gazp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα έλεγα με τά χρήματα που θα έδινες για laser/downgrade να πάρεις μία σλιμ πού γίνεται downgrade. Δεν λεω να κανω και τα 2 ταυτοχρονα καθ οτι αν καταφερω να βαλω CFW δε θα χρειαζομαι drive. Ενα απ τα 2 σκεφτομαι, οποιο με συμφερει καλυτερα οικονομικα... Να δωσει 80 ευρω για κονσολα και να του μεινει δηλαδη και η παλια? Λαθος σκεπτικο νομιζω. Εαν βαλει cfw δε θελει drive. Gazp τειλε μου pm να σου πω ενα παιδι που αναλαμβανει τσιπαρισματα. Σου εστειλα
mikele13- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μήν ξεχνάτε είναι ή 60αρα θέματα με θερμοκρασίες.... webparts τό γνωρίζω ότι χωρίς "laser" παίρνει cfw. Αν θέλει drive δεν έχει πολλές επιλογές.
webparts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνησω εν μερει,γιατι δεν ειναι μονο η 60 που εχει θεματα με θερμοκρασιες. Λεγανε οτι μονο οι 80ρες αντεχουν,αλλα εχω ενα δωματιο γεματο πλαστικα και καμενες μητρικες που λενε το αντιθετο. Προς το παρων μονο οι superlim αντεχουν,οποτε αν ειναι να πας σε αλλη κονσολα πας σε superslim,οχι slim. Gazp για δοκιμασε να βαλεις μια ταινια και πες μας αν τη βλεπει. 99% θελει laser.
gazp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ... Gazp για δοκιμασε να βαλεις μια ταινια και πες μας αν τη βλεπει. 99% θελει laser. Ηλιθια ερωτηση ισως, αλλα επειδη πρωτη φορα εχω playstation, ταινια οτι να ναι? Η πρεπει το δισκακι να ειναι blu-ray? Bλεπω κατι βιντεακια στο Youtube για το πως αλλαζεις laser, εχει μερικα δυσκολα σημεια και φοβαμαι να το κανω μονος μου. Τελος, επειδη δεν ειχα games για να δοκιμασω την κονσολα, δεν ξερω ακριβως τι προβλημα εκανε σ αυτον που μου τη χαρισε (αν ακουγοταν θορυβος, αν γυρναγε το δισκακι, αν εχει κοπει τιποτε απο μεσα γιατι δοκιμασε να την ανοιξει μονος του κλπ...)
webparts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να μην ειναι bluray.Πανευκολη η αλλαγη του laser. Βαλε και μουσικο cd αν δεν εχεις απλο dvd.
mikele13- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Θα διαφωνήσω ότι οι superslim είναι οι πιο ανθεκτικές κονσόλες. Στα κάμποσα χρόνια πού ασχολούμαι με τίς κονσόλες οι σλιμ είναι τά καλύτερα μοντέλα. Είτε από θέμα ποιότητας υλικών, είτε από θερμοκρασίες, είτε από βλάβες γενικά. Φατ και superslim μονίμως βλάβες είτε ylod,είτε laser, είτε οτιδήποτε άλλο. 2
gazp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν δοκίμασα και με ταινια και με μουσικό cd ...και τιποτε απολύτως. Μπαίνει και βγαίνει το dvd στο drive, δεν ακούγεται κάποιος θόρυβος αλλα δεν εμφανίζεται ούτε στο xmb ούτε στο music/video. Δεν ξερω καν αν γυρνάει το δισκάκι μέσα.... Εντιτ: Γυρνάει αλλα τιποτε
webparts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Θα διαφωνήσω ότι οι superslim είναι οι πιο ανθεκτικές κονσόλες. Στα κάμποσα χρόνια πού ασχολούμαι με τίς κονσόλες οι σλιμ είναι τά καλύτερα μοντέλα. Είτε από θέμα ποιότητας υλικών, είτε από θερμοκρασίες, είτε από βλάβες γενικά. Φατ και superslim μονίμως βλάβες είτε ylod,είτε laser, είτε οτιδήποτε άλλο. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε λοιπον. Λοιπόν δοκίμασα και με ταινια και με μουσικό cd ...και τιποτε απολύτως. Μπαίνει και βγαίνει το dvd στο drive, δεν ακούγεται κάποιος θόρυβος αλλα δεν εμφανίζεται ούτε στο xmb ούτε στο music/video. Δεν ξερω καν αν γυρνάει το δισκάκι μέσα.... Εντιτ: Γυρνάει αλλα τιποτε Πιθανοτατα ειναι το laser,αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Θα τα συζητησουμε pm τα υπολοιπα.
gazp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασα να ανοιξω το Store, μου εμφανισε το Logo και μετα μαυρη οθονη...Το οτι δε φαινεται το cd/dvd στο xmb να υποθεσω οτι ειναι επειδη δε διαβαζεται απ το laser?
Getta Robo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θα διαφωνήσω ότι οι superslim είναι οι πιο ανθεκτικές κονσόλες. Στα κάμποσα χρόνια πού ασχολούμαι με τίς κονσόλες οι σλιμ είναι τά καλύτερα μοντέλα. Είτε από θέμα ποιότητας υλικών, είτε από θερμοκρασίες, είτε από βλάβες γενικά. Φατ και superslim μονίμως βλάβες είτε ylod,είτε laser, είτε οτιδήποτε άλλο. Ετσι ειναι. Η σειρα αντοχης/ποιοτητας ειναι Slim >> Classic > > > > > > Superslim. Πολυ κακοσχεδιασμενα τα Superslim και με τραγικα ποσοστα αυτων να εχουν μη αναστρεψιμα προβληματα. Τα Superslim ειναι φοβερα κυριως για να μαζευουν σκονη.
Black9Wolf8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους.. έχω ενα ps3 super slim και δεν μου παίζει τα παιχνίδια το έχω να μπαινω στο youtube μόνο.. αξίζει να το κάνω να αλλάξω OEM Lazer και αν ναι ποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό παίρνει γιατί ένας γνωστός με είπε οτι δεν είναι ίδιο με το ps3 fat..
postfire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε Καλησπέρα σε όλους.. έχω ενα ps3 super slim και δεν μου παίζει τα παιχνίδια το έχω να μπαινω στο youtube μόνο.. αξίζει να το κάνω να αλλάξω OEM Lazer και αν ναι ποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό παίρνει γιατί ένας γνωστός με είπε οτι δεν είναι ίδιο με το ps3 fat.. τι cech λεει απο πισω για να εισαι σιγουρος τι φοραει πριν κανεις οτιδηποτε κανε ενα καθαρισμο στο λειζερ(ματακι) με καθαρο οινοπνευμα και μια μπατονετα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από postfire 2
webparts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε Καλησπέρα σε όλους.. έχω ενα ps3 super slim και δεν μου παίζει τα παιχνίδια το έχω να μπαινω στο youtube μόνο.. αξίζει να το κάνω να αλλάξω OEM Lazer και αν ναι ποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό παίρνει γιατί ένας γνωστός με είπε οτι δεν είναι ίδιο με το ps3 fat.. Αρχικα δοκιμασε να το καθαρισεις με ελαχιστο οινοπνευμα και μπατονετα. Μετα πρεπει να ψαξεις για συμβατο laser. Απο fat σιγουρα δεν κανει,οπως μπορει και να μην κανει απο οποιοδηποτε super slim. Σιγουρα εχουν βγει 2 διαφορετικα μοντελα για το super slim. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα