StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 1:40 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε Έχω ισοπροπυλική θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ 5 ώρες πριν, toyo73 είπε Καταφερες κατι; Προσοχη αν χρειαστει να αλλαξετε laser,μην αλλαξετε ολο το drive. Τα Ps3 Fat και καποια slim εχουν "παντρεμενη" τη μητρικη με την θυγατρικη πλακετα. Αν αλλαξετε drive χωρις να κανετε swap τις πλακετες δε θα δουλεψει.
toyo73 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Προσοχη αν χρειαστει να αλλαξετε laser,μην αλλαξετε ολο το drive. Τα Ps3 Fat και καποια slim εχουν "παντρεμενη" τη μητρικη με την θυγατρικη πλακετα. Αν αλλαξετε drive χωρις να κανετε swap τις πλακετες δε θα δουλεψει. Την πατησα και με αυτο.Το πεταξα το χαλασμενο και μετα τον μπουλo με το καινουργιο.Ειχα διαβασει κατι οδηγους, με κατι κολπα με το psp.Αλλα δεν καταφερα να κανω το "παντρεμα". Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από toyo73
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Την πατησα και με αυτο.Το πεταξα το χαλασμενο και μετα τον μπουλo με το καινουργιο.Ειχα διαβασει κατι οδηγους, με κατι κολπα με το psp.Αλλα δεν καταφερα να κανω το "παντρεμα". Το εχω κανει εγω χωρις psp σε slim ( δεν ξερω τι εννοεις ) . Μου πηρε κατι ωρες βεβαια μεχρι να βρω τα πατηματα,αλλα δουλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα