maser69 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια.θελω να αγoρασω ενα καινουριο modem που να μπoρω να πειραζω και το snr.εχω vdsl στη cyta 35.δεν με νοιαζει το κοστος αρκει να μπoρω να πειραξω το snr.οποioς ξερει μοντελο ας μου πει.σας ευχαριστω πολυ!!!!! στατιστικα γραμμης: DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 3.127 / 33.816 Output Power (Up/Down) [dBm]: 2,3 / 18,6 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,9 / 18,3 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,9 / 6,3 αυτο που εχω τωρα ειναι το Product Name: TG788vn v2 Software Release: 10.5.2.S Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από maser69
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δεν ξερω καποιο vdsl που να μπορεις να ριξεις το snr αλλα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι α.το annex b συνηθως παιζει χειροτερα απο το annex a. στα Netgear συνηθως πειραζεις snr αλλα δεν ξερω για τα vdsl αν ισχυει.το Technicolor εχει το καλο οτι ειναι πολυ σταθερο.
jkoukos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Φαντάζομαι ότι δεν σ' ενδιαφέρει η τηλεφωνία. Διαφορετικά στην Cyta δεν μπορείς να βάλεις άλλο modem. Η τηλεφωνία δουλεύει μόνο με την δικιά της συσκευή.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Φαντάζομαι ότι δεν σ' ενδιαφέρει η τηλεφωνία. Διαφορετικά στην Cyta δεν μπορείς να βάλεις άλλο modem. Η τηλεφωνία δουλεύει μόνο με την δικιά της συσκευή. το παραξενο γραφει οτι εχει annex b.δινει η cyta μεριζομενο Llu πανω σε annex b?αν το κανει αυτο τοτε η τηλεφωνια μπορει να ειναι και στο Netmod του οτε.αλλιως ναι την χανει την τηλεφωνια εκτος αν ασχοληθει να παρει τα password του voip και παρει και router Με voip ή καποιo spa adapter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα