john_shadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θέμα με PS3 fat. Δε γυρνάει ο δίσκος.. Παιδιά στο ps3 fat του bro δε διαβάζει τον δίσκο, βασικά δε γυρνάει καν.. Με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι μπορεί να φταίει το ματάκι και άλλοι λένε το αλλάζεις και δουλεύει και άλλοι ότι δε φτιάχνει... καμιά βοήθεια???
mikele13- Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις,με αλλαγη laser φτιαχνει. ειναι μικροτερο το ποσοστο να φταιει κατι αλλο...(μηχανισμος,πλακετα drive)
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 οπως τα λεει ο Μιχαλης.τα εφτυσε το λειζερ.Προσφατα αλλαξα στο δικο μου φατ λειζερ.κοστος δεκα ευρω αγορα απο ebay. 1
john_shadow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Παιδιά τώρα εκλ*σε και το δικό μου CECH-3004A είναι, παίζει το DVD όχι τα BLU-RAY... Να δοκιμάσω να το καθαρίσω η τσάμπα κόπος? πάει για αλλαγή ματάκι να φανταστώ...
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις να καθαρισεις το ματι.
john_shadow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 το καθάρισα αλλά τα ίδια, πάω για αλλαγή και να πεις οτι του κάνα καμιά τρελή χρήση... ούτε σκόνη δεν είχε μέσα που το άνοιξα..
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Και το δικο μου φατ 60αρη ειχε ελαχιστες ωρες και το λειζερ ψοφησε στα ξαφνικα.Δες τι λειζερ παιρνει και παρτο απο ebay.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν εχει σημασια.Η το παρεις απο κινα η απο ευρωπη το λειζερ ειναι made in china.Ασε που στον ευρωπαιο θα το πληρωσεις ακριβοτερα.Εγω το πηρα απο αυτον http://www.ebay.com/usr/net.top Ηρθε στο κουτακι του καινουργιο και παιζει μια χαρα.Δες αν εχει το λειζερ που θες. 1
john_shadow Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 οκ θα κοιταξω. πας στο "ευαγγελιο" του PS3http://www.psdevwiki.com/ps3/Bluray_DriveΒλεπεις ποιο drive αντιστοιχει στα CECH3004 (30XX)Για σενα συμβατα ειναι τα KES-450E και KES-470A. (συμβατα με μηχανισμο ΚΕΜ-450ΕΑΑ)Ψαχνεις για τα συγκεκριμενα μοντελα στο ebay η εδωhttp://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=kes450E&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akes450E(ενδεικτικα τα εβαλα, ψαξε και στο ebay.de η στο skroutz) .επειδή και γω το ίδιο ψάχνω υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στο KES-450E και KES-470A?
mikele13- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλο θα ειναι να βρεθει αυτο που φοραει η κονσολα.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 πανω στο λειζερ εχει ενα μικρο λευκο αυτοκολλητακι που γραφει τον κωδικο.
NEFTIS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Fix για Ps3 Super slim πόρτα Bl-ray. Απο κατασκευή θέλει κοπανημα η πόρτα να κλείσει σωστά και να διαβάσει τα δισκακια. Και με την 4η με 5η προσπάθεια τα καταφέρνω.Μπορώ να κάνω κάτι? Δεν πάει άλλο.Υ.γ. υπάρχει τρόπος να εγκαταστησω το red dead redemption στο σκληρό? Διαβάζει συνέχεια το δίσκο.
dimi5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 παιδια γεια σας πειρα το πσ3 για επιδιωρ8ωση γιατι δεν διαβαζε τιποτα cd,dvd, br,etc και μου ειπαν οτι ειναι το λασερ και η μητρικη εχει ενα προβλημα και δεν συμφερει να επιδιορθο8ει το πσ3 3εκιναει κανονικα ομως αν το αλλαξω μονος μου το λασερ πιστευετε 8α δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα