Sheogorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πας στο δεύτερο υπομενού, έχει κάπου system update. 1
stas2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 PlayStation 3 fat Καλησπέρα σ όλους έχω την κονσόλα αλλά δεν μου διαβάζει τα μπλου ρει σιντι καμία πρωταση?
SaFiS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Laser 100%...Πρέπει να ανοιχτεί για να σιγουρευτείς ποιον απο τους 2 τύπους φοράει (ένα μάτι ή διπλό μάτι)... Κόστος περίπου στα 25€ το διπλό μάτι και περίπου στα 40€ το μονό (σαν ανταλλακτικά). Αν τα ψάξεις απο Ebay θα τα βρεις φθηνότερα... Κωδικοί Laser... Μονό μάτι: KES400A (PS3 FAT 20GB/60GB) Διπλό μάτι: KES410ACA (PS3 FAT 40GB/80GB) 1
kriosgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έχοντας μακροχρόνια πείρα από CD/DVD/BD γνωρίζω ότι όταν αγοράζω μια συσκευή laptop/console με τέτοιο drive πάνω έχει ημερομηνία λήξης μέχρι έναν αριθμό χρήσεων κι ότι σε 2 χρόνια θ' αρχίσει να μην διαβάζει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ποιος πανούργος φαρμακοποιός έβγαλε τον Μύθο με το καθάρισμα με κείνη την αλκοόλη για να κονομήσει κι ο κλάδος του κάνα φράγκο από αυτό το τεχνολογικό φιάσκο Διαβάζοντας αυτό το thread από την αρχή του δεν εντόπισα κάποιον που να έλυσε το πρόβλημα με την αλκοόλη αυτή. Μήπως υπάρχει κάποιος;
stas2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει πόσο κοστίζει η αντικατάσταση στο μπλου ρει και αν αξίζει γενικά!! ???
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 αλλαξα στο δικο μου ps 3 λειζερ αγορα απο ebay 10 ευρω.και βεβαια αξιζει.
webparts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ps3 slim αλλαγη bluray rom και προβλημα Αλλαξα εχθες το bluray στην κονσολα μου και δεν το βλεπει η κονσολα. Τραβαει το παιχνιδι κανονικα,με το eject το βγαζει,αλλα δεν βλεπει το δισκακι. Σε αλλη κονσολα ιδιου ακριβως μοντελου το bluray δουλευει κανονικα. Παιζει τιποτα με το fw? Καποια ιδεα γενικοτερα? Ευχαριστω!
panbil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 αν αλλαξες ολο το drive πρεπει να αλλαξεις τα πλακετακια να βαλεις του δικου σου για να παιξει με την κονσολα σου
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ηξερα οτι ηταν απαραιτητο στα fat,ειναι το ιδιο και στα slim?
mikele13- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εννοείται πρέπει να βάλεις την παλιά πλακέτα αλλιώς πρέπει να κάνεις πάντρεμα τό οποίο μόνο σέ 3.55 γίνεται
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το περιεργο ειναι οτι αλλαξα τις πλακετες και το bluray επαψε να δουλευει. Για σιγουρια εβγαλα και ξαναεβαλα τα flex στην παλια πλακετα,αλλα δεν εγινε τιποτα. Πιθανοτατα εχει αρπαξει και η πλακετα του παλιου,αλλα και το υπολοιπο σωμα,καθως βαζοντας τη νεα πλακετα στο νεο μηχανημα με το παλιο σωμα του bluray δεν ειδα φως. Εκανα δηλαδη ολους τους πιθανους συνδιασμους και δε δουλεψε κανεις. Καταδικαστηκε δηλαδη η κονσολα που ηθελα να επισκευασω?>
panbil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 οπως εγαρψε ο μιχαλης αν κανεις downgrade σε 355 μπορεις να παντρεψεις οποιο drive εχεις
mikele13- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εκει ομως παμε σε downgrade με flasher? αναγκαστικα,ΑΛΛΑ εννοειται να μπορει το μοντελο σου να κατεβει.... Σπανια περιπτωση να χαλασει πλακετα bluray,μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα?
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Οχι,τσεκαρισμενο καθως τα εκανα ολα απο δυο φορες και δοκιμασα καθε δυνατο συνδιασμο. Μετα οταν τα εβαλα στη θεση τους οπως ηταν αρχικα,πριν το παντρεμα το αλλo ps3 που ειχα για ανταλλακτικα εβλεπε κανονικα το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα