λυση ειναι downgrade σε 3.55 και μετα remarry (βγηκε πλεον τροπος για να γινεται απευθειας το remarry σε 3.55 χωρις να χρειαζεται να πας σε 3.15) http://psx-scene.com/forums/content/update-remarry-blu-ray-drive-3-15-3-50-3-55-guide-no-need-downgrade-2028/
lak10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 τελικα πηρα μονο lens 25 λιρες απο ebay. μια ερωτηση αυτο τι ειναι http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Sony-PS3-Laser-Lens-Deck-KES-410A-KES-410ACA-KEM-410ACA-KEM-410AAA-/220918096587?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item336fbea2cb
mtzs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ειναι το deck + LENS για τα 40αρια + 80αρια με 2 usb ports που εχουν dual lens (διπλο ματακι - ενα για blueray + ενα για dvd) τα πρωτα 60αρια ειχαν single lens Ελεγξες αν αυτο που πηρες ειναι συμβατο με το δικο σου drive? Λογικα πρεπει να ειναι αναλογο με αυτο που εδειξες
gaszer1967 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 File egw einau i deutera fora pou pathenw ylod.koita.otu provlima exeis pigeneto stu sony.gia emena ayto einau to sosto.kai tha doune mipos mporoun na to ftiaksoun
lak10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ειναι το deck + LENS για τα 40αρια + 80αρια με 2 usb ports που εχουν dual lens (διπλο ματακι - ενα για blueray + ενα για dvd) τα πρωτα 60αρια ειχαν single lens Ελεγξες αν αυτο που πηρες ειναι συμβατο με το δικο σου drive? Λογικα πρεπει να ειναι αναλογο με αυτο που εδειξες να ι ειναι συμβατο εγω φοραω lens 410A Τωρα τπ deck εχει και τον μηχανισμος που βγαζει εξω το cd?
mtzs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ναι το deck ειναι ο μηχανισμος. αν αλλαξεις μονο το lens δε χρειαζεται να κανεις remarry.
lak10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 βασικα αποφασισα να αλλαω και το deck καθως μου βγαινει 31 λιρες εναντι 23 που βγαινει σκετο το lens αμα αλλαξω και deck θα χρειαστω remarry ?
mtzs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δε ξερω πως ερχονται αυτα του ebay. αν ερχονται με την logic board του deck ναι θα χρειαστεις remarry. αν ειναι χωρις logic board δε χρειαζεσαι remarry. πρεπει να ρωτησεις τον προμηθευτη γι αυτο Απ οτι ειδα στη φωτογραφια δε βλεπω παντως την logicboard. οποτε μαλλον δε θα χρειαστεις remarry χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου Οριστε ενα βιντεο να δεις τι ειναι η logic board. αυτη πρεπει να γινει paired (married) με τη μητρικη για να αναγνωριζει η μητρικη το BR drive. http://www.youtube.com/watch?v=hBAqaPQFXWU
lak10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δε ξερω πως ερχονται αυτα του ebay. αν ερχονται με την logic board του deck ναι θα χρειαστεις remarry. αν ειναι χωρις logic board δε χρειαζεσαι remarry. πρεπει να ρωτησεις τον προμηθευτη γι αυτο Απ οτι ειδα στη φωτογραφια δε βλεπω παντως την logicboard. οποτε μαλλον δε θα χρειαστεις remarry χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου Οριστε ενα βιντεο να δεις τι ειναι η logic board. αυτη πρεπει να γινει paired (married) με τη μητρικη για να αναγνωριζει η μητρικη το BR drive. http://www.youtube.com/watch?v=hBAqaPQFXWU Φιλε ευχαριστω πολυ εισαι πολυ κατατοπειστικος Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα