Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λειζερ αλλαζει σχετικα ευκολα και αν το αγορασεις απο ebay θα το βρεις φθηνα.

Η μητρικη τι προβλημα εχει?

δεν μου ειπαν αλλα μου ειπαν αν το διορθωσω το λειζερ θα δουλεψει για λιγο και μετα θα χαλασει παλι

Δημοσ.

Δηλαδη σου ειπαν οτι το λειζερ χαλασε απο την μητρικη?

Ποιο ps3 εχεις? To fat, slim η s slim?

ακου φιλε

το  ps3 το fat εχω μου ειπαν οτι χαλασε η μητρικη και το λειζερ δεν μου ειπαν απο που προκλιθικε η ζημια  και δεν συμφερει να διορθωθει αν αλλαξω το λειζερ μου ειπαν θα ξαναχαλασει

Δημοσ.

Αν χαλασε η μητρικη μην ασχοληθεις.Δεν αξιζει να το φτιαξεις.

φιλε δεν χαλασε η μητρικη αφου ξεκιναει ρε μηπως χαλασε κατι πανω στην μητρικη δεν ξερω, μου ειπαν αν το διωρθοσω το λειζερ παλι μετα απο λιγο καιρο αυτο θα ξαναγινει

Δημοσ.

Δεν μπορω να ξερω τι προβλημα βρηκαν στην μητρικη.Οτι χαλασε ειναι γενικο και αοριστο.

Ετσι οπως μου τα λες,  αυτο που καταλαβα ειναι οτι το προβλημα της μητρικης ειναι οτι χαλαει το λειζερ.

Αν επιτρεπεται που πηγες την κονσολα για service?

Αν θες να αλλαξεις λειζερ μονος σου αγορασε ενα απο ebay.

Aν φοραει το kes 400a κανα δεκαρικο ευρω εχει.Παρτο βαλτο και οσο αντεξει.

Η τοποθετηση ειναι ευκολη αλλα θελει προσοχη στο ανοιγμα.

Δημοσ.

Ωραία γράψε μας αναλυτικά μοντέλο του Ps3 και ακριβώς τα προβλήματα που σου κάνει για να δούμε και μεις αν αξίζει να φτιαχτεί η όχι.

Δημοσ.

Δεν μπορω να ξερω τι προβλημα βρηκαν στην μητρικη.Οτι χαλασε ειναι γενικο και αοριστο.

Ετσι οπως μου τα λες,  αυτο που καταλαβα ειναι οτι το προβλημα της μητρικης ειναι οτι χαλαει το λειζερ.

Αν επιτρεπεται που πηγες την κονσολα για service?

Αν θες να αλλαξεις λειζερ μονος σου αγορασε ενα απο ebay.

Aν φοραει το kes 400a κανα δεκαρικο ευρω εχει.Παρτο βαλτο και οσο αντεξει.

Η τοποθετηση ειναι ευκολη αλλα θελει προσοχη στο ανοιγμα.

πως μπορω να μαθο το μοντελο του λειζερ?

Δημοσ.

πας στο "ευαγγελιο" του PS3

http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive

Βλεπεις ποιο drive αντιστοιχει στα CECH3004 (30XX)

Για σενα συμβατα ειναι τα KES-450E και KES-470A. (συμβατα με μηχανισμο ΚΕΜ-450ΕΑΑ)

Ψαχνεις για τα συγκεκριμενα μοντελα στο ebay η εδω

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=kes450E&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akes450E

(ενδεικτικα τα εβαλα, ψαξε και στο ebay.de η στο skroutz)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία γράψε μας αναλυτικά μοντέλο του Ps3 και ακριβώς τα προβλήματα που σου κάνει για να δούμε και μεις αν αξίζει να φτιαχτεί η όχι.

ωραια ps3 fat ειναι  δεν αναγνωριζε οποιδιποτε δισκο μετα που το εκλεισα απο την πριζα γιατι ειχε παγωσει οταν το ξανανοιξα δεν αναγνωριζε τιποτα ετσι το πηρα για να μου πουν τι φταει και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη και το λειζερ και οτι δεν αξιζει να το διορθωσω.. αλλα ανοιγει κανονικα αρα δεν ειναι καμενη η  μητρικη  το μονο προβλημα που κανει ειναι οτι δεν αναγνωριζει δισκακια

πας στο "ευαγγελιο" του PS3

http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_Drive

Βλεπεις ποιο drive αντιστοιχει στα CECH3004 (30XX)

Για σενα συμβατα ειναι τα KES-450E και KES-470A. (συμβατα με μηχανισμο ΚΕΜ-450ΕΑΑ)

Ψαχνεις για τα συγκεκριμενα μοντελα στο ebay η εδω

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=kes450E&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akes450E

(ενδεικτικα τα εβαλα, ψαξε και στο ebay.de η στο skroutz)

να σε καλα φιλε :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να δω blue ray στο PS3

Πρώτη φορά δοκίμασα να δω ταινία στο μεταχειρισμένο ps3 που πήραμε και δεν τα κατάφερα.
Μου λέει ... "to play this BD you must renew the encryption key. Perform a system software update to renew the encryption key".
Τι μπορώ να κανω μόνος μου;
Ειναι εύκολο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...