Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, postfire είπε

τι cech λεει απο πισω για να εισαι σιγουρος τι φοραει

πριν κανεις οτιδηποτε κανε ενα καθαρισμο στο λειζερ(ματακι) με καθαρο οινοπνευμα και μια μπατονετα

CECH-4004A

ΝΕΚΡΟ... ΤΠΤ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ LASER ΛΟΓΙΚΑ... (αμα θα βάλω α΄λλο laser ξερω γω τι θα γίνει?)

το κλειδί Τ10-T8 αστέρι που έχει μέσα στις βίδες στο ps3.. είναι σωστό αμα είναι να αγοράσω και ένα κλειδί γιατί άστα να πάνε?? ..χαχ

Επεξ/σία από Black9Wolf8
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε

CECH-4004A

ΝΕΚΡΟ... ΤΠΤ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ LASER ΛΟΓΙΚΑ... (αμα θα βάλω α΄λλο laser ξερω γω τι θα γίνει?)

το κλειδί Τ10-T8 αστέρι που έχει μέσα στις βίδες στο ps3.. είναι σωστό αμα είναι να αγοράσω και ένα κλειδί γιατί άστα να πάνε?? ..χαχ

για να εισαι σιγουρος πιο φοραει ανοιξε το πσ3 και δες πιο λειζερ φοραει

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε

CECH-4004A

Δοκιμασε ενα απλό dvd και πες μας αν το βλεπει.

Δε χρειαζεσαι ειδικο,μπορεις να το λυσεις και με ενα ισιο κατσαβιδι,με κολπο,αλλα καλο θα ηταν να βρεις.Ειναι safety,δεν ειναι απλο 1.τ10.

1 ώρα πριν, JohnHacked είπε

Απο Ελλάδα πάντως δεν σε συμφαίρει και τόσο να το πάρεις. Απ'εξω το βρίσκεις σίγουρα στην μισή τιμή και βάλε.

Απο Ελλαδα ΔΕΝ ψωνιζουμε τετοια πραματα :P

Δημοσ.

Αγγλικο ebay αν βιαζεσαι,κινεζο αν δε βιαζεσαι.

Δοκιμασες απλο dvd αν παιζει;

Αυτα τα ps3 παιζουν και παιχνιδια ps1 να ξερεις :P

Δημοσ.
Στις 10/3/2018 στις 6:50 ΜΜ, webparts είπε

Αγγλικο ebay αν βιαζεσαι,κινεζο αν δε βιαζεσαι.

Δοκιμασες απλο dvd αν παιζει;

Αυτα τα ps3 παιζουν και παιχνιδια ps1 να ξερεις :P

δεν παιζει ουτε dvd απλο..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το νήμα να ρωτήσω.

Υπάρχει τρόπος να κρατήσω το ps3 μου με το χαλασμένο drive και με κάποιο τρόπο να φορτώνω τα παιχνίδια που έχω σε έναν σκληρό ή στον εσωτερικό του σκληρό και να παίζω?

Το ps3 είναι fat cechl04 ofw 4κάτι

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Playstation 3 προβλημα

Καλησπέρα . Έπεσε στα χέρια μου ένα ps3 με το buzz και τα χειριστήρια του . Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το drive του δεν διαβάζει κανένα δισκάκι αν και ανάβει κανονικά και μπαίνει στο μενού . Καμία ιδέα ?

Δημοσ.

Αν εχεις κανα dvd ταινια η cd με τραγουδια η καποιο ps1 παιχνιδι δοκιμασε τα να δεις αν τα διαβαζει.Μαλλον για λειζερ το κοβω.Αν μπορεις να καθαρισεις το ματακι του με καθαρο οινοπνευμα μπας και φτιαξει.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη θα ελεγα οχι με καθαρο οινόπνευμα γιατι το τζαμακι της κεφαλής ειναι απο πλαστικο και μπορει να το θαμπώσει. Εγω χρησημοποιουσα καθαριστικό αυτο για τα τζαμια με μια μικρη μπατονετα και ετσι καθάριζα τις κεφαλες (CD/DVD κλπ) 

Δημοσ.

Το καθαρο οινοπνευμα εξατμίζεται και δεν αφηνει σταμπες. Η ισοπροπυλική αλκοόλη κανει η αν δεν εχεις τοτε με καθαρο οινοπνευμα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Το καθαρο οινοπνευμα εξατμίζεται και δεν αφηνει σταμπες. Η ισοπροπυλική αλκοόλη κανει η αν δεν εχεις τοτε με καθαρο οινοπνευμα.

Έχω ισοπροπυλική θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/11/2024 στις 1:40 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

Έχω ισοπροπυλική θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ 

Καταφερες κατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...