Black9Wolf8 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, postfire είπε τι cech λεει απο πισω για να εισαι σιγουρος τι φοραει πριν κανεις οτιδηποτε κανε ενα καθαρισμο στο λειζερ(ματακι) με καθαρο οινοπνευμα και μια μπατονετα CECH-4004A ΝΕΚΡΟ... ΤΠΤ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ LASER ΛΟΓΙΚΑ... (αμα θα βάλω α΄λλο laser ξερω γω τι θα γίνει?) το κλειδί Τ10-T8 αστέρι που έχει μέσα στις βίδες στο ps3.. είναι σωστό αμα είναι να αγοράσω και ένα κλειδί γιατί άστα να πάνε?? ..χαχ Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Black9Wolf8
postfire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε CECH-4004A ΝΕΚΡΟ... ΤΠΤ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ LASER ΛΟΓΙΚΑ... (αμα θα βάλω α΄λλο laser ξερω γω τι θα γίνει?) το κλειδί Τ10-T8 αστέρι που έχει μέσα στις βίδες στο ps3.. είναι σωστό αμα είναι να αγοράσω και ένα κλειδί γιατί άστα να πάνε?? ..χαχ για να εισαι σιγουρος πιο φοραει ανοιξε το πσ3 και δες πιο λειζερ φοραει 2
JohnHacked Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Απο Ελλάδα πάντως δεν σε συμφαίρει και τόσο να το πάρεις. Απ'εξω το βρίσκεις σίγουρα στην μισή τιμή και βάλε.
webparts Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε CECH-4004A ΝΕΚΡΟ... ΤΠΤ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ LASER ΛΟΓΙΚΑ... (αμα θα βάλω α΄λλο laser ξερω γω τι θα γίνει?) το κλειδί Τ10-T8 αστέρι που έχει μέσα στις βίδες στο ps3.. είναι σωστό αμα είναι να αγοράσω και ένα κλειδί γιατί άστα να πάνε?? ..χαχ Δοκιμασε ενα απλό dvd και πες μας αν το βλεπει. Δε χρειαζεσαι ειδικο,μπορεις να το λυσεις και με ενα ισιο κατσαβιδι,με κολπο,αλλα καλο θα ηταν να βρεις.Ειναι safety,δεν ειναι απλο 1.τ10. 1 ώρα πριν, JohnHacked είπε Απο Ελλάδα πάντως δεν σε συμφαίρει και τόσο να το πάρεις. Απ'εξω το βρίσκεις σίγουρα στην μισή τιμή και βάλε. Απο Ελλαδα ΔΕΝ ψωνιζουμε τετοια πραματα
webparts Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Αγγλικο ebay αν βιαζεσαι,κινεζο αν δε βιαζεσαι. Δοκιμασες απλο dvd αν παιζει; Αυτα τα ps3 παιζουν και παιχνιδια ps1 να ξερεις
Black9Wolf8 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 10/3/2018 στις 6:50 ΜΜ, webparts είπε Αγγλικο ebay αν βιαζεσαι,κινεζο αν δε βιαζεσαι. Δοκιμασες απλο dvd αν παιζει; Αυτα τα ps3 παιζουν και παιχνιδια ps1 να ξερεις δεν παιζει ουτε dvd απλο..
Timaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Επαναφέρω το νήμα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω το ps3 μου με το χαλασμένο drive και με κάποιο τρόπο να φορτώνω τα παιχνίδια που έχω σε έναν σκληρό ή στον εσωτερικό του σκληρό και να παίζω? Το ps3 είναι fat cechl04 ofw 4κάτι
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Playstation 3 προβλημα Καλησπέρα . Έπεσε στα χέρια μου ένα ps3 με το buzz και τα χειριστήρια του . Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το drive του δεν διαβάζει κανένα δισκάκι αν και ανάβει κανονικά και μπαίνει στο μενού . Καμία ιδέα ?
Mr_Terror Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Αν εχεις κανα dvd ταινια η cd με τραγουδια η καποιο ps1 παιχνιδι δοκιμασε τα να δεις αν τα διαβαζει.Μαλλον για λειζερ το κοβω.Αν μπορεις να καθαρισεις το ματακι του με καθαρο οινοπνευμα μπας και φτιαξει.
Petros Electron Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Εγω απο την αλλη θα ελεγα οχι με καθαρο οινόπνευμα γιατι το τζαμακι της κεφαλής ειναι απο πλαστικο και μπορει να το θαμπώσει. Εγω χρησημοποιουσα καθαριστικό αυτο για τα τζαμια με μια μικρη μπατονετα και ετσι καθάριζα τις κεφαλες (CD/DVD κλπ)
Mr_Terror Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Το καθαρο οινοπνευμα εξατμίζεται και δεν αφηνει σταμπες. Η ισοπροπυλική αλκοόλη κανει η αν δεν εχεις τοτε με καθαρο οινοπνευμα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Το καθαρο οινοπνευμα εξατμίζεται και δεν αφηνει σταμπες. Η ισοπροπυλική αλκοόλη κανει η αν δεν εχεις τοτε με καθαρο οινοπνευμα. Έχω ισοπροπυλική θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ
toyo73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 1:40 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε Έχω ισοπροπυλική θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ Καταφερες κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα