~@petgio@~ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 PS3 Blu Ray Drive Προβλημα Γεια και χαρα σας. Εχω ενα θεμα με το B-R του PS3. Βασικα παρατηρησα οτι ενω βαζει και βγαζει ολα τα CD που του βαζω, δεν στριβει το CD καθολου μεσα στο drive. Αυτο φτιαχνεται με καποιο τροπο? Μηπως ειναι η πλακετα που ειναι απο κατω απο το drive? Να ενημερωσω οτι το PS ειναι εκτος εγγυησης.
~@petgio@~ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 To laser το αλλαξα αλλα τιποτα.Παραμενει να μην στριβει το CD.
~@petgio@~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καμια αλλη λυση??? Ειναι σιγουρα το ματακι??? Το ξαναδοκιμασα αλλα τπτ.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αφού δεν γυρνάει το δισκάκι, χάλασε ο μηχανησμός.
rikos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ps3 δεν διαβαζει τα dvd καλησπερα παιδια και καλες γιορτες.ενω χτες επαιζα κανονικα στο ps3 μου σημερα που το ανοιξα δεν μου αναγνοριζει οτι παιχνιδι και να βαλω μεσα αλλα οχι παντα ετυχε στις 10 φορες που εβαλα ενα παιχνιδια να το διαβασει 2 φορες αλλα οχι για πολυ 1-2 λεπτα και μετα κολαειμετα απο λιγο ψαξιμκο στο google ειδα οτι μαλον οφιλετε στο οτι πρεπει να καθαρισω το dvd drive απο την σκονηνομιζω οτι ειμε ακομα στην εγυηση αξοιζει να δοκιμασω να το καθαρισω μονος μου η οχι?εχει τυχει σε κανεν σας?αν το ανοιξω ειπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ... οπως για παραδιγμα το αυτοκολιτακι της εγυησης στο ΧΒΟΧ 360?Ευχαριστω πολυ!!! με σωζετε....υγ:το dvd γυρανει μεσα το ακουω
veteranos123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αφου εχεις ακομα εγγυηση στειλτο κατευθειαν στο service της sony.Μην το ανοιξεις γιατι θα χασεις την εγγυηση
rikos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αφου εχεις ακομα εγγυηση στειλτο κατευθειαν στο service της sony.Μην το ανοιξεις γιατι θα χασεις την εγγυηση ok ευχαριστω
zanzak4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 PS3 δεν διαβαζει DVD GAMES καλησπερα σας εχω ενα PS3 40gb firmware 4.1 και εχω ενα προβλημα με τα DVD.....ενω βαζω DVD ταινια παιζει κανονικα ..ομως οταν βαζω DVD παιχνιδιου δεν κανει τιποτα δεν το κανει loading....καμιά γνώμη, κάποια help...μένω σαλόνικα αν ξερει κανείς κανένα 'μαγαζάκι'' για επισκευή ας μου στείλει pm ,αν δεν θέλει να το ποστάρει, ευχαριστώ
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Τα παιχνίδια είναι σε bluray και όχι σε dvd, έχει χαλάσει το laser σου και θέλει αντικατάσταση.
zanzak4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Τα παιχνίδια είναι σε bluray και όχι σε dvd, έχει χαλάσει το laser σου και θέλει αντικατάσταση. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου...το ανοιξα και ειδα το Lazer ειναι το KES-400A εχεισ καμια ιδεα που μπορω να βρω εστω και online
LouCi4er Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου...το ανοιξα και ειδα το Lazer ειναι το KES-400A εχεισ καμια ιδεα που μπορω να βρω εστω και online Αυτο το καταστημα εχει πολλα ανταλακτικα για ps3.Επισης πριν αγορασεις οτιδηποτε,δοκιμασε να καθαρισεις το ματακι με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα.Τα ιδια ακριβως εκανε και το δικο μου,διαβαζε ταινιες dvd αλλα παιχνιδια οχι.Το καθαρισα και ειναι κομπλε.
zanzak4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 το ματακι το καθαροισα με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα, αλλα τιποτα....το λειζερ KES-400A ειναι το ιδιο με το KES-400AΑΑ?
mtzs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το ΚES-400A ειναι το ματι laser. Το KES-400AAA ειναι το deck (drive) που περιεχεται στην κονσολα Εδω θα βρεις το compatibility list αναλογα με το CECH μοντελο της κονσολα σου. http://www.psxboy.com/1228_PS3-Slim-Blu-Ray-Drive-KES-450AAA-120GB.html
zanzak4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το ΚES-400A ειναι το ματι laser. Το KES-400AAA ειναι το deck (drive) που περιεχεται στην κονσολαΕδω θα βρεις το compatibility list αναλογα με το CECH μοντελο της κονσολα σου.http://www.psxboy.com/1228_PS3-Slim-Blu-Ray-Drive-KES-450AAA-120GB.html Σε ευχαριστω τον ειδα τον πινακα και στο δικο μου το μοντελο λεει:S3 Model # PS3 Release Date PS3 Type PS3 HDD Laser Lens Model Laser Deck ModelCECHG 7-Oct Fat Model 40GB CHECK CHECKτο εχω ανοιξει το ps3 και ειδα το λειζερ και γραφει KES-400A αρα λογικα θα ειναι deck KES-400AAAγνωμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα